Şimdi Ara

ardream warrior silah seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • akara ardream için +2 veya zorlarsam +3 reb raptormu almalıyım yoksa +1 yada +2 reb ii mi ben 70 de ii kullanmıştım r ler berbattı seke seke ama combo açısından fln değerlendirirsek ne almalıyım +7exp blade axe ile bile iş yapabiliyorum raptor sek me falan sorun çıkartırmı?çıkartmazsa onu alıcam da

• Şu sadece combo'ya bağlı olan silah seçimleri konusunda insan gerçekten zorlanıyor+7 İİ de, rv. +3 raptor da damage açısından 50-60 damage oynar.Bu kararı verirken hangisi ile rahat combo yapabildiğine bak.Şahsen İİ slow olmasına rağmen combo için çok da uygun bir item değil bence.Sana önerim eğer raptor ile de İİ ile yapabileceğin comboyu yapabiliyorsan raptor almandır.Tabii raptor ile combo yapmakta zorlanıyorsan alternatif bir silah seçimi sunayım.O da Exceptional Blade Axe +8'dir.Combo bakımından da ap bakımından çok müthiş bir silah.Hatta arada ki 210 hp farkı olmasa +7 avedon'dan daha iyi bile denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 12 Nisan 2008; 22:26:39 >
  • Blade Axe, Giga gibi silahlarla daha iyi combo yaparsin.
  • seçemediniz şu ardream warrioruna bi silah
  • peki tahminen +7ii den ne kdr pahalıdır ii+7 4gb +1 rv raptor 3 gb die düşünürsek hiç görmedimde satan raptorda sekme olayı varmı? birde
  • exp+8blade axe 177 atk ama akarada kaç gb dir şuan satan yok yada sahip olan rastladığım
  • up
  • avedon 7 gücün yeterse al
  • +2 rebit ii al en iyisi o ama warrioru kullanmayı bilmen lazım yoksa ii nin seriliğinden mana hp dengesini yakalıyamassın

iyi warrior oyuncusuyum diyosan kesinlikle +2 reb ii derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: muskeder

HEY BEYLER BENİM NİCKİM muskeder

evren çok büyük ağam
  • peki dielimki blade axe ile ii aynı ap de olsaydı hangisini seçerdiniz? 3 ap çok önemli deil ap ye bakmaksızın hangisi comboda daha rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.