Şimdi Ara

Ardreamde Archerlara özel DC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ardreamde kendi town önümüzden sürekli dc yiyoruz partydeki tüm archerlarla beraber pirest ve magemiz dc olmuyor orc townda bi kez tank bulup içeri girdik orda da yine dc bu town önlerinde %99 dc oluyoruz bunun nedeni ne olabilir archerlıktan bezdirecekler bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSaMuR4Y -- 15 Ağustos 2008; 11:22:34 >

• ewt ya ben de okçuydum 2 gün önce habire dc oluodum. asasım şu an çok nadiren dc oluyorum.
  • warriorlarda agaclara ve kayaya carptiginda dc oluyor

• archerlar pvp alanlarında sık dc oluyor (cz, savaş, jurad cave, ft) bunun için ticket atmıştım gelen cevap "küçük bir oyuncu kitlemizi ilgilendiren bu sorunu çözmeye çalışıcaz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanaway -- 15 Ağustos 2008; 12:00:11 >
  • Bende bu işten bıktım.. Hiç sizin gibi archera özeldir diye düşünmemiştim ama bu konuyla beraber size hak veriyorum... Ne zaman karşı ırk bizim town önüne gelse bende duvarların yanından atack yapsam dc oluyorum.. Normal bowlda giderken hiç DC olmuyorum ama sadece town önünde... Çok ilginç bir durum gerçekten. Demekki sadece archerlar DC oluyormuş
  • archer olmayın die
  • ewt bendenmi diye kaynaklandığını düşündüm ama oyundaki arcerylerede sordum onlarada oluyomuş dc yiyip duruoz kendi townumuzun önünde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bak yine dc yedim sıktı çıkıp girmek
  • Evet ben cok yakınmıstım aylar once bu topici ltfen uplayalım toplu ticket atalım bu sorunu gidersinler 2k attack okçu ile zevk alamıyorum:S
  • çok ilginç bakalım daha neler görcez up bu arada
  • up.....
  • off evet çok kötü bu durum çatır çutur np kasmaya başlıcam çat dc
  • up.... biri buna dur desin...
  • Gold premıum var türkçe ticket atılırmı gerçi siteye login olmaya korkuyorum
    ama gerçekten büyük saçmalık bu adamlar bizim townu basıyo tam np akacak diyosun başlıyon 2. oku attığımda dc
    Yoksa archerdan inanılmaz keyf alıyorum assas hikaye diyorum archer olalı 3 gün oldu ama bu dc beni bıktırmaya yetti
  • Czde Archer Party Kalmadı Yılların Archer Leri Asasin Oldu. İnsallah en Yakın Zamanda Duzenlenir Bu sorun.
  • Kanımca archer skill'lerinde sorun var.. Çok fazla yükleniyor sisteme. Veri alışverişinde fazla yüklenmeden dolayı oyundan atılıyor olabiliriz. Zaten başkada açıklaması yok...
  • evet archerdan aldığım zevki asasda almadım birde exp kasarken banlanma riski var koxper diye
  • uppp
  • Uplayalım da burda uplamakla elimize bişi geçmez orda bi arkadaş yılların archerları assas oldu dedi o adamlarda ticket falan atmışıtr kesin düzelmemişse bence bu 83 patchinde bişiler olabilir gibime gelior yoksa ok atamıycaz:S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.