Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

elinize sağlık grafik rehberi çok yararlı olmuş

Teşekkürler zamanım olursa farklı rehberler de yapacağım silah kontrolü gibi mesela.
  • Yeni bölüm yayında! kaçırmayın!

• Yeni bir mini seriye başladım umarım beğenirsiniz :)

• Takipçinizim, çok güzel videolar yapıyorsunuz.Umarım daha da iyi yerlere gelirsiniz.
  • çok güzel bir sızma olmuş, MG4 için susturucu açık olsa daha neler yapardın neler.
  • Bouche kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler takibe devam ;)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Sorma daha ilk denememdi MG4'ü iron sight ile oynuyodum bir de :) Ama çok eğlenceli bir ağır makineli tüfek MG4. Yine de Peçenek bana daha bir "ağır" geliyor. Kontrolü zor ama daha ağır hasar veriyor mermi başına.
  • kardeş merak ettim senin sitem özelliklerin ney :D ve oyunu hangi program ile çekiyosun ben fraps ile çekiyorum ama çok kasmalar oluyo :D
    bu arada çektiğin videolar çokhoş eğlenceli emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jadura

kardeş merak ettim senin sitem özelliklerin ney :D ve oyunu hangi program ile çekiyosun ben fraps ile çekiyorum ama çok kasmalar oluyo :D
    bu arada çektiğin videolar çokhoş eğlenceli emeğine sağlık.

Teşekkürler beğendiğin için. Sistemim kanalın hakkında bölümünde yazıyor. Kayıt için kullandığım program ise Dxtory.
  • Yeni rehber bölümü yayında!

• ustam videolar süper zaten ama şu silah kontrol rehberi çok işime yaradı umarım bir gün ayni serverda denk geliriz :D
  • İşe yaradıysa ne mutlu devam edicem rehberlere inş.
  • Yeni bölüm yayında! BFTURK sunucusundayız.

• hocam takım oyunu oynuyorsunuz ve bence en etkili yöntem ben bf4teki serverlerde oynuyorum ama hiç takım oyunu oynayan yok herkes kendi kafasına göre takılıyor videoları keyifle izliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam takım oyunu oynuyorsunuz ve bence en etkili yöntem ben bf4teki serverlerde oynuyorum ama hiç takım oyunu oynayan yok herkes kendi kafasına göre takılıyor videoları keyifle izliyoruz

Teşekkürler. 2 kişi bile takım halinde oynamak farkettiriyor. Bir çok bölümde sadece Deeside ile ben oynuyoruz mesela.
  • o bahsettiğin videolardaki Mert mi Alkım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 22 Ocak 2014; 18:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

hocam takım oyunu oynuyorsunuz ve bence en etkili yöntem ben bf4teki serverlerde oynuyorum ama hiç takım oyunu oynayan yok herkes kendi kafasına göre takılıyor videoları keyifle izliyoruz

Teşekkürler. 2 kişi bile takım halinde oynamak farkettiriyor. Bir çok bölümde sadece Deeside ile ben oynuyoruz mesela.

Ben istek gonderdim hocam kabul edersen bende katilabilirim takima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en son paylaştığınız lancang dam oyununuzu izledim çok beğendim ve eğlendim hocam. daha önce de mesaj yazmıştım konuya, tekrar yazayım dedim. takip ediyoruz.
  • Yeni bölüm yayında dostlar :)

• değişik oyun modları güzel oluyor, aynen devam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.