Şimdi Ara

Arduino yada PIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 11.sınıf Mekatronik ögrencisiyim mikro işlemci dersinde bilgisayar simülasyonu ile pıc denemeleri yapıyoruz fakat ben bunu canlı olarak görmek istiyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum
    PIC yada Arduino ile
    PIC biraz masraflı ve uğraştırıcı;
    bende o yüzden kendimi geliştirmek için Arduino ya yöneldim Arduino Starter almayı planlıyorum yurtici elektronik marketlerde bulamadım yada , bulduklarım ise Çok pahalıydı bu yüzden yurtışı elektronik marketlerden almayı planlıyorum.

hangi elektronik marketten almalıyım sizce

• merhaba türkiyeden almanı kesinlikle tavsiye etmem yurtdışına göre 2 katı fiyatına satıyorlar aliexpress veya ebayda uygun fiyatta bulabilirsin bunların tek kötü yanı 1 ay beklemen gerekiyor bende aliexpressden aldım 1 ay 10 gün gibi bir sürede geldi benim aldığım ürünün linki:http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-Starter-Kit-for-Arduino-Step-Motor-Servo-1602-LCD-Breadboard-jumper-Wire-UNO-R3/1077306872.html
    sen biraz daha araştırırsan belki daha değişik ve uygun fiyatlı bulabilirsin ancak gold satıcılardan alışveriş etmeye dikkat et dolandıralabilirsin

• Kit halinde değil parça parça alın aliexpress, ebay ya da dx'den.
  • İyi aksamlar kit halinde.Robotistanda mevcut.Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: enemywalker

İyi aksamlar kit halinde.Robotistanda mevcut.Tıkla

hocam makul linkler verelim lütfen söz konusu site aynı sizin yapacağınız gibi çinden alıyor 5 er 5 er daha sonra bize sattığı paraya bak.yurtdışından al sende hemde çok makul setler var direncinden tut rfid alıcısına kadar var genelde 45 dolar civarındalar yüzde yüze yakın bir satıcının kargosu honk kong post la yollarsa 20 günü bulmadan geliyor(tabi güneydoğu asyada doğal bir felaket yoksa.)bu arada da sen simülasyon programlarıyla çalışabilirsin.

edit:bu tarz robot bilmem ne sitelerinde satılan kitlerin içinde çinde alıcaklarından daha az parça var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EFAD0126 -- 21 Aralık 2013; 23:15:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 arduino haberleşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Arduino ile Birşeyler
    6 yıl önce açıldı
    Arduino Programlama Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.