ilizyolistliğin maniplosyon çeşidi demişti. yani manupule etme (el kıvraklığı ile gözder kaçırma saklama anlamına geliyor)
ilizyolistlik?
bence AREF aptallık etti .....
eğer yarı finaldeki KUTU ve GAZETE numarasını FİNALDE yapsaydı,birinci olurdu, ama bu masa gösterisi ilk top atıp insan seçerken üstünde 1,2,3 numara yazan kağıtların sahipleri gelsin deyince anladım yardımcılarını önceden hazır olan numaralı toplarla geldiklerini ve sonrası teferruattı...
yazık oldu mu AREF'e HAYIR... ankarada gösterilerine bilet bulunamıyordu şimdi tüm türkiyeye yapacak gösterilerini... bedavaya DELİ REKLAM YAPTI ZATEN....
Burdan ufak 1 kaç numara görebilirsin. Burdakiler basıt numara ve ben kesınlıkle Oğuzun kazanmasını ısterdım. Adam işini çok iyi yapıyo. Ama ben mendıl kaybetme numarasını bu sıtede gordukten sonra şaşırmadım cunku takma parmak kullanıyo ve baş parmağı hep saklı.
Burdan ufak 1 kaç numara görebilirsin. Burdakiler basıt numara ve ben kesınlıkle Oğuzun kazanmasını ısterdım. Adam işini çok iyi yapıyo. Ama ben mendıl kaybetme numarasını bu sıtede gordukten sonra şaşırmadım cunku takma parmak kullanıyo ve baş parmağı hep saklı.
Aynen bende kazanmasını isterdim ilk 5e giremeyince adam kendiside şaşırdı
Bu derece profesyonel olan birinin olduğu yarışmada aref gibi işini çok iyi yapan bir amatörün ilk ikiye girmesi oldukça komik. Hala numaralarının nasıl yapıldığı çözülmüş değil.
quote:
Orijinalden alıntı: injection
Bu derece profesyonel olan birinin olduğu yarışmada aref gibi işini çok iyi yapan bir amatörün ilk ikiye girmesi oldukça komik. Hala numaralarının nasıl yapıldığı çözülmüş değil.
Arkdaşım Gayet basıt neden 2. olduğu. Oğuz çıkıp ben maniplasyoncuyum gibisinden bişey dedi. Aref ne yaptı ne ilizyonistim dedi ne Sihirbaz nede hokkabaz. İlk 2 gösterisindede millete kaderden yok ruhlardan carttan curtan damar şekli yaptı. Bizim milletimizde cincilere üfürükçülere inana çok olduğu için adama çok inandılar. O kadarki youtube da arefin sırlarını çözen cocuğa demediklerini bırakmadılar.
İşte bu yüzdendirki Oğuz arkadaşımız bırak ilk ikiyi altıya bile giremedi. Ve orda millete izlettiği güzel showlara yazık. O showları izlemeyi haketmiyo bu millet. Kendilerini kandıranlara oy atıyorlar her zaman
quote:
Orijinalden alıntı: kenxx
Oğuzun numaraları çözen oldu mu ?
Aynen,var mı?Ayrıca Aref'in ağzından duman çılkıyor o ne oluyor?Bir onu anlayamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: injection
La bu adam nasıl birinci olamadı
İyide top atma durumunda bi tuhaflık yok mu?
Madem 3 topun içine mavi kağıt koyup atıyor, madem daha önceden mavi kağıt asistanında, diğer iki kişiyi anladıkta üçüncü kağıt nereye gitti? Onu kimse tutmadı mı?
konu güzel
Oguz'un numarasından birini çözdüm. 02:47'e iyi bakın.Oguz orda limonu eline falan almıyor.Sırtını dönüyor.Limonu eline alır gibi yapıyor.Fakat limonun bulundugu yerdeki masada delik var.Limonu delige iteliyor.Limon orda kayboluyor
Kotu finaldi
adamın olayı zaten tahmin etmek hangi sandalyeye oturacağını tahmın edebilir yanı burdan bır sonuca varılamaz fakat sahneye gelenler kendı elemanları
Tamam Oğuz da Çok iyi Yaptı Ama Aref'in Hakkını Yememek Lazım
Kotu finaldi
Başka yapacak gösteri mi bulamadı bu adam ya. Daha ilk günden kesin bu adam birinci olur diyordu bir çok kişi. Ama son sergilediği şov oldukça kalitesizdi. 1. seyircinin durumunu idrak eden herkes geri kalan hilelerin gerçek dışılığını çok rahat çözebilirdi. "Oha ne yaptı lan bu" dedirtemedi bu sefer ve para ödülünü kaybetti. Daha doğrusu Sefa'ya hediye etti. Bence iyi de oldu.
Finalin ilk bolumundeki cem e uzuldum. İlk 5 hakkiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
İyide top atma durumunda bi tuhaflık yok mu?
Madem 3 topun içine mavi kağıt koyup atıyor, madem daha önceden mavi kağıt asistanında, diğer iki kişiyi anladıkta üçüncü kağıt nereye gitti? Onu kimse tutmadı mı?
2 Adet mavi kağıtlı top fırlattı seyircilere.3. mavi kağıtlı top zaten asistanında önceden vardı.O da karışıklıkta sanki yerden top almış gibi kalktı ve 1 numara benim dedi.Anladın ?
Aref kendinden bu kadar söz ettirebiliyorsa yarışmayı kazanmasa bile zaten kazanmış sayılır. Adam Türkiye'ye tanıttı kendini, bir sürü internet sitesinde herkes onu konuştu. Amacına çoktan ulaştı.