Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BF4'te favorim G3 yok umarım eklerler DLC'lerde. Ühü.
  • İzledim de biraz ya ping sorunu cidden etkiliyor biz türk oyuncuları..abidik gubidik ölüyorz ya bazen =)) bu arada Hardocre serverlarda delikanlı modelarda video bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

BF4'te favorim G3 yok umarım eklerler DLC'lerde. Ühü.

ooo hocam aynı benim kafadansın bende g3 ün olmamasına üzüldüm keşke modifiyeli bir şekilde olsa bile oyuna koysalar benimde şuan bf4 te favori silahım yok belki scar-h olabilir g3 ün yerini tutmasa bile
  • Umarım geri gelir DLC'lerle. ya da muadili güçlü ama nispeten hantal bir Assault silahı isteriz illa ki.
  • Yeni video yayında dostlar, bu sefer değişik bir oyun oldu. Biz eğlendik siz de umarım eğlenirsiniz.

Önümüzdeki hafta tatilde olacağımdan dolayı bu hafta daha sık video koymaya çalıştım.

Görüşmek üzere.
  • Tatil dönüşü sürpriz video ;)

http://www.youtube.com/watch?v=atmLmtywEBs
  • Yeni BF3 videom birazdan yayında!

BF4 Beta testine çok az kalmışken, BF3 ile son anlar.
  • Yarın yayınlayacağım sürpriz BF3 videosu sanırım son BF3 videom olacak dostlar.

Salı gününden itibaren BF4 Beta'ya başlıyorum.
  • Merakla bekliyoruz hocam.
  • Favorilerimize alalım :D
  • Büyük ihtimalle son BF3 videomuz yayında. (HD için biraz beklemeniz gerekebilir çünkü video uzun youtube kasıyor böyle olunca)

Yarın büyük gün ilk defa BF4 deneyeceğiz. İş yerinde hop oturup hop kalkacağım herhalde akşamı zor ederim.

BF4 beklerken 4 bölüm birden!

http://www.youtube.com/watch?v=NYGmfM3t6CY
  • Kral öldü, yaşasın yeni kral :)

Belki ben de damlarım BF4 e ama o anki ruh halime bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi
    Kral öldü, yaşasın yeni kral :)
    Belki ben de damlarım BF4 e ama o anki ruh halime bağlı.

Her zaman bekleriz neden olmasın.
  • Her tür teknik zorluğu rağmen uzunca bir bf4 beta videosu yarın sabah geliyor dostlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydi bakalım!

Sonunda BF4 "Exclusive" Beta'sı açıldı ve bizde arkadaşlarla hücum ettik. Bir takım teknik problemlere rağmen mümkün olduğunca uzun görüntü alıp betaya giremeyenlerin bir nebze olsun merakını gidermeye çalıştım. Videolar tamamen harala gürele oynanmış ilk heyecanla ne yaptığını bilmez halde dolaşır gibi görünebilir, normaldir :) sağı solu seyretmekten, aaa şurası da değişmiş demekten pek oyunu oynayamadık zaten. Beta boyunca da biraz böyle olacak gibi görünüyor.

İlk izlenimlerim; Beta olmasına ve haliyle ağır optimizasyon problemlerine rağmen yine de çok iyi olmuş. Oyun arayüzü, animasyonlar, Şangay haritası, yeni oyuna gelen değişiklikler vs. çok güzel detaylar var.

Mümkün olduğunca BF4 Beta görüntülerini yayınlamaya devam edeceğim. Beğenin, favorilere ekleyin, paylaşın, izlemede kalın. :)

Her zaman olduğu gibi kanalıma abone olarak yayınlanacak yeni videolarımdan haberdar olabilirsiniz. ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 2 Ekim 2013; 10:57:20 >

• Devamı gelmeli mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Devamı gelmeli mutlaka

İnşallah bol bol Beta kayıdı koymak istiyorum çünkü ciddiye almadan oynuyoruz ve çok eğleniyoruz.

Bir de performans sorunu olmasa, CPU yanacak bu gidişle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Devamı gelmeli mutlaka

İnşallah bol bol Beta kayıdı koymak istiyorum çünkü ciddiye almadan oynuyoruz ve çok eğleniyoruz.

Bir de performans sorunu olmasa, CPU yanacak bu gidişle :)

Müdürüm hic sorma i7 islemci gtx680 le resmen sürünüyodum dün oyundan sogumamak icin bıraktım oynamayı

• quote:

Müdürüm hic sorma i7 islemci gtx680 le resmen sürünüyodum dün oyundan sogumamak icin bıraktım oynamayı

Doğrudur çok ciddiye almamak lazım eğlencesine takılmak en iyisi :)

CPU ya bu kadar yüklenmesi normal değil zaten. Belki Beta ya bir patch yaparlar sonuçta 15 gün sürecek az değil.
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    akşam bende gelirim kabul ederseniz haberleşelim :))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.