Şimdi Ara

Aref Ghafouri' nin final sırrı çözüldü (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
14.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

Bu derece profesyonel olan birinin olduğu yarışmada aref gibi işini çok iyi yapan bir amatörün ilk ikiye girmesi oldukça komik. Hala numaralarının nasıl yapıldığı çözülmüş değil.

Vallahi şimdi izledim, adamın hakkını yemişler resmen. Yazıklar olsun acuna

• bardaklar nasıl kırıldı ? Onlarda mı özeldi?

Birde gösteri çok sönük hiç bişey yapmadı ki video oynattı bitti
  • cem yılmazın bu arefin sırlarıyla kafayı yiyenlere verdiği güzel bi ayar var o aklıma geldi birden
  • Arkadaşlar benim tek anlamadığım aref 3 tane top atıyor.
    bu toplardan birisi zaten asistandaysa (ilk başta) o zaman bu 3 topun 2 si öbür seyircilere gitti son top kime gitti ve son topu tutan kişi bende de top var diyemedi mi yada onda 4 mü yazıyordu o zamanda bile kalkması gerekiyordu ben olsam kalkardım.Birisi daha sormuş ama cevap olarak 2 topa yazıdı demişler ama 3 topa yazdı ve koydu yada bile bile asistanın olduğu yere mi attı açıklarsanız sevinirim.

Birde arefin ilk numaraları fena değildi kaşık bükme olsun brad pitt felan ama bu ruhtur cindir mittir işine girmeyecekti zaten fenomende bunları yapan adamlar vardı onlardan bir farkı kalmadı ve hakettiğini aldı 1.olsa üzülürdüm 1.lik ise oğuzun hakkı idi bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller
    Nabzı durdurma olayı bir çeşit meditasyondur Çin'de sanırım hocaları var bunların

Çok basit yapabiliyorum.Öyle çok zor bişe değil sırrını öğrenince bumuymuş diyo insan.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Ruthless|

quote:

quote:

Nabzı durdurma olayı bir çeşit meditasyondur Çin'de sanırım hocaları var bunların

Çok basit yapabiliyorum.Öyle çok zor bişe değil sırrını öğrenince bumuymuş diyo insan.

kafana iki tane sık nabız durdu işte kasmana gerek yok meditasyon falan

• Aref'e özenip nabzını durduran 5 ergen gerçekten öldü.
  • aref 3 top atmadı 40 top attı 3 tanesinde sayılar vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Ruthless|

quote:

quote:

Babanda öyle diyordu...

• Finalde cortladı aref. 3 kişi seçmek için 40 top atınca direk anlaşılıyor kendi adamlarının geleceği.
  • Ruhlar aleminde lag var galiba...
  • Aref finalde resmen sicti.seyirciler ciktigi an kendi adami.oldugu anlasildi zaten.yari finaldeki oyununu finalde yapsaydi kazanirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.