Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Birazdan yayında!

dizi fragmanları gibi gerilim veriyorsun az sonra birazdan diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Birazdan yayında!

Ahahaha aynen

Bu arada bugün ya da yarın başka bir oyunun daha gameplay'ini koyacağım bakalım belki ilgilenen olur çeşit olsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozic

quote:

Birazdan yayında!

Ahahaha aynen

Bu arada bugün ya da yarın başka bir oyunun daha gameplay'ini koyacağım bakalım belki ilgilenen olur çeşit olsun

hadi bakalım bekliyoruz o zaman aresmar acaba gerçek kimliğini açıklacak mı bu bölüm ? feride ne tepki verecek :D

• Sürpriz video'da yayında
  • Bu aralar sessizsin hocam, yeni oyunlara mı yelken açtın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Bu aralar sessizsin hocam, yeni oyunlara mı yelken açtın?

İşin doğrusu, güneşli havalarda kendimi sokaklara attım

Arada oynuyorum ama kanala koyacak iyi birşey çıkmadı. Bir tane var aslında hazırlayabilirsem yarın koyacağım ;)

Sağlıklı yaşam moduna geçtim bisiklet aldım işten eve evden işe bisikletle gitmeye başladım. Sportif değişiklikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 28 Mayıs 2013; 16:17:54 >

• Yeni video yayında dostlar.

http://www.youtube.com/watch?v=Vua6lZqpaA8
  • Biz demesek :P

Şaka bir yana güya fiberoptik var iş yerinde, youtube ilk açıldığındaki halinden bile yavaş yüklüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Biz demesek :P

Şaka bir yana güya fiberoptik var iş yerinde, youtube ilk açıldığındaki halinden bile yavaş yüklüyor...

TTnet ile youtube aralarındaki sorunları çözemedi hala sanırım. Youtube bir de reklam olayına başladı çok acayip yahu. Tıkır tıkır gelmesi lazım. Ttnet sanki çelme takıyor bazen.
  • Bu arada son video da 5.50'de bi koşu yapıyorum.

Kaç sniper bana ateş ediyor hesap edebilen var mı seslerden?

• M16A3, M416, M4A1 görmek ben dahil birçok kişiyi sıkıyor artık. Birçok silah seçeneği ve özelleştirmesi mevcut bildiğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap
    M16A3, M416, M4A1 görmek ben dahil birçok kişiyi sıkıyor artık. Birçok silah seçeneği ve özelleştirmesi mevcut bildiğiniz gibi.

Öncelikle üslup hiç hoş değil. Cümleyi ükelalık sınırlarını zorlayan bu tarz bir dil yerine daha nazik kurabilirdiniz.

Bir videoya bakıp bu yorumu yapacağınıza tüm videolarıma bir baksaydınız ya da biraz merak etseydiniz istatistiklerime bakıp hangi silahlarla daha çok oynadığımı görürdünüz.

Ayrıca durumu pek anlamadınız sanırım:

Ben 40 yaşındayım, tam gün çalıştığım bir işim ve ilgilenmem gereken bir ailem var. En büyük hobim bilgisayar oyunları ve bu oyunları 30 yıldır oynuyorum. Genelde yaşıtlarımla bu zevk aldığım oyunu oynarken kaydediyorum ve paylaşıyorum.
    Bundan ne para kazanıyorum ne de başka birşey. Tamamen arkadaşlarıma gösterme amacıyla yola çıktım ama çok beğenildi ve paylaşmak istedim burada ve birkaç yerde daha...

Yani izlemek ya da izlememek tamamen sizin keyfinize kalmış.

Ha tabii ki cümlenizi yanlış anladıysam şimdiden özür dilerim. Forumda olabilen şeyler bunlar.

• Öyle bir niyetim yoktu kaldı ki neden bu kadar fazla tepki verdiğinizi de anlayamadım. Önceki videolarınızı da izlemiştim.

Youtube'daki çoğu montaj veya kesilmemiş kayıt, bahsettiğim silahları içerdiği ve birçok kişi de bunları çokça kullandığı için daha az kullanılan silahların oynanışını izlemek, daha keyifli oluyor (bana göre) demek istemiştim. Yoksa "siz şunu kullanıyorsunuz, niye oynuyorsunuz ki, zaten herkes aynını yapıyor!" gibi bir söylemim yoktu. Kısacası bir eleştiri değil, ufak bir istek/öneriydi izleyici tarafından.

Taktiksel oynayış ve harita hakimiyetiniz ile zaten videolar, "Tutorial" niteliğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 29 Mayıs 2013; 20:08:47 >
  • Videolar çok zevkli valla elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

Öyle bir niyetim yoktu kaldı ki neden bu kadar fazla tepki verdiğinizi de anlayamadım. Önceki videolarınızı da izlemiştim.

Youtube'daki çoğu montaj veya kesilmemiş kayıt, bahsettiğim silahları içerdiği ve birçok kişi de bunları çokça kullandığı için daha az kullanılan silahların oynanışını izlemek, daha keyifli oluyor (bana göre) demek istemiştim. Yoksa "siz şunu kullanıyorsunuz, niye oynuyorsunuz ki, zaten herkes aynını yapıyor!" gibi bir söylemim yoktu. Kısacası bir eleştiri değil, ufak bir istek/öneriydi izleyici tarafından.

Taktiksel oynayış ve harita hakimiyetiniz ile zaten videolar, "Tutorial" niteliğinde.

Kusura bakmayın dediğim gibi yanlış anlamış olabilirim demiştim. Forumda her zaman vurguları anlamak zor olabiliyor. Anladım ne demek istediğinizi. Oynarken daha çeşitli silah kombinasyonlarına yönelmeye çalışacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Unknown..

Videolar çok zevkli valla elinize sağlık.

Beğenmene sevindim nice videolar daha koyarız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalınız çok güzel hocam devamını bekleriz videoların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Fe4R]

Kanalınız çok güzel hocam devamını bekleriz videoların.

Teşekkürler oynadıkça farkı oyunları da koymak istiyorum Neverwinter'ı denerken olduğu gibi.
  • oyunda klan açtınız mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 30 Mayıs 2013; 22:36:30 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.