Şimdi Ara

#ARES# _L0neLy_ # 110Lv FF Wizard-Cleric

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ares Serverındaki ilk charlarımdan biri olan _L0neLy_'i satmak istiyorum.

Char hakkında bilgiler ; (arabian Dress - Angel Dress - 2010Hallowen Dress - Fur Dress - Fairy Dress ve Lucky dress olarak Saint Knight ) 7 adet dress bulunmaktadır. Page 3 açıktır , 110FF Wizard/Cleric skilleriyle - clericte bazı fantazi skilleri acıktır , bir wizz olarak cleric\\\'i daha cok kullandıgımdandır :) -
    Charın üstünde +3-+4-+5 neredeyse FB bir robe set bırakılcak , +3 staff olacak , bankasınıda oldugu gibi bırakıcam. Charın 3.sahibiyim ama 1.Sahibi oyunu bıraktı , 80lvlda charı üstüme aldım ( ki bu 100cap\\\'ın ilk haftasındaydı , mazi oldu neredeyse charı alalı ).2.si ise aynı sekilde oyunu bıraktı. Charda e-mail verification yoktur , gizli soruyu bildiğiniz takdirde şifreyi istediğiniz gibi değişebileceksiniz .

Char satışı ise ya istanbul elden yada iş bankası havale yoluyla olacaktır .

o yüzden servera girip hakkımda soruşturma yapabilirsiniz , güven konusunda problemınız olmasın ..
    ve ayrıca ilk char - sonra para gibi zekiler hiç bulaşmasın , hele hele chara girip bakayım gibi einsteinlar gitsin e\\\'yi bulmaya uğraşsın :D

iletişim için ise , her gün forumu kontrol ediyorum zaten , siz mesaj bırakın dönerim ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilkroadTime -- 14 Mayıs 2011; 10:11:53 >

• Up
  • ilk charımdan biri olan diyorsun ben daha dun adamla konuştum satın aldığını soyledi charı -.-
  • charın 3 sahip degiştirdi. 3. sahibi benim, konustugun adamda benim. + diger 2si oyunu bıraktı. konu alıntı oldugu icin kacırmısım.
  • up
  • up
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up beylerr
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29703011/tm.htm

Kurallara uygun hale getiriniz
  • uppppppp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.