Şimdi Ara

Arena Bilgisayar/Servis Point Sağlam Olan Ekran Kartını Hasarlı Olarak Gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire marka RX 570 model ekran kartımı 30.10.2019 tarihinde Arena Bilgisayar'ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek servise gönderdim. Bilgisayarımda sürekli bir donma, takılma vb. hatalar vardı. Her parçayı test ettim ve sorun bulamadım. Başka ekran kartı ile deneyince sorun yaşamadım ve bu yüzden kartı garantiye gönderdim. Sorunları da ayrıntılı bir şekilde yazdım.

20.11.2019 tarihinde servisten "Arıza tespit edilemedi" diye cevap geldi. Kartımı olduğu gibi geri gönderdiler. Yani en azından ben öyle sanıyordum. Tamam dedim, demek ki benim bulamadığım başka bir sorun var, gelsin tekrar bakar kontrol ederim dedim.

Bugün kargoya gittim ve kartı aldım. Kargoyu alırken kutuyu iyice inceledim hiçbir darbe hasar yok. Eve geldim, kartı çıkardım ve bilgisayara takmaya çalıştım ama kart oturmuyor. Sonra fark ettim ki kartın arka giriş portlarının olduğu, anakarta oturan kısmını serviste feci şekilde yamultmuşlar. Ekran kartı anakarta çarpıyor, oturmuyor. Fotoğraflar burada.

Ben böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Sağlam olarak gönderdiğim kartı nasıl oluyor da bu şekilde bana ger gönderiyorlar? Bu adamlar bu karta nasıl muamele gösteriyorlar serviste? Bu kartın bu bölümünün kargoda bu şekilde yamulmasının imkanı yok. Pense ile zor yamultur insan bunu.

Arena müşteri hizmetlerine yazdım bakalım. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Böyle şeylerle uğraşmayı da seviyorum. :) Haksızlığa hiç gelemem. Daha önce de bir firma tarafından ekran kartı konusunda haksızlığa uğramıştım. Heyete gittim, 8 ay uğraştım. Sonunda söke söke sıfır ekran kartımı geri aldım. :)

Sizden ricam konuyu üstte tutmak için oy vermeniz, cevap vermeniz. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 24 Kasım 2019; 0:24:17 >

• Orayı kendiniz düzeltme imkanınız varsa düzeltin. Okurken pinler yamuk sandım. Kendiniz düzeltin deme sebebim orayı sizin yapmadığınızi kanitlamaniz maalesef zor gözüküyor. Kartta arıza varsa haricinde o zaman gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam, servisin kabul fişi elimde. Kart oraya hasarlı gitse bunu mutlaka not düşerlerdi.

Ayrıca ekran kartı kutusunda hiçbir hasar yok, kartın kutusu hasar almadan bu kart nasıl bu hale gelebilir?

Son olarak dediğim gibi, kartın bu kısmını bu hale getirmek basit bir şey değil. Tüketici Hakem Heyeti tarafından atanacak bilirkişi bunları çok rahat idrak edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 24 Kasım 2019; 0:27:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.