Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başarılar dilerim.Güzel videolar var.
  • @purebloode
    Umarım BF4'te de beraber oluruz ve BF4 için de videolar hazırlama imkanımız olur.

@_yusufaydin_
    Beğendiğinize sevindim :)

Bizi izlemeye devam edin :)
  • İnş abi :)
  • Yeni video Paris Kapışması yayında!

http://www.youtube.com/watch?v=lhNObjr9a7I

Abone olmayı, beğenme tuşlarına tıklamayı ihmal etmeyin
  • "- beni yine kaldırıver abicim...
    -allah razı olsun..."

bende çok beğendim, oyun da arkadaşlar da süper.

beğendim ve ekledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 4 Nisan 2013; 20:58:30 >
  • birkaç video izledim güzel kanal da adam rezlerken inanılmaz vakit kaybediyorsun.. püf noktası olarak; cesede bakmak zorunda değilsin.. doğrultunun cesede doğru olması kafi(yani istersen ceset ekranında görünmeyecek kadar yukarı da baksan olur) ve defibi saliselik çekip tıklasan bile adam kalkar. subladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 4 Nisan 2013; 11:06:57 >
  • Beğenmenize sevindim biz eğleniyoruz izleyenlerde eğlensin yeter

Bu arada @yekialem doğru söylüyorsun o ilk zamanlardan beri bende oluşmuş bi türlü kurtulamadığım bir lanet alışkanlık. Bu aralar kendimi zorluyorum senin dediğin gibi yapmak için. Anlamsız vakit kaybediyorum, her seferinde "len yine aşşa baktın hırt" diyorum kendi kendime. Alışkanlıktan kurtulmak baya zor bişi :) Pratiğe devam edicem bu konuda
  • Eğleniyorsunuz, güzel. Bir ara ihtiyarlar karması yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Eğleniyorsunuz, güzel. Bir ara ihtiyarlar karması yapalım.

İnşallah neden olmasın :)
  • Yaptığınız işi çok takdir ettim tebrikler.Videolar daha sık gelirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

Yaptığınız işi çok takdir ettim tebrikler.Videolar daha sık gelirse süper olur.

Teşekkürler takdiriniz için.

Daha sık video koyabilmem için daha çok oyun oynayabilmemiz gerek ancak işten güçten pek mümkün olmuyor. Bazen haftada 1-2 akşam bile zar zor oturup oyun oynayabiliyorum :)
    Ayrıca tabi sıkıcı oyunlarda oluyor onları da eleyince ancak belli periyotlarda video koyabiliyorum. Elimden geldiğince daha sık video koymaya çalışacağım tabi.

Keşke daha da çok oynayabilsek değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: bugracaner

Yaptığınız işi çok takdir ettim tebrikler.Videolar daha sık gelirse süper olur.

Teşekkürler takdiriniz için.

Daha sık video koyabilmem için daha çok oyun oynayabilmemiz gerek ancak işten güçten pek mümkün olmuyor. Bazen haftada 1-2 akşam bile zar zor oturup oyun oynayabiliyorum :)
    Ayrıca tabi sıkıcı oyunlarda oluyor onları da eleyince ancak belli periyotlarda video koyabiliyorum. Elimden geldiğince daha sık video koymaya çalışacağım tabi.

Keşke daha da çok oynayabilsek değil mi

Unutmadan söyleyeyim bazı videoları kesip ''kılçıksız montaj'' adı altında yüklemişsin ama bütün videoları ham kayıt olarak yüklersen daha çok izlenir çünkü video ordan oraya atlayınca insanın izleyesi gelmiyor arada bir küfür edin doğal oynayın yani biz terbiyeli çocuklardık derseniz orası ayrı tabi .

Ne iş yapıyorsun bu arada ?

• Tebrik ederim hocam, başarılar dilerim. Takipteyim
  • çok iyi düşünmüşsünüz hocam yabancı adamların videolarını izliyordum hep chaboyy vs güzel oluyor bf3 videoları pciim bozukken hep videolara bakardım türkiyede bu kültür yok ama youtube bir çok arkadaş oyun anlatımı yapıyor umarım devamı gelir
  • @bugracaner
    Özel bir firmada web tasarım.

@ANDREI
    Teşekkürler! :)

@KaleyDeskop
    Evet Türkiye bu youtube konusunda çok geri maalesef umarım gelişir. Tabi kaliteli yayınların varlığı da bunu destekleyecektir.

Diğer kanallardaki gibi oyun tanıtımı vs yapmayı şimdilik düşünmüyorum ancak ileride ne olur bilinmez. ;) Belki bir 15-20 yaş daha genç olsaydık boş zamanımız bol olsaydı neler neler yapardık
    Benim amacım şimdilik eğlenceli oyun seanslarımız paylaşmak, seyredenlerin de hoşuna gittiği sürece ne mutlu bana.
  • quote:

Arkadaşlar kısa bir duyurum olacak.

Genelde 30 yaş üstü yaşlı kurtlar takımı olarak BF3 arenasında, işten güçten vakit buldukça oynuyoruz.
    Uzun süre sonra akıl ettim ve neden o kadar oynadıkta bişeyler kaydetmedik dedim ve kendimce kısa süre önce kayıtlara başladım.
    Hem kısa montajlar hem de montajsız ham maç görüntülerini kendi youtube kanalımda yayınlamaya başladım.

Uzun süredir de DonanımHaber'de yer alıyorum ve sizlere de haber vermek istedim işin kıssadan hissesi.

Eğer videolarımı beğenirseniz abone olmayı unutmayın lütfen. Yorumlarınızı, eleştirilerinizi de bekliyorum.

Bol oyunlar ve zevkli maçlar dilerim.

https://www.youtube.com/user/Aresmar2010

amca bu takım oynuna kesinlikle katılmak istiyorum oyunu aldım alalı böyle kordinasyonlu oyun görmedim guruba katılma şansım varmı ???

• Tamam biraz yaşımız ileri eskilerdeniz ama amca demiyeydin iyiydi be.
  • çok güzel ve zevkli oyun oynuyorsunuz :)

Edit : Amca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miorled -- 5 Nisan 2013; 11:22:32 >
  • quote:

Tamam biraz yaşımız ileri eskilerdeniz ama amca demiyeydin iyiydi be.

ozaman amca demessem size katıla bilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.