ares sorunsuz çalışıyorken birden bire bozuldu.sildim.registry den sildim.yeniden yükledim.hiçbişey değişmedi.önce connecting yazıyo.bağlanıyo gibi oluyo.ekran donuyo.yanıt vermiyor yazıyo.kapanıyo. modemim ethernetrouter .ayar sayfasından baktım.nat nedir bilmiyorum ama bu özellik var ve seçili.ayrıca emule falan yok sadece kazaa yüklü.lütfen acil yardım. port açma nedir bilmiyorum.gereklimi eğer gerekliyse açık bi şekilde tarif ederseniz çok sevinirim.
ares plus ı kullanrsn bole sorunlrn olmz
Adsl kullanmadığım icin Ares'te port acılıp acılmadığını bilmiyorum...! ama istersen dene ! Aresin kullandığı port sanırım 27613 Zoom kullanıyorsan port acması basit sadece biraz kurcala bulursun! NAT olayına gelince o bütün ADSL modemlerde olan bise.Acılımı Network Adress Translation gibi bisedi.Onunla alakası yok bu konunun. Ama Ares plus ı kullanmanı tavsiye ederim!
ben ares plus ı da yükledim.birşey değişmedi.internettten alışveriş yapıyorken yüklenmiş bir ekleme falan (güvenlik duvarı gibi) bağlanmasını önlüyor olabilirmi. alışveriş yaptıktan sonra bozuldu da tesadüf te olabilir ama ... port problemi olması saçma geliyo.çünkü düne kadar dünya kadar şey indirdim.bağlanmada da hiç bir sorun yaşamadım.acil cevap lütfen teşekkürler
bende baglantı sorunu vardı. tavsiye üzerine ares lite idirdim, kurdum. çalışıyor! google dan arat, bulursun