Bildirim
Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (15. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
eline sağlık Barış, yine çok güzel bir bölüm olmuş. ne güzel takılıyorsunuz valla, ayrıca sesler çok doğal ve net geliyor kayıtta.
bu arada bu kayıttaki oyun grafik ayarları en son diğer konuda paylaştıkların mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
eline sağlık Barış, yine çok güzel bir bölüm olmuş. ne güzel takılıyorsunuz valla, ayrıca sesler çok doğal ve net geliyor kayıtta.
bu arada bu kayıttaki oyun grafik ayarları en son diğer konuda paylaştıkların mı?
Yarın bir bölüm yayınlayacağım BF4 grafik ayarları rehberi diye. Ayrıntılı anlattım bir ilk olacak bakalım beğenilir umarım ;) -
Hocam battlelogdan ekleyip beraber oynama sansımız yok mu sizinle skypedan falan konusarak eglenceli olur aslında da? -
Yeni bölüm BF4 grafik ayarları rehberi yayında!
İlgili konum:http://forum.donanimhaber.com/m_84048141/tm.htm
-
Takipdeyim severek izliyorum videolarınızı -
-
güzel bir bölüm olmuş yine ama tarih olarak daha eski galiba, rank 61 görünüyor sonda.
C4 dolu jet ski olayı acaipti, yakında adamlar RPG'lere bile C4 yapıştıracaklar ateşlemeden önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 15 Ocak 2014; 11:17:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sahafiec
güzel bir bölüm olmuş yine ama tarih olarak daha eski galiba, rank 61 görünüyor sonda.
C4 dolu jet ski olayı acaipti, yakında adamlar RPG'lere bile C4 yapıştıracaklar ateşlemeden önce.
Bazı videoları daha önceki kayıtlarımdan koyuyorum sırayla yayınlamıyorum evet lvl geri gitmiş olabilir o yüzden. :)))
C4 ile ilgili komik bir mini montaj gelebilir yakında, yeri gelmişken söyleyeyim :) -
güzel videolar. açıkcası sizinle oynamak zevkli olurdu
gerçi şu aralar finallerim var ben de pek giremiyorum oyuna umarım bir yerde rastlaşır ve beraber oynayabiliriz -
seyrederken büyük keyif alıyorum, kendim oynamayı bıraktım sizi izliyorum, tam gaz devam -
Teşekkürler desteğiniz için bu tip moral veren yorumlar olmasa kesinlikle bu kadar devam etmezdim :) -
Sakın video koymayı bırakma hocam hepsini tekrar tekrar izliyorum bf4 sevdiren kişisin sen senin videoları izledikden sonra hep bf4 açıp oynayasım geliyor -
Öncelikle videolar için ve kılavuzlar için çok teşekkürler. Keyifle izliyorum. Takibe aldım sizi.
Ama aslında burada arkadaşlarla oynayan herkes id sini yazsa beraber bilenler bilmeyenlere yardımcı olsa gidip serverlara yardırsak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylan -- 16 Ocak 2014; 11:32:20 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kartal81
Sakın video koymayı bırakma hocam hepsini tekrar tekrar izliyorum bf4 sevdiren kişisin sen senin videoları izledikden sonra hep bf4 açıp oynayasım geliyor
Teşekkürler :) Vaktim oldukça ve BF4 oynamaya devam ettikçe koymaya devam ederim diye umuyorum. Tabii ki videolar izlenmeye devam ettikçe bir de o da önemli :) -
Daha önce BF4 ana konusunda yazmıştım neden bir DH grubu kurmuyorsunuz diye bilmiyorum sonra kuran çıktı mı? Çünkü herkes bundan şikayet ediyor ama kimse bir şey yapmıyor. Benim işim oyun grubu kurmak değil, haliyle bunu siz gençler yapacaksınız -
Valla öncelikle bana genç dediniz çok teşekkür ederim keyfim yerine geldi bir anda
Oyunu ben dün itibarı ile oynamaya başladım o da yarım saat falan silahları taktikleri ve oyunun geneli hakkında bilgi edinmeye çalışmaktayım. Ama kurulması gerekiyorsa hemen bir tane ben kurarım sorun değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: tylan
Öncelikle videolar için ve kılavuzlar için çok teşekkürler. Keyifle izliyorum. Takibe aldım sizi.
Ama aslında burada arkadaşlarla oynayan herkes id sini yazsa beraber bilenler bilmeyenlere yardımcı olsa gidip serverlara yardırsak
taylan abi id : mersinlee1453
imzamda direk girebilirsin -
Ee benden gençsin işte . -
elinize sağlık grafik rehberi çok yararlı olmuş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X