Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam ekran kenarlarda siyah bantsız yep yeni bölüm!

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

NDA yüzünden yayınlayamıyorsun ceza geliyor. Zaten oyunu da beğenmedim. Çok sıkıcıydı başları aylık ücreti hak edeceğini sanmam. :)

yapma ya, bak şimdi işe. böyle güzel bir oyunun online versiyonu sıkıcı yapılır mı yahu?!?
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    İlerde sarıyormuş diyorlar valla ama ben dayanamadım belki oyun çıkınca sarabilir ancak aylık para ödemek artık pek cazip gelmiyor bana.
  • bir şey sormak istiyorum. ve benim gibi acemielrin de genelde sorduğu sorulardan biridir. oyunun story modunu oynasam multiplayerda silah açılır mı? ona göre story oynayacağım bıktım artık aynı silahlardan. zaten pek de iyi bir oyuncu değilim.
  • yeni bölüm güzel olmuş Barış, 16:9'a hoşgeldin.

hangi modeli kullanıyorsun tam olarak?

not: bu arada dengesiz takımları konuşmuştuk bir ara. squad'ları bozmadan takımları yeni round'da karmalayan sunuculara epey denk geldim son zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 15 Şubat 2014; 12:57:56 >
  • LG IPS236V, aslında IPS panel tasarımcılar için olan bir monitör ama oyun da oynuyorum işte. Eski iş yerimde iş için kullanıyordum şimdi evde her işe koşturuyorum. ;)

@berkocan9971
    Oyunun campaign modu en fazla 3 tane silah açıyor hangi silahı açacağın oyunun sonunda verdiğin karara kalmış. Ben oyunun campaign modunu bitirmedim o yüzden detaylı bir bilgim yok.
  • Yeni bölüm yayında!

• quote:

Yeni bölüm yayında!

HD indirip izledim harikaydı. O SRAW ile 500 metreden vuran adam da ne iş anlamadım. :D
  • Titanfall beta oynadık! Kaçırmayın!

• quote:

Titanfall beta oynadık! Kaçırmayın!

Yalnız güzel oynadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka
    Yalnız güzel oynadık.

Ne oynadık bee
  • siz ikiniz fenasınız haa.

bu arada videolar fena değil ama oyun bana pek hitap etmiyor oynanış olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 18 Şubat 2014; 13:29:45 >
  • abone oldum güzel kanalmış
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Bir ben beğenmedim bu oyunu her halde
  • Second Assault Teaser

• aresmar kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bf4 grafik rehberinizi okumuştum sanırm grafik bilginiz iyi derecede.Titanfallda görüntülerde sorun yaşıyorum.Grafikler birbirine karışmış durumda.silehlar ve düşmanlar gözükmüyor ve kaplamalar berbat.intel hd yi devreden çıkarıyorum gt740m ile açıyorum ama durum aynı.oyun sanki inatla hd4000i görüyor.Bir fikriniz varmıdır sıkıntı ne olabilir?Şu sitede konuya değinilmiş ama anlayamadım:

http://www.gamersnexus.net/gg/1320-titanfall-crash-fixes-black-screens-mouse-lag-vsync

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andelip -- 18 Şubat 2014; 21:18:14 >
  • Yeni bölüm yayında! Ekip coştu yine

• andelip kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan Vsync'i kapat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andelip

Arkadaşım bf4 grafik rehberinizi okumuştum sanırm grafik bilginiz iyi derecede.Titanfallda görüntülerde sorun yaşıyorum.Grafikler birbirine karışmış durumda.silehlar ve düşmanlar gözükmüyor ve kaplamalar berbat.intel hd yi devreden çıkarıyorum gt740m ile açıyorum ama durum aynı.oyun sanki inatla hd4000i görüyor.Bir fikriniz varmıdır sıkıntı ne olabilir?Şu sitede konuya değinilmiş ama anlayamadım:

http://www.gamersnexus.net/gg/1320-titanfall-crash-fixes-black-screens-mouse-lag-vsync

Aynı benim sorun. Bununla ilgili video da yüklemiştim. Çözüme gelecek olursak nvidia denetim masasından 3d ayarlara gel. Oyunun exe dosyasını ekle yüksel performansı seç, uygula de ve çık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende oynadığım oyunları veri amaçlı kayıt etmek istiyorum kart olarak gtx580 var bunda encoder olmadığı gforce experience kullanamıyorum sanırımı ne tavsiye edersiniz kayıt programı olarak ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.