Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BF4 Beta oynayamaya devam ediyoruz bu sefer conquest oyunu yerine domination oyunu oynuyoruz. Daha kısıtlı bir alanda daha çok piyade savaşına dayanan, bol aksiyonlu, seri, hareketli oyunlar çıkıyor: Refleksleriniz sınanıyor.

Yeni açılan Türkiye lokasyonlu serverlarda hayatımda ilk defa 10ms ping gecikmeyle oynama zevkini de tatmış oldum. Mutlaka deneyin.

Açık Beta bugün başlıyor herkes BF4 Beta'yı denemeye başlayacak. Sizleri de bekliyoruz.

Bizim çektiğimiz sıkıntıları siz çekmeyin diye kısa notlarım var:

-*- Nvidia gpu kullanıcıları BF4 Beta sürücüleri yerine şunu kullansınlar:http://www.geforce.com/drivers/results/63458

-*- Oyun yüklenirken siyah ekranda loading yazısında takılırsanız Punkbuster'ı güncelleyin:http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php (exe yi indirip çalıştırıp add game ile BF4 ü listeden ekleyip update edin)

-*- Sunucu seçerken search kutusuna TURKEY yazıp 10 tane Türkiye lokasyonlu sunucudan birine girip 10 ms ping keyfiyle oynayabilirsiniz!

-*- Beta sadece 64bit windows ile çalışıyor dikkat!

Kanalıma abone olarak yayınlanacak yeni videolarımdan haberdar olabilirsiniz. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 4 Ekim 2013; 10:08:18 >

• Yeni video yayında dostlar!
  • Bol zırhlı efsane bölümle yeni video yayında!

Yeni videoları kaçırmamak için abone olmayı unutmayın! Beğenirseniz like etmeyide unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 7 Ekim 2013; 18:36:44 >

• Yeni video birazdan hazır olacak arkadaşlar bir sürprizle beraber! (Video şimdi yayında HD için biraz daha zaman gerekebilir.)

Bir konuk oyuncumuz var: eski forum adminimiz MusAKka!

@musAKka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 9 Ekim 2013; 12:33:02 >
  • Bu sefer hangi binalara eziyet edeceksiniz merakla bekliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peset

Bu sefer hangi binalara eziyet edeceksiniz merakla bekliyorum hocam

Ehehe dünkü bi oyunda kesin bu duvar yıkılıyordur diyerek çöt diye girdim duvara tankla. Meğer yıkılmıyormuş.
  • Bu arada arkadaşlar bir ricam olacak.

Bilinirliğimizi artırmak ve daha çok izleyici gelmesi açısından videoları "like" edip hatta yorum yazabilirseniz çok etkili oluyor. Youtube daha değerli kabul ediyor videoyu haliyle yorumlar 'like'lar ve paylaşımlar arttıkça.

Yeni üyeler, yorumlar ve like ları gördükçe benim de yeni videolar hazırlamak için motivasyonum çok artıyor.

500 üyeyi geçmek benim için hayal gibi birşeydi ama gerçekleşti.

İlginiz için şimdiden çok teşekkür ederim.

• doğum günün kutlu olsun abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Yeni video birazdan hazır olacak arkadaşlar bir sürprizle beraber! (Video şimdi yayında HD için biraz daha zaman gerekebilir.)

@musAKka

Eyvallah

Cumartesi günkü oyundu yanlış hatırlamıyorsam. Evden çıkacağım diye uzun süre TS'ye girmemiştim de sonradan plan yalan olunca gelebildim yanına.

• quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss
    doğum günün kutlu olsun abi

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Yeni video birazdan hazır olacak arkadaşlar bir sürprizle beraber! (Video şimdi yayında HD için biraz daha zaman gerekebilir.)

@musAKka

Eyvallah

Cumartesi günkü oyundu yanlış hatırlamıyorsam. Evden çıkacağım diye uzun süre TS'ye girmemiştim de sonradan plan yalan olunca gelebildim yanına.

Her zaman oynamak isterim kaçırmayalım fırsatları!

Dün sanırım sen karşı takımdaydın Deeside aha Musakkaymış vurduğum ya diye söylemişti :)))

Bu arada ilk mesajı güncelledim ve düzelttim biraz arkadaşlar. ;)

• Kanal için tanıtım fragmanı hazırladım arkadaşlar

• Origin'in arkadaş listesi limiti çok azmış arkadaşlar.

Benim listemde doldu uyarısı verdi, o yüzden ekleyemiyorum istek gönderenleri kusura bakmayın :(
  • Eğlenceli bomba gibi bir bölüm yükledim arkadaşlar. Beğeneceğinizi düşünüyorum

https://www.youtube.com/watch?v=9TNla8_9yGA
  • quote:

Eğlenceli bomba gibi bir bölüm yükledim arkadaşlar. Beğeneceğinizi düşünüyorum

Bizim arkadaşlarla birlikte iyi mücadele etmişsiniz ama yinede gitmiş oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Peset

quote:

Eğlenceli bomba gibi bir bölüm yükledim arkadaşlar. Beğeneceğinizi düşünüyorum

Bizim arkadaşlarla birlikte iyi mücadele etmişsiniz ama yinede gitmiş oyun

Evet baya rastlaşıyoruz aslında.

Bazen ne kadar uğraşsanda 4-5 kişi kastırsada kurtaramıyorsun oyunu.

Bu arada PM attım sana bakar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 11 Ekim 2013; 11:58:56 >

• Herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun.

Arefe gününe güzel bir video yetiştireyim dedim. Bayramdan sonra görüşmek üzere.

http://youtu.be/BATkwV79ySY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 14 Ekim 2013; 2:45:05 >
  • @aresmar

dostum çok güzel videolar eline sağlık,

bu kardeşine hangi programları öneririsin montage için;

şu an bandicam kullanıyorum h264 codec ile, video compress için de virtual dub. ancak işleme,kesme,birleştirme,efekt gibi biraz kullanışı basit olan program tavsiyelerin var mı? (efekt yazı vs. eklemek için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

@aresmar

dostum çok güzel videolar eline sağlık,

bu kardeşine hangi programları öneririsin montage için;

şu an bandicam kullanıyorum h264 codec ile, video compress için de virtual dub. ancak işleme,kesme,birleştirme,efekt gibi biraz kullanışı basit olan program tavsiyelerin var mı? (efekt yazı vs. eklemek için)

Beğendiğine sevindim öncelikle =) Öneriden ziyade sana hangi programları kullandığımı söyleyebilirim.
    Kayıt için dxtory den şaşmıyorum. Lagarith lossless codec ile kullanıyorum. Montaj vs için ise sony movie Studio 12 kullanıyorum bana kolay geliyor artık ama biraz öğrenmek gerek başta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel kanal takipteyim devam edin boyle baya zevkli videolariniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.