Şimdi Ara

Arena ya Yada Dungeon a nasıl girilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lvl 50 6 karakter kastım. Arenaya yada yerine ne varsa girmek istiyorum fakat altta bir ara tünel gibi bir simge çıktı. seçtim zaman saymaya başladı fakat birşey olmadı 1 saat bekledim. uyuz oldum çıktım. eoe daki gibi 10dk bir arena,bg,dungeon vs yok mu?

• Bunu bende merak ediyorum. Otomatik dungeon arama sistemi var mı oyunda. İlla chatten grup arayarak mı dungeon vs yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Lvl 50 6 karakter kastım. Arenaya yada yerine ne varsa girmek istiyorum fakat altta bir ara tünel gibi bir simge çıktı. seçtim zaman saymaya başladı fakat birşey olmadı 1 saat bekledim. uyuz oldum çıktım. eoe daki gibi 10dk bir arena,bg,dungeon vs yok mu?

o dediğin dredgion günde 3 kere belli saatlerde girilir , akşam 21.00 , öğlen 13.00 , gece 01.00 bizim saatimiz ile
    ya kendi serverinden lfg den parti toplayıp gireceksin yada o dediğin tünel gibi simgeye tıklayıp auto group seçip random olarak gireceksin oraya , random girersen herhangi bir serverden senin ırkından 6 kişi toplanır ve savaşırsınız kazanan ortalama 8-9k abys point alır kaybedende 4-5k alır , ama random ile girmeye çalışırsan parti her zaman bulamayabilirsin 1 saatte beklesen giremeyebilirsin gece 01.00 dredide katılım az olur giremeyebilirsin
    son olarak dredgion çok önemli değil artık millet 65lvl olup battlemedal itemleri ile oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Concerve

quote:

Orijinalden alıntı: PROF.EMULASYONCU

Lvl 50 6 karakter kastım. Arenaya yada yerine ne varsa girmek istiyorum fakat altta bir ara tünel gibi bir simge çıktı. seçtim zaman saymaya başladı fakat birşey olmadı 1 saat bekledim. uyuz oldum çıktım. eoe daki gibi 10dk bir arena,bg,dungeon vs yok mu?

o dediğin dredgion günde 3 kere belli saatlerde girilir , akşam 21.00 , öğlen 13.00 , gece 01.00 bizim saatimiz ile
    ya kendi serverinden lfg den parti toplayıp gireceksin yada o dediğin tünel gibi simgeye tıklayıp auto group seçip random olarak gireceksin oraya , random girersen herhangi bir serverden senin ırkından 6 kişi toplanır ve savaşırsınız kazanan ortalama 8-9k abys point alır kaybedende 4-5k alır , ama random ile girmeye çalışırsan parti her zaman bulamayabilirsin 1 saatte beklesen giremeyebilirsin gece 01.00 dredide katılım az olur giremeyebilirsin
    son olarak dredgion çok önemli değil artık millet 65lvl olup battlemedal itemleri ile oynuyor

detaylı açıklama için teşekkür ediyorum hocam.

50 den 65 nasıl kasıcam. İnsignion dayım epey karışık geldi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.