Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shoot5

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

DXtory kayıt için, Sony movie studio montaj için.

hmm edit programı iyi program kayıtı bilmiyorum ben tabi sizin kadar olmasa böyle önemli anları kaydetmek için dxtory olurmu yani 4-5 saat video çekmek için ? meşgul ediyorum kusura bakmayın bu arada kaç aydır arıyorum kesin sonuç bulmadım o yüzden soruyorum burdada konu açtım ama pek bilen yokdu heralde :)

Olur neden olmasın kayıt için ayrı bir harddisk kullanmanda fayda var. Dxtory en bilinen oyun kayıt programlarından biridir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shoot5

quote:

DXtory kayıt için, Sony movie studio montaj için.

hmm edit programı iyi program kayıtı bilmiyorum ben tabi sizin kadar olmasa böyle önemli anları kaydetmek için dxtory olurmu yani 4-5 saat video çekmek için ? meşgul ediyorum kusura bakmayın bu arada kaç aydır arıyorum kesin sonuç bulmadım o yüzden soruyorum burdada konu açtım ama pek bilen yokdu heralde :)

Olur neden olmasın kayıt için ayrı bir harddisk kullanmanda fayda var. Dxtory en bilinen oyun kayıt programlarından biridir.

hmm teşekkürler güzel programmış denedim vegas pro gibi sanırsam ben vegas pro ile editliyordum ama sony movie daha iyiymiş 1 adım önde felan yazıyor corel video studio daha iyi ve kolay diyorlar ama sony daha zengindir tabi :) içerik olarak :) Neyse başarılarınızın devamını diliyorum güzel kanal inş abonesi dahada artar her geçen gün artıyor zaten kanalı izleyenler anlar videolara uğraşıyorsunuz editlemeye vs.Bazı kanallar var bakıyorum 400-500 bin abonesi var adam tamam videoyu editlemiş ama movie maker kullansa daha iyiymiş yaptığı 2 şey var 50 dakika boyunca video çekmiş bir videoyu kesmeyi yapıştırmayı biliyor heralde bide arkaya bir tane hop müzik atmış bu kadar abone saısına bakıyorum 400 bin küsürlerde bari videoya değişik resimler vs. eklese daha iyi olur neyse sizde dedğim gibi böyle 5-6 dakikalık doyurucu ve eğlencel videolar çekerseniz baya tutar gibi tekrardan teşekkürler vede iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 28 Ocak 2014; 19:49:51 >

• Yeni bölüm yayında!

• quote:

Yeni bölüm yayında!

1.likten inmicen hiç ha abi Eline sağlık bf4 ten bunalan beni bile çekiyon bf ye geri

• quote:

Yeni bölüm yayında!

Aresmar hocam Twitch tv den canlı yayın yapma işine girmelisin bence artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Ya o işi düşünmedim değil. Ancak alt yapım yetersiz. 3-4 Mbit gibi bi upload lazım en azından. Bende var yarım mbit. :)

Ayrıca BF4 stream etmek için cidden güçlü bi makine lazım onun için de PC yi yükseltmek lazım o da büyük masraf hele şimdi dolar filan.

Yani istiyorum ama imkanlar el vermiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Ya o işi düşünmedim değil. Ancak alt yapım yetersiz. 3-4 Mbit gibi bi upload lazım en azından. Bende var yarım mbit. :)

Ayrıca BF4 stream etmek için cidden güçlü bi makine lazım onun için de PC yi yükseltmek lazım o da büyük masraf hele şimdi dolar filan.

Yani istiyorum ama imkanlar el vermiyor

Evet upload hızı yüksek bi fiber ve iyi bir makine şart maalesef.Şimdilik böyle iyiymiş gerçekten :)

• muhteşem ikili görev başında, elinize sağlık arkadaşlar. iyi kurtardınız oyunu, helal olsun.
  • Hocam LAV'lı bölümü birazdan izleyeceğim çok severim IFV'leri fakat bir şey soracağım LAV ve diğer IFV modelleri arasında fark var mı? Yani modelden modele değişiklikler oluyor mu BF4 yoksa aynı tip aracın her şeyi aynı mıdır?

Bir de hocam şu kanalı takip ediyor musunuz? Son yayınladığı montaj ne öyle ya

• quote:

Orijinalden alıntı: O Rei

Hocam LAV'lı bölümü birazdan izleyeceğim çok severim IFV'leri fakat bir şey soracağım LAV ve diğer IFV modelleri arasında fark var mı? Yani modelden modele değişiklikler oluyor mu BF4 yoksa aynı tip aracın her şeyi aynı mıdır?

Bir de hocam şu kanalı takip ediyor musunuz? Son yayınladığı montaj ne öyle ya

Hay Maşallah . Bu videoyu izledikten sonra oyuna girmek istemiyor insan . o son bölümdeki Headshot neydi be!!

• Valla videoların bağımlısı olduk. Eğitim videolarının devamını bekliyoruz. Ben mesela nasıl adam işaretlenir mortar, spawn beacon nasıl kurulur. Gerekli silahların açılması için öncelikli görevler nelerdir? vb.. Yani komple bir guide bekliyoruz
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Teknoustad'a en içten dileklerini göndermişsin daha çok lav dan inin arayı soğutmayalım
    Acemi şansıydı.Videolar için teşekkürler sayeniz de faydalı teknikler öğreniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 30 Ocak 2014; 7:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Teknoustad'a en içten dileklerini göndermişsin daha çok lav dan inin arayı soğutmayalım
    Acemi şansıydı.Videolar için teşekkürler sayeniz de faydalı teknikler öğreniyorum.

Haha sen miydin Valla tahmin etmiştim kesin forumdandır görür bunu diye
  • O Rei kullanıcısına yanıt
    Çok güzel montaj yapanlar var gerçekten. Hayran hayran bakıyorum ancak şunu da bilmeniz lazım hem yetenek istiyor hem de çok uzun boş zaman.

Benim yaptığım son montajın sadece montaj işi bile yaklaşık 4 saatimi aldı. Bu üst kalite montajların çoğu günler haftalar sürebiliyor.

O yüzden ayrıca saygı duymak gerek verilen emeklere.

Not: hayır modelden modele değişmiyor genelde. Bazen uçaklarda ufak farklar filan oluyor. Yer araçlarında fark yok diye biliyorum. symthic.com dan bakabilirsin emin olmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 30 Ocak 2014; 9:36:04 >
  • Video esit kesip biçme işlerin de Vga' nız Nvidia ise CUDA destekli TMPGEnc Video Mastering Works 5 tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 30 Ocak 2014; 10:49:18 >
  • Gulf of oman gelsede BF2 yi tekrardan hatırlasak. bu arada bir dahaki rehber ne hakkında olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bölüm yayında Obliterasyon kaçırmayın!

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Yeni rehber için birkaç fikrim var ancak henüz karar vermedim. Şu an özel hayatımda biraz çalkantılar mevcut bakalım göreceğiz neler yapabilirim.
  • quote:

Yeni rehber için birkaç fikrim var ancak henüz karar vermedim. Şu an özel hayatımda biraz çalkantılar mevcut bakalım göreceğiz neler yapabilirim.

Hocam bu Origin'den update hızlandırmayı nasıl kapatıyorduk? Oyuna girmeye çalıştığımda EA Error veriyor, dosyayı silmeme rağmen değişmedi.
  • Minik şirin bir seriye başladık kaçırmayın!

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.