Bildirim
arduino kartları hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam beyaz kart dediğiniz şey anladığım kadarıyla pin bağlantılarını yapması için galiba. -
ustam vallahi konuyu açtıktan sonra biraz daha araştırayım dedim galiba bu beyaz kart görüntüyü daha hızlı işlemesi için gibi geldi bana ama arduino hızınla alakalı dimi görüntü işleme yorumun için sagol internet kartlarıyla ilgili bilginiz varmı hocam -
Yok hocam bir bilgim kusura bakmayın sizi yanlış yönlendirdiysem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F36A0C623 -- 31 Temmuz 2016; 18:06:30 > -
yo yo yanlış degil sadece edindigim sandıgım bilgiler bunlar diye söyledim belki öyledir diye hocam sonuçta bilmemek degil ögrenmemek yanlış -
beyaz kart, ekran kartının arka tarafıdır. dikkat edersen, boyutlar ve şekiller birbirine benziyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 1 Ağustos 2016; 9:53:05 > -
arka tarafı degil kardeş ek bir kart -
O kart ekranı arduinoya direk takabilmek için bir shield tır. Yani beyaz kartı arduinonun üzerine takıyorsun onun üzerine de ekranı takıyorsun ek kablo bağlantısı yapmaya gerek kalmıyor. -
hım anladıgım sagolun peki internet kartlarınla iligili bilginiz varmıdır hocam 2 si arasında bir fark varmıdır -
İkisi arasında hafıza kartı harici bi fark göremedim yani aynı işi yapıyorlar farkları birisi modül diğeri shield yani shield olan yine aynı şekilde direk arduinonun üzerine takıp kullanılıyor (Gerçi ilanda uno için yazılmış mega ya uyuyormu bilmiyorum) diğerini çalıştırmak için breadbord ve kablo bağlantıları falan lazım. -
sagolasın ustam çok yardımcı oldun megaya uyuyor diye biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X