Şimdi Ara

arduino ile ip kamera kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 adet servo motor kullanarak yatay ve düşey eksenlerde servo motorların üzerine ip kamera yerleştirdim fakat yazılım konusunda sıkıntı olduğundan dolayı tamamlayamadım ardunio ve ethernet shield mevcut yazılımda mevcut yardımcı olabilecek arkadaşlar arıyorum maddi olarak karşılığı verilecektir.aşağıda vermiş olduğum linkte projenin kodları mevcuttur.
    imaginen4tion.blogspot.com.tr
    HOW TO: Connect your Arduino to the Internet as a Web Server
    http://imaginen4tion.blogspot.com.tr/2013/06/how-to-connect-your-arduino-to-internet.html

• Dostum üniversitede yaptıgım proje gibi birşey istiyorsun sen. Ben azimut ve elevation açılarını step motor ile hallettim tabi görüntüyü aktarmanın çok zor oldugunu bildiğimden android telefon aldım ucuz bişey droidcam ile wifi veya bluetooth üzerinden bilgisayara bağlandım kontrolü arduino ile yapıyordum fakat izleme işlemini pc ile yapıyordum. İstediğin şey bu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulashaake

Dostum üniversitede yaptıgım proje gibi birşey istiyorsun sen. Ben azimut ve elevation açılarını step motor ile hallettim tabi görüntüyü aktarmanın çok zor oldugunu bildiğimden android telefon aldım ucuz bişey droidcam ile wifi veya bluetooth üzerinden bilgisayara bağlandım kontrolü arduino ile yapıyordum fakat izleme işlemini pc ile yapıyordum. İstediğin şey bu galiba.

Gps ile daha uzak mesafeden kontrol sağlayabiliriz dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapoNx

quote:

Orijinalden alıntı: kulashaake

Dostum üniversitede yaptıgım proje gibi birşey istiyorsun sen. Ben azimut ve elevation açılarını step motor ile hallettim tabi görüntüyü aktarmanın çok zor oldugunu bildiğimden android telefon aldım ucuz bişey droidcam ile wifi veya bluetooth üzerinden bilgisayara bağlandım kontrolü arduino ile yapıyordum fakat izleme işlemini pc ile yapıyordum. İstediğin şey bu galiba.

Gps ile daha uzak mesafeden kontrol sağlayabiliriz dimi?

Arduino üzerindeki ethernet shield ile bi sayfa hazirlarsin o sayfaya girilen komut ile kamera hareket eder GPS gerekmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.