Bu derece profesyonel olan birinin olduğu yarışmada aref gibi işini çok iyi yapan bir amatörün ilk ikiye girmesi oldukça komik. Hala numaralarının nasıl yapıldığı çözülmüş değil.
Vallahi şimdi izledim, adamın hakkını yemişler resmen. Yazıklar olsun acuna
bardaklar nasıl kırıldı ? Onlarda mı özeldi?
Birde gösteri çok sönük hiç bişey yapmadı ki video oynattı bitti
cem yılmazın bu arefin sırlarıyla kafayı yiyenlere verdiği güzel bi ayar var o aklıma geldi birden
Arkadaşlar benim tek anlamadığım aref 3 tane top atıyor. bu toplardan birisi zaten asistandaysa (ilk başta) o zaman bu 3 topun 2 si öbür seyircilere gitti son top kime gitti ve son topu tutan kişi bende de top var diyemedi mi yada onda 4 mü yazıyordu o zamanda bile kalkması gerekiyordu ben olsam kalkardım.Birisi daha sormuş ama cevap olarak 2 topa yazıdı demişler ama 3 topa yazdı ve koydu yada bile bile asistanın olduğu yere mi attı açıklarsanız sevinirim.
Birde arefin ilk numaraları fena değildi kaşık bükme olsun brad pitt felan ama bu ruhtur cindir mittir işine girmeyecekti zaten fenomende bunları yapan adamlar vardı onlardan bir farkı kalmadı ve hakettiğini aldı 1.olsa üzülürdüm 1.lik ise oğuzun hakkı idi bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller Nabzı durdurma olayı bir çeşit meditasyondur Çin'de sanırım hocaları var bunların
Çok basit yapabiliyorum.Öyle çok zor bişe değil sırrını öğrenince bumuymuş diyo insan.
quote:
Orijinalden alıntı: |Ruthless|
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller Nabzı durdurma olayı bir çeşit meditasyondur Çin'de sanırım hocaları var bunların
Çok basit yapabiliyorum.Öyle çok zor bişe değil sırrını öğrenince bumuymuş diyo insan.
kafana iki tane sık nabız durdu işte kasmana gerek yok meditasyon falan
Aref'e özenip nabzını durduran 5 ergen gerçekten öldü.
aref 3 top atmadı 40 top attı 3 tanesinde sayılar vardı
quote:
Orijinalden alıntı: |Ruthless|
quote:
quote:
Babanda öyle diyordu...
Finalde cortladı aref. 3 kişi seçmek için 40 top atınca direk anlaşılıyor kendi adamlarının geleceği.
Ruhlar aleminde lag var galiba...
Aref finalde resmen sicti.seyirciler ciktigi an kendi adami.oldugu anlasildi zaten.yari finaldeki oyununu finalde yapsaydi kazanirdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme