Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Videolar 10 numara devamını bekliyoruz son bölümün yarıdan fazlasında kulenin telleri koparmaya çalıştınız tam kule yıkıldı bölüm bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

süpersiniz arkadaşlar, çok zevkli maçlar olmuş.

son videolardaki silah kaplaması hangi "tiger" kaplaması Barış?

Ya sanırım black tiger adı (battlelog kapalı bakamadım şimdi) açacam diye baya uğraştım çok güzel bi kaplama Helikopter de filan da kullanıyorum.

Assignment olarak engineerda baya bi araç patlatmanı istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

Videolar 10 numara devamını bekliyoruz son bölümün yarıdan fazlasında kulenin telleri koparmaya çalıştınız tam kule yıkıldı bölüm bitti

Ya sorma çok geç aklımıza geldi haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar
    Ya sanırım black tiger adı (battlelog kapalı bakamadım şimdi) açacam diye baya uğraştım çok güzel bi kaplama Helikopter de filan da kullanıyorum.

Assignment olarak engineerda baya bi araç patlatmanı istiyor.

o zaman o her halde "black shark", bakınca haber verirsen memnun olurum.

(ilgini çekeceğini düşündüğüm bir video:http://www.youtube.com/watch?v=Gl7fXMEULdw )

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :)

bu arada son güncellemeden sonra böyle bir şey ortaya çıktı. ne olduğunu bilen var mı?

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Aralık 2013; 14:30:13 >

• quote:

o zaman o her halde "black shark", bakınca haber verirsen memnun olurum.

Hah tam o şimdi baktım sen koymuşsun Black Shark evet.

Diğer video ya da bakacağım. Ya çok yapmak istediğim şey var da zamanım yok işte :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 10 Aralık 2013; 15:49:56 >
  • Uzun, çekişmeli, sonuna kadar mücadele olan güzel bir bölüm geldi.

• helal olsun size yorgun savaşçılar, tüm çabalara sonuna kadar değdi.
  • quote:

helal olsun size yorgun savaşçılar, tüm çabalara sonuna kadar değdi.

Haha gerçekten yorgun savaşçılar uygun oldu :)))
  • Yav su oyuna bi turlu alisamadim arkadas bf3 biraz oynamistim beceremedim dogrusu oyuna giriyorsun adamlarin leveli ucmus bizimki yerlerde cok oynamadigimizdan dolayi nasil aliscaz bu oyuna anca videolari izliyoz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 13 Aralık 2013; 0:07:21 >
  • videolarınız harika sub oldum acaba hangi günler bölüm geliyor yoksa rasgelemi koyuyorsun
  • abone oldum güzel videolar var
  • Videolar çok iyi. Sizin yaşlarınıza gelince umarım biz de böyle oynarız,performansınız gençleri aratmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML
    videolarınız harika sub oldum acaba hangi günler bölüm geliyor yoksa rasgelemi koyuyorsun

Haftada iki gün koymaya çalışıyorum hafta başı ve hafta sonuna doğru, genelde pazartesi perşembe oluyor.

İş / Özel hayat yoğunluğuma göre değişebiliyor tabi ama BF4 oynamaya devam ettikçe yayınlamaya devam edeceğim.

-/-

Diğer beğenisini belirten arkadaşlara da teşekkürler. Çok güzel çekişmeli bölümler gelecek güzel kayıtlar aldım bu ara takipte kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 13 Aralık 2013; 9:47:29 >

• Müdür bu videodaki oyun squad olarak bayagi bi germis sizi video basindan sonuna s.çıyım , s.çtık , s.çıyorum , s.çıcam , s.çıcaz , s.çıyoruz ile geçmiş :))) :)))

Devamını bekliyoruz tabiiki

@aresmar

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost41

Devamını bekliyoruz tabiiki

Daha az s.çmalı bölümlerle inşalla

güzel kayıtlarım var takipte kalın
  • Hocam videolarda sesiniz çok net geliyor ne kullanıyorsunuz? İyi kulaklık aldık sesimiz iyi çıksın diye gene fayda etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss
    Hocam videolarda sesiniz çok net geliyor ne kullanıyorsunuz? İyi kulaklık aldık sesimiz iyi çıksın diye gene fayda etmedi.

Valla ben Creative'in gayet alt sınıf bir kulaklığını kullanıyorum yıllardır, ama mikrofonu iyi çıktı ben de inanamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss
    Hocam videolarda sesiniz çok net geliyor ne kullanıyorsunuz? İyi kulaklık aldık sesimiz iyi çıksın diye gene fayda etmedi.

Valla ben Creative'in gayet alt sınıf bir kulaklığını kullanıyorum yıllardır, ama mikrofonu iyi çıktı ben de inanamıyorum.

Çok ilginç cidden.Oyunun doğal bir sesiymiş gibi net duyuluyor.

• Yeni bölüm yayında dostlar

Güzel takım dayanışması oldu ;)

• quote:

Yeni bölüm yayında dostlar

Güzel takım dayanışması oldu ;)

hocam su heliden atladiktan sonra heliden uzaklasmayi ogren artik seni izlerken ben sinir oldum videolarda en az 3-4 kere o sekilde oldun ondan diyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.