Şimdi Ara

Aref Ghafouri' nin final sırrı çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baris347

DİKKAT EDİN AREF'in sırlarını açıklayabildik ama bu OĞUZ'un numaralarını kimse anlayamamış,internette hicbir bilgi yok...
    bence BURADA OĞUZ'un hakkı yendi...
    adamın hiçbir numarası açıklanamadı baksanıza ;)

Mendil saklama numarsını biliyorum ben diğerlerini çözemedim...
  • Benimde anlayamadığım şu
    neden bizim türk milleti bu tip gosterilerde herseyi çözmeye çalısır...yok şurası çok komikti hiç gerçekçi değildi , yok burayı babamda yapar çok kolaydı..
    yok hile yaptı türkiyeyi kandırdı (aref için) falan...kardeşim bunun adı gösteri , tabiki bi numarası bi püf noktası bi sırrı olacak....millet arefin sırlarını açıkladık diye zevkten dört köşe oluyor.acıkladınız ne oldu kupamı verdiler size...

suraya bak herkes aref kesildi biranda..
    madem o kadar cok biliyorsunuz gidin siz katılın yarısmaya !!!
  • ülkem insanı döner dolaşır 10 yaşındaki bir çocuğun bile 2 gün çalışarak yapabileceği bülent ersoy taklidine oy verir. sen istersen orda ağzınla kuş tut bizim insanımız o kuşun seceresine kadar araştırıp açık yakalamaya çalışır. E nede olsa kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş .
  • Rica etsem 10 yaşında ya da 10 yaşından büyüksen 2 gün sonra, çalışarak bize Bülent Ersoy taklidini videoya çekip gönderebilir misin? Merak ettim gerçekten de olay sizin dediğiniz gibimiymiş.
  • aref mıknatıs kulanmadıkça oy vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

bence AREF aptallık etti .....

eğer yarı finaldeki KUTU ve GAZETE numarasını FİNALDE yapsaydı,birinci olurdu, ama bu masa gösterisi ilk top atıp insan seçerken üstünde 1,2,3 numara yazan kağıtların sahipleri gelsin deyince anladım yardımcılarını önceden hazır olan numaralı toplarla geldiklerini ve sonrası teferruattı...

yazık oldu mu AREF'e HAYIR... ankarada gösterilerine bilet bulunamıyordu şimdi tüm türkiyeye yapacak gösterilerini... bedavaya DELİ REKLAM YAPTI ZATEN....

bunu yazmak için üye olmuştum
  • Sefer'in 1. olmasına sevindim bu yarışmanın adı yetenek sizsiniz ise yetenekli olan kişi seferdi , takliti herkes yapamaz , ama bu tür numaraları çlaışan herkes yapar , önceden kurgulanmıi şeyler bunlar ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot
    Sefer'in 1. olmasına sevindim bu yarışmanın adı yetenek sizsiniz ise yetenekli olan kişi seferdi , takliti herkes yapamaz , ama bu tür numaraları çlaışan herkes yapar , önceden kurgulanmıi şeyler bunlar ....

sefer?
  • quote:

Cem Yılmaz :
    ula. adam gerçekten uçsa peygamberliğini ilan eder

ne güzel söylemiş düşünür.
  • Bence son 2 Oğuz ve Sefa olmalıydı Oğuz'a büyük haksızlık yapıldı gerçekten,onun dışında Sefa hakederek kazandı gerçekten çok iyiydi gösterisi :)
  • Aref'in sırrını çözmek 30 dk sürdü dh'de. Ama Oğuz Engin'in sırrını çözebilen hala yok.
    Bizim halkımızın çoğu saf olduğu için Aref'in showundan etkilendiler. (Aref'in tipi, tarzı filanda ilgi çekici gelmiş olabilir.)
  • Sırrı olacak tabi adam uzaylı mı sanki
  • Digerlerinde cok sasirtmisti finale bunu mu saklamis. Cok basit numara. Gözler o kadar oynuyordu ki
  • asıstan at gıbıydı
  • yoksa yoksa siz gerçekten kalbinin durduğunamı inandınız... Hadi canım.,
  • ne kadar kompleskli yorumlar bunlar madem sırrını çözdünüz aynı gösteriyi yapında çekin video'ya mutlaka sizide çıkarırlar t.v'ye aref gayet güzel şhow yaptı işte bu işi yapanlar nasıl yapıyorsa oda öyle yaptı yapıyor işte ya çıkın bu gösteri çok basit bakın bende aynısını yapıyorum deyin yada hiç konuşmayın.buraya yazan kişilerden hiç kimse bu gösteriyi yapamaz.o zaman boşa sallamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Rica etsem 10 yaşında ya da 10 yaşından büyüksen 2 gün sonra, çalışarak bize Bülent Ersoy taklidini videoya çekip gönderebilir misin? Merak ettim gerçekten de olay sizin dediğiniz gibimiymiş.

hoca ben 27 yaşındayım önce onu belirtiyimde bu dediğin taklit olayını bu kadar takma kafana burda benim dediğim 10 yaş lafı sadece bu işin çok zor bir iş olmadığını anlatmak istemem öyle yırtık dondan çıkar gibi dalmışsın mevzuya ama hani dersenkide kolaysa sen yap ben şahsen aref kardeşimizin yaptıklarını yapmak isterdim ve eminimkide bu çocuk bunları yaparken sende balık gibi ekrana bakıp vooov diyordun ama taklit şovundada boş boş gülüyordun saygılar hocam polemik boş iş yazılanları oku geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 21 Mart 2011; 11:41:44 >
  • Başta bu numarayı bir defa yapacağım bir dahada yapmayacağım dedi (eğer 1. olursam yada illa bir daha yap derseniz tekrar yapmam dedi yani) çünkü numarayı bir daha yapması gerekirse asistanı yeniden seçmesi gerekecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoB-

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot
    Sefer'in 1. olmasına sevindim bu yarışmanın adı yetenek sizsiniz ise yetenekli olan kişi seferdi , takliti herkes yapamaz , ama bu tür numaraları çlaışan herkes yapar , önceden kurgulanmıi şeyler bunlar ....

sefer?

• Benim adamım manipülasyon yapan beyefendiydi. Orada gerçek bir sanatçı varsa, o insandı bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 21 Mart 2011; 11:46:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.