Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ara fazla oyun oynayamıyorum işlerin yoğunluğundan o yüzden biraz sarkabilir yeni videolar.
    Kusura bakmayın
  • Yeni videoyu hazırlıyorum, bir terslik olmazsa Pazartesi sabah yayında olacak.
    Hemde tam 19 dakika!
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

Yeni videoyu hazırlıyorum, bir terslik olmazsa Pazartesi sabah yayında olacak.
    Hemde tam 19 dakika!

videolar artık yetmiyor hocam ekledim canlısı lazım bize :)
  • Yoğunluktan inanın 1 haftadır login olamadım origin'e.
  • quote:

Yoğunluktan inanın 1 haftadır login olamadım origin'e.

doğrudur tabi önce iş güç :) geç olsun güç olmasın iyi bir laftır :)
  • son videonun başında sesim var :D "bak bu xxx'ler karşıya geçmiş, bıdı bıdı" diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

son videonun başında sesim var :D "bak bu xxx'ler karşıya geçmiş, bıdı bıdı" diye :D

Sanki daha öncekilerden birinde daha vardın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paratoner85

son videonun başında sesim var :D "bak bu xxx'ler karşıya geçmiş, bıdı bıdı" diye :D

Sanki daha öncekilerden birinde daha vardın?

Bugün oynayacaksanız beni de alın. Tank kullanalım biraz.
  • Yeni video yolda. Bu aralar oyunu oynamaya vakit bulamasam da arşivimden güzel kayıtlar buluyorum. Bu seferki kayıt uzunca bir maçtan kesintisiz.
  • Elinize sağlık. Hakikaten sinirlenmeden oynayabiliyorsunuz. Tebrik ediyorum. O kadar gıcık olmaya başladım ki artık iyice soğudum oyundan fakat böyle videolar izleyince sanki oyun oynamaktan çok oynayanları izlemeyi daha çok seviyorum diye düşünmeye başladım :D. Uzun yıllardır oyun oynuyorum fakat BF3 gerçekten hem benim emektar laptoptan sanırım hemde pingten vsden dolayı zevk vermemeye başladı. Ama videolara devam. Ekip oyunu ve muhabbet her daim kalıcı olsun. Keyifli oyunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: warningbjk

Elinize sağlık. Hakikaten sinirlenmeden oynayabiliyorsunuz. Tebrik ediyorum. O kadar gıcık olmaya başladım ki artık iyice soğudum oyundan fakat böyle videolar izleyince sanki oyun oynamaktan çok oynayanları izlemeyi daha çok seviyorum diye düşünmeye başladım :D. Uzun yıllardır oyun oynuyorum fakat BF3 gerçekten hem benim emektar laptoptan sanırım hemde pingten vsden dolayı zevk vermemeye başladı. Ama videolara devam. Ekip oyunu ve muhabbet her daim kalıcı olsun. Keyifli oyunlar :)

Teşekkürler umarım ben de oyunu bırakıp seyretmek daha iyi demem heheh
  • oyunu bırakmam da şu bir gerçek ki bende izlerken daha fazla zevk alıyorum bunun belkide aresmar ın sinirlenmeden oyun oynamasının payı vardır :) ben acayip sinirleniyorum aresmarın videoları izlerken ben başka oyun oynuyorum diyorum :)
  • Ben kolay kolay oyun oynamaktan vazgeçemiyorum kısa aralar veriyorum yada zorunda kalıyorum. Ama çıldırtıyor bu BF3 sinirlenmektense bırakırım diyorum. Bırakamadım tekrar tekrar döndüm oyuna fakat şu anda sildim. Daha çok video izleme fırsatım olcak :)

Sinir harbine son. :)
  • Takipteyim güzel videolar fakat birazda uzun olsa tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın sabaha güzel bir maç geliyor bugün montajı bitirmeye vaktim olursa.
  • eve gidince izleriz artık :) birde yarın tatil olursa iyi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozic

eve gidince izleriz artık :) birde yarın tatil olursa iyi olur :)

aresmar abi akşam eklesem sizi katıla bilirmiyim oynunuza ? adam akıllı takım oyunu oynamadım şu bf3 de
  • Listeme ekleyebilirim tabi origin'den. Katılabilirsin bizi oynarken görünce. Her ne kadar çok sık oynama şansımız olmasa da :)
    Ancak team speak'e alamıyorum maalesef.
  • Yarın sabah yeni video geliyor bir terslik olmazsa ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.