Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Oyunu Aral dan sipariş vermiştim elime ulaşır ulaşmaz o heyecanı tadıcam ama sizinle birlikte oynamayı çok isterim bf3 de kısmet olmadı bf4 de iple çekiyorum :)

Tabi neden olmasın zaten arkadaşlar benim oynadığım sunuculara geliyorlar bazen görüyorum.

Ancak origin'den ekleyemeyebilirim doldu filan diyor liste origin biraz kasıyor bu konuda.

Bf3 zamanı origin den eklemiştiniz zaten o konuda sıkıntı yok o zaman oyuna giremiyordum o yüzden nasip olmamıştı :) şimdi oyun gelsin hele bir. Sizin yaşı unuttum yanlız ben ona göre hitap edeyim pm den belirtebilirseniz sevinirim.

Ya ekledim de listelerde yer açılsın diye temizlik yapmıştım tekrar eklerim.

Yaş 39 açıktan yazıyım direk saklıcak bişi yok kanalda da yazıyor zaten hakkında bölümünde :)

• Anladım barış abi :) ben de 30 memnun oldum tekrar oyun gelince mutlaka ulaşıcam size :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bölüm yayında dostlar!

Çok güldük çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 4 Kasım 2013; 10:08:17 >
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya :) Senin artık efsane bir üyen var. Oğlum tabletinden benim account ile girmiş ve tüm videolarını izlemiş dün akşam anlat anlat bitiremiyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: endero7

Çok iyi ya :) Senin artık efsane bir üyen var. Oğlum tabletinden benim account ile girmiş ve tüm videolarını izlemiş dün akşam anlat anlat bitiremiyordu :)

Haha çok iyiymiş takibe devam etsin

Bakalım güzel bölümler oldukça videolara devam edicez. Biz eğlendikçe izleyiciler de eğleniyor, ben de inanamıyorum bazen üye sayısına
  • Barış abi video çekerken sesimizin duyulmasına karşın bir reklam ücreti Alman gerek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Barış abi video çekerken sesimizin duyulmasına karşın bir reklam ücreti Alman gerek :)

Haha youtube para vermiyor ben de ücret karşılığı konuk oyuncu alıyorum

Ya şimdi gerçek filan zannederler aman şaka yahu.
  • quote:

quote:

Barış abi video çekerken sesimizin duyulmasına karşın bir reklam ücreti Alman gerek :)

Şaka mı? Benim verdiğim paralar ne içindi o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deeside

quote:

quote:

Şaka mı? Benim verdiğim paralar ne içindi o zaman?

Açıklayabilirim!

• quote:

Efsane bölüm yayında dostlar!

Çok güldük çok

abi bundan sonra rakip takımına geçmicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankafly

quote:

Efsane bölüm yayında dostlar!

Çok güldük çok

abi bundan sonra rakip takımına geçmicem

Haha geç geç valla bişi olmaz. Şaka bi yana bizi gördüğünde bizim squad a filan gel işte :)

• Yeni video yayında dostlar!

http://www.youtube.com/watch?v=eI5xFG-FozY

Abone olmayı unutmayın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 7 Kasım 2013; 9:52:36 >
  • quote:

Yeni video yayında dostlar!

http://www.youtube.com/watch?v=eI5xFG-FozY

Abone olmayı unutmayın!

En drama kısmı repair de gittigin an müdür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41
    En drama kısmı repair de gittigin an müdür

Hep başıma geliyor ağlamak istiyorum enrage olup küfürü basıyorum. :D (yanlış anlama olmasın bu nadir olur, küfürbaz filan sanmasın kimse şimdi ban yemeyelim ahahaha)

Ya en kötüsü tamir için araçtan inip birinin tankı çalışını görmek arkadan anca el sallıyorsun o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 7 Kasım 2013; 12:47:07 >

• Abone olundu.
    Şöyle bir şey de yapılabilir üyelerden özel kısa kesitler halinde karma bir video ayarlanabilir. Güzel bir hatıra olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy
    Abone olundu.
    Şöyle bir şey de yapılabilir üyelerden özel kısa kesitler halinde karma bir video ayarlanabilir. Güzel bir hatıra olabilir.

Teşekkürler.

Tam olarak anlamadım demek istediğinizi. Üyelerden özet derken?
  • Bilgisayara geçer geçmez izleyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Abone olundu.

Teşekkürler.

Kısa videolar. Üyelerin kendi çektiği komik olsun dramlı olsun korkunç olsun sizin videonuzdaki gibi. Nickname'lerinin yer alacağı kanal abonesi kişilerin gönderdiği kısa kesitler şeklinde.

• Abi senin video'ları izleyince boşa assaut kasmışım diyorum.Engineer'dan iyisi yok pata küte tank,helikopter ne varsa indiriyorsun.
  • quote:

quote:

quote:

Abone olundu.

Teşekkürler.

Kısa videolar. Üyelerin kendi çektiği komik olsun dramlı olsun korkunç olsun sizin videonuzdaki gibi. Nickname'lerinin yer alacağı kanal abonesi kişilerin gönderdiği kısa kesitler şeklinde.

Anladım şimdi ama izleyicilerimizden video toplamak biraz sıkıntı olabilir, düşünebilirim aslında evet bazı kanallarda gördüm bunu yaptıklarını. Mesela şu ki bu işe ayırabildiğim bende zaman çok az. :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.