Şimdi Ara

ares yanıt vermiyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ares sorunsuz çalışıyorken birden bire bozuldu.sildim.registry den sildim.yeniden yükledim.hiçbişey değişmedi.önce connecting yazıyo.bağlanıyo gibi oluyo.ekran donuyo.yanıt vermiyor yazıyo.kapanıyo.
    modemim ethernet router .ayar sayfasından baktım.nat nedir bilmiyorum ama bu özellik var ve seçili.ayrıca emule falan yok sadece kazaa yüklü.lütfen acil yardım.
    port açma nedir bilmiyorum.gereklimi eğer gerekliyse açık bi şekilde tarif ederseniz çok sevinirim.

• ares plus ı kullanrsn bole sorunlrn olmz
  • Adsl kullanmadığım icin Ares'te port acılıp acılmadığını bilmiyorum...!
    ama istersen dene ! Aresin kullandığı port sanırım 27613 Zoom kullanıyorsan port acması basit sadece biraz kurcala bulursun!
    NAT olayına gelince o bütün ADSL modemlerde olan bise.Acılımı Network Adress Translation gibi bisedi.Onunla alakası yok bu konunun.
    Ama Ares plus ı kullanmanı tavsiye ederim!
  • ben ares plus ı da yükledim.birşey değişmedi.internettten alışveriş yapıyorken yüklenmiş bir ekleme falan (güvenlik duvarı gibi) bağlanmasını önlüyor olabilirmi. alışveriş yaptıktan sonra bozuldu da tesadüf te olabilir ama ...
    port problemi olması saçma geliyo.çünkü düne kadar dünya kadar şey indirdim.bağlanmada da hiç bir sorun yaşamadım.acil cevap lütfen teşekkürler
  • bende baglantı sorunu vardı. tavsiye üzerine ares lite idirdim, kurdum. çalışıyor! google dan arat, bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulhaz@yahoo.com

bende baglantı sorunu vardı. tavsiye üzerine ares lite idirdim, kurdum. çalışıyor! google dan arat, bulursun

ben de ares lite kullanıyorum ve suana kadar hiçbir problemle karşılaşmadım
  • bende de ares lite kurulu bazen geç bağlanıyo ama bağlanıyo sorun çıkarmıyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede ares lite var. usr 9105 kullaniyorum. ilk yukledigimden beri port acmak nedir bilmem. aninda baglaniyor.

yani diyecegim PORT olayi degil bence sorun. baska bisi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.