Şimdi Ara

ARES EN FAZLA KAÇLA İNDİRİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA DELİ OLACAM ARKADAŞLAR ŞU ARES DENİLEN PROGRAM KAÇ GÜNDÜR BİR ŞARKIYI MESELA 1kb/saniye de indiriyor en fazla 1.5kb de indiriyor ve beni hasta ediyor neden bu kadar yavaştır anlamadım
    bi de aresten birşey indirmek paralımıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |m@wci| -- 25 Ocak 2006 11:25:36 >

• kimse kullanmıyormu ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: |m@wci|

kimse kullanmıyormu ya

kullanmıo
  • hada be nasıl kullanmaz ya bişey daha var arkadaşlar siz hızı dls ye ayarladınız değilmi kontrol panelinden
  • Aresten birşey indirmek paralı değildir
    söylediğin rakamlar ciddi sorunların habercisidir
    ya aresin sisteminde sorun var yada senin modemde.
    Bir zamanlar benimde modem böyleydi sonra pertledi.
    eğer emin olmak istiyorsan bearshare yada benzeri p2p yükle birde orda dene aynı şarkıyı
  • Ares'de artık kendini kasma
    Bearshare yada Limewire kullan derim
  • iyide o şarkıyı çektiğin insana bağlı... mesela benim max download hızım 52kb ama karşıdakin adamında upload hızı 52 kb olucak ki o dosyayı o kişiden 52 kb ile indirebiliyim..

şimdi senin çektiğin adamın upload hızı düşüktür ve de o insandan başka kişilerde dosya çekiyosa adamın upload.ını paylaştıgınızdan hız yine düşük olur.. bence aynı dosyayı başka bi kullanıcıdan bul.. ayrıca orda yazar mesela bu dosya 14 kullanıcıda var felan diye... aynı dosya ne kadar çok kullanıcıda varsa ve sen onu seçersen çok daha hızlı gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ares kullanmana gerek yok mp3 ten başka bişey indiriyosan film falan emule kullan
  • ben kullanıyorum ares 20 kb üstüne çıkamıyorum
  • Ares son zamanlarda çok yavaşladı... Millet limewire ye geçti... Belki de o yüzdendir... Ben şu an limewire kullanıyorum.... En kötü dl 2 kb... ama oda 1-2 şarkıda oldu... (onlarda çok eski şarkılar yani)...
    Limewire, genelde 15 kb nin altına inmiyor film indirirken... MP3 te de 20kb nin altına inmiyo.... 32 kb gördüğüm oldu...

Bu yüzde sana da en kısa sürede Lime wireye geçmeni öneririmmm...

Not: Limewire iyi güzel de ramdan çok yiyor... Bunuda belirtmekte fayda var...

• Ne kadar azalırsa azalsın milyonun üstünde online kullanıcısı olur hep. Hız kaynak sayısı ve sizin bağlantınıza bağlı. Ben tek tük ares kullanıyorum 50-60ları gördüğüm oldu. kazaa'yı bile kullanan var. Dostum sen tok noktadan dosya indir (mesela rapidden) orda 20ye 30a çıkabiiliyorsan sorun indirdiğin dosyanın kaynak sayısında kalitesindedir.

Ha başka önerilere açıksan, özellikle bilgisayarı uzun süreler açık bırakabiliyorsan hiç vakit kaybetmeden eMule'e terfi et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geldiler -- 24 Ocak 2006 17:22:19 >
  • daha dun full 51kb ile indiriyodum
  • benim ilk indirdiğimden beri ares 10 a bile çıkmadı limewireyi indirdim pc mahvoldu sormayın
  • abi ben çok rahat 25-30 arası indiriom şu ana kadar kullandıım en hızlı p2p bence ama sende neden olmuo bilmiom
  • bearshare download hızımı sonuna kadar kullanıyorum tabi kaynağa göre buda bearshare de oldukça fazla
  • Benim limewire 512adslde license'sı 10'dan yukarı olanlarda(mp3) 40-45 kbın altına inmiyo valla
  • mp3 indirmek isteyenler kesinlikle bearshare yada limewire kullansın 3-5 dakikada çekiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.