Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzunca bir yaz rehaveti ardından 1 saatlik video yükledim ve kendi rekorumu kırdım.

1.9GB'lık dosyanın yüklenmesi işkence olsa da herşey sizin için

Dün oynadığımız bir oyundan sıcak sıcak geliyor bu sefer. Ancak oyun Battlefield değil.

Sürpriz olsun
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi heyecan bastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bak şimdi heyecan bastı

Yayında ama youtube kardeş hala process ediyor ne thumbnail çıkardı ne HD modunda yayına alabildi. 1 Saat olunca video kastı youtube bile

Edit: 720p de hazırmış youtube'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 17 Temmuz 2013; 12:35:13 >

• 2inci bölümü montajlıyorum terslik olmazsa yarın sabah yayına alıcam
  • 2inci bölüm HD olarak izlemeye hazır.
  • Tatile çıkmadan hemen önce bir sürpriz yapayım dedim

Taze bir BF3 videosu yayında olacak çok yakında.

Rendering: grandbazaarrush.mp4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 19 Temmuz 2013; 21:08:02 >
  • BF3 Akşamları 15. bölüm yayında!

• Yeni bir videonuz gelmiş.

Bu arada yayın yasağı olmazsa eğer, betadan itibaren BF4 videolarınızı bekliyor olacağım.
  • Takipçilerin gözünden de birşey kaçmıyor

Uzun bir BF3 videosu daha hazırlıyorum şimdiden haber vereyim sürpriz olsun ;)
    Çok zevkli bir raund oldu gerçekten.
  • Yeni video yayında dostlar. Biraz uzun olduğundan youtube'un HD versiyonunu hazırlaması uzun sürebilir.

Bu arada sunucudaki admin'in çıldırıp bizim takımdan herkesi sunucu komutuyla öldürmeye başlayıp herkesten tepki alması sahnelerini kaçırmayın. :)

Mısırınızı kolanızı alın arkanıza yaslanın zevkle izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=YN2RYomt8XM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 9 Eylül 2013; 9:50:45 >
  • takip
  • Son video da admin'in yaptıklarını çözdüm tekrar bakınca:

- İlk önce bizim takımdaki biriyle laf dalaşına giriyor. Kızıyor. Köpürüyor.
    - Sonra delirip bizim takımı komple öldürecekken yanlışlıkla kendi takımını temiz ediyor. (O sırada videoda benim "ne oldu sessizleşti karşı taraf" dediğimi duyuyoruz videoda)
    - Sonra rezil oluyor ve daha da sinirlenip bizim takımı da kill ediyor. (Bu olurken ben bir engineer ile karşılıklı ölüyorum ama arkadaşımın küt diye düşüşünü görebilirsiniz hemen sol tarafta.)
    - Bu sefer bizim takımda sövmeye başlıyor admine.
    - Admin bakıyor durum 450-150 filan bizim takımdan birilerini serverdan atıp kendisini bizim tarafa geçiriyor yeniyoruz diye.

İşte böyle adminlerde mevcut.

• aresmar kullanıcısına yanıt
    Chat ekranında "base rape not allowed" diye yazı çıkartıp yapmış olduğu temizliği haklı çıkarma çabalarını unuttun sanırım :)
  • İyi sabretmişsiniz "1200 Ticket" o haritada.
  • Karşıda tankçı celticgirly gordum bi ara dünya birincisiydi sanırım tankta,ama statslar sıfırlanmıştır onun admin de celtc girly,demek ki sırrı buymuş karşı takıma nuke atıp oynamak ne güzel dedicated server ın saçmalığı da burda işte.
    Ve o kadar oynadıktan sonra sizin takıma geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 9 Eylül 2013; 13:10:08 >
  • Vay arkadaş, internet kafelerde kendi aramızda LAN party yaparken bile daha iyi adminler vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 9 Eylül 2013; 13:14:34 >
  • Desenize ünlüymüş bu troll admin :)
  • şu sizin maçlar da bir başka zevkli oluyor yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

şu sizin maçlar da bir başka zevkli oluyor yahu...

Teşekkürler inşallah öyle olmaya da devam eder BF4'de
  • inşallah, preorderlar verildi zaten.
    platoon'unuzda birkaç kişilik de yer açarsanız tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.