Şimdi Ara

Ardreamde Warrior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk önce warriorları biliyoruz ki oyundaki en yüksek hp, defance,ressistance ve attacka sahip karakterlerden biridir

Ardreamde Warrior kacaksanız en azından aşağıdaki itemler olmalı

+7 raptor veya +7toto-graham
    +7 chitin set veya +8 fp set
    +8-+9 str takılar
    Bu tip warriorlar ardreamde yapabilme potansiyeline sahiptir

warrior ile ardreamde dolaşırken kolunuza mutlaka kalkan alın çünkü stealth li 3-4 assassin aniden yanınıza yaklaşır acid atar ve spike vurursa işiniz bitti demektiir

kombo olarak çoğu kişi z+r+skill+s+r+skill kombosunu kullanır ama yine de ustaların videosunu izleyin ve kendini kombo geliştirin derim

Mesela ben çift el silah kullanıyorum ve z+r+skill+s+w+r+skill+s
    ancak bu komboyu yaparken w ya basılı tutup r ye basacaz)bu komboyu yapmak biraz yürek ister çok karmaşık)
    Ancak işe yarıyor eğer sakin ve acele etmeden kullanığımız zaman beklemedn demage verebiliyorz(arenada bu şekilde 60+ assassinlerle kapışabiliyorum)

Gelelim karambol konusuna
    kendinizi sakın oyundaki en yüksek hp ve defanceli karakter zannedip aralarına dalıpta oraada beklemeyin yoksa... Allah rahmet eylesin
    Ancak attackınız yüksek ise aradnan 1-2 mage veya priest götebilirsiniz

Ancak Bazı warriorlar var TheDaywalkerThe gibi 4k hp ve 9xx defance ları oluyorlar bu kişiler birde ellerine en azından plate shield (sanırım böyle yazılıyordu)+7 alınca defanceları 12xx-13xx olur(kendimden bilirim)

VSlerde pot
    Vslerde genellikle warriorlar potları eşit dağıtamazlar bu yüzden ilk hp yi doldurun ve Leg cuting atın geriye doğru gidin bu sırada da mananızı doldurun
    Leg Cuting olmadı mı o zaman geriye doğru kaçın mana-hp doldurun yeniden attack ve boş bulduğunuz her anda mana doldurun zaten vs yaptığınız kişiye iyi demage verirseniz o kendisi kaçacaktır(genellikle böyle olur) sizde o sırada bi yanda kovalayın bir yandan hp-mana doldurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devkabus -- 23 Ocak 2007; 19:43:15 >

• Emeğe saygı . Güzel ancak +7 raptor +7 chitin set +9 str takıLarı olan bi warior asla iş görmez.Yani görürde ks ile falan..
  • Ardreamde daha üstün bi warrior görmedim
    Tabi serverın Edana olmasından olabilir
    Ana haklısın tabi ares vs gibi serverlarda bu itemler asla yetmez
  • Emek vermişsin yazmışın.

Emeğe saygı / Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: devkabus

Ardreamde daha üstün bi warrior görmedim

C e gel o zmn T1REDWARRİOR Tanır bu adamı herkes +9 fp set +8 raptor giyıyo adam
  • ares adreamdaki bir warriorda +8 II ve +8 chitin set wardı gerisini sen düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

ares adreamdaki bir warriorda +8 II ve +8 chitin set wardı gerisini sen düşün

ewet çoğu kişi asıl charlarının itemlerini 59 lvl char yapıp aktarıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten ben en azı olark söylemiştim Dur ben bi editliyim orayı
    quote:

Orjinalden alıntı: E_ExCaLiBuR

quote:

Ardreamde daha üstün bi warrior görmedim

C e gel o zmn T1REDWARRİOR Tanır bu adamı herkes +9 fp set +8 raptor giyıyo adam

Bu arada bu adam Edana Ardreamindemi? yoksa başka serverın mı?
    Edana ardreamdeyse hiç görmedim
  • Ardeam ın Zevki Kalmadı Nerde O Eski Günler Birinin Elinde Yanan Bişi Görünce Kaçardık Bir Bakardık +8 slitto Herkez lvl 50 idi
    Not:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyoner -- 23 Ocak 2007; 19:51:47 >
  • Xigenonda Ork Olan bi warrior var adamın nicki K3LEPCE mi ne adamı ne zaman görsem elinde başka bişi avedon raptor bi ara giga bile gördümü zannettim adam deli bişi öle bi warrior olursa olur
  • Edana ile ilgisi yok ona bakarsan Manes ardreamda A24 diye bir warior var 20 kişi ile dalga geçiyor.(Gerçekten çok sağlam )
  • raptor +7
    chitin +7 set
    +8 str takılar
    pathosda iş yapacağını düşnüorum bu itemlerle, zaten elimdende bu kadar gelio en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkullC -- 23 Ocak 2007; 19:56:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyoner

Ardeam ın Zevki Kalmadı Nerde O Eski Günler Birinin Elinde Yanan Bişi Görünce Kaçardık Bir Bakardık +8 slitto Herkez lvl 50 idi

O zamanlar Ardream yoktu sadece CZ(Colony Zone) vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devkabus -- 23 Ocak 2007; 20:05:36 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: milyoner

Ardeam ın Zevki Kalmadı Nerde O Eski Günler Birinin Elinde Yanan Bişi Görünce Kaçardık Bir Bakardık +8 slitto Herkez lvl 50 idi

O zamanlar Ardream yoktu sadece CZ(Colony Zone) vardı.

+1 Fd geldiğinde İlk ardreama inenlerdendim malum test knight oynadığım için neyin ne oldunu biliyodum ilk gün hallettim girdim ve herkes ampul gibi parlıyodu bi eziqlikleri yoktu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.