İyi günler forumdaşlar hepinizin ramazan bayramı kutlu olsun . Soruma şöyle başlayayım ben 70 ila 75 lvl arası bi rogue kasacagım.Bununla HTB HTC SATİROS BURNİNG STONE gibi heryerde çöp kasmayı düşünüyorum item düşüncem ise 8 fp ayak kol kafa +9 half plate don göğüslük takılar 3 kekuri dual geri kalanları 0 veya ol rol old agility neck elf belt bunlar hakkında bi bilgi verirseniz sevinirim Ancak : Elime ne alacagım konusunda kararsız kaldım düşüncem +8 Eagle Eye : 920 m civarı +7 Diet Windforce : 750-800 m civarı bu iksinden hangisini almalıyım arasıdna yaklasık 2 gb fark var hangisi daha iyidir işe yaerar farm için sebebini ayzarak söyleyebilirmisiniz . 70 ile 75 lvl arası htb htc burning stone dönebilirmiyim yukarda yazdıgım kıyafetler ve takılar doğru düşüncemi bi bilgilendirme yaparsanız çok iyi olur beyler şimdiden çok teşekkür ederim .
Biraz geç oldu farm item tavsiyesi için ama olsun ben yinede bir tavsiye yazayım dedim +8 ee al derim sana çünkü alırkende satarkende para eden bir item farm muhabbeti çıkalıdan beri bow itemleri pahalandı daggelere oranla çok yüksek bir piuyasaya sahip oldular. ayrıca üstünü full +8 fp filan yap iyi olur takılarınıda full dex oranlı yap atağın fazla olsun çarının