Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Meza
    Bende oynadığım oyunları veri amaçlı kayıt etmek istiyorum kart olarak gtx580 var bunda encoder olmadığı gforce experience kullanamıyorum sanırımı ne tavsiye edersiniz kayıt programı olarak ?

İşlemci gücün iyi ise, Dxtory, Bandicam gibi programlar her zaman işinizi görür. İşlemci gücünüz zayıf kalırsa eğer sıkıştırmadan benim yaptığım gibi iki programla da lagarith lossless codec ile kaydedebilirsiniz. Sonradan sıkıştırabilirsiniz vs.

Shadowplay in kartın çipini kullanarak performans kaybı olmadan sıkıştırıp kaydetmesi çok güzel ancak hala windowed mode kaydetmiyor ve full screen de alt tab yapınca kayıt kesiliyor. Bunlar da halledilirse bomba gibi olacaktır. (gerçi sıkıştırması montajlarken sorun oluyor işi yavaşlatıyor ben yine dxtory ile kaydedeceğim büyük ihtimalle)

• BF4 akşamları 41'inci bölüm 41 kere maşallah diyelim

• hocam starbound bölümleri çok güzeldi devamı gelecek mi acaba
  • Beğendiğini söyleyen ilk sensin valla ne yalan söyleyeyim. İlerde gelebilir ciddi anlamda oynamadık çünkü oyun daha beta.

Elimde bir kaç kayıt daha var zamanım olursa araya onları da sıkıştırırım istek olursa.
  • Yeni bölüm yayında dostlar:

• Second Assault'a gel vatandaş!

• eline sağlık Barış, güzel maçlar yapmışsınız yine.

bu arada hala netcode konusunda epey şikayet var haklı olarak.
    kısmen de olsa oyun içi "network smoothing factor" ayarı ile oynayarak netcode hatalarını azaltmak mümkün.
    belki bu konuda kısa bir video yapmak istersin diye düşündüm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 26 Şubat 2014; 12:37:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

eline sağlık Barış, güzel maçlar yapmışsınız yine.

kısmen de olsa oyun içi "networksmoothing" ayarı ile oynayarak netcode hatalarını azaltmak mümkün.

Aslında haklısın network smoothing'i düşürmeyi pek bilen yok, baya sorunu azaltıyor. Bir tane kısa video yapabilirim o konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

eline sağlık Barış, güzel maçlar yapmışsınız yine.

kısmen de olsa oyun içi "networksmoothing" ayarı ile oynayarak netcode hatalarını azaltmak mümkün.

Aslında haklısın network smoothing'i düşürmeyi pek bilen yok, baya sorunu azaltıyor. Bir tane kısa video yapabilirim o konuda.

Bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

valla son güncellemeler çökmeler filan derken biraz arka planda kaldı bu konu ama aslında hala büyük önem taşıyor.
    ben %50'den %10'a indirdim NSF'i ve özellikle duvar ve ya siper arkasında vurulma olayları ciddi derecede azaldı.
    birçok forumda "eğer görüntü kırılması ve ya yırtılması olmuyorsa %0 yapın" bile deniyor, denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 26 Şubat 2014; 12:47:16 >
  • Bf3'de daha faydalı olmuştu. Bizim internet altyapısı sayesinde bağlantılar günü gününe tutmazken hepsi bir yere kadar. Özellikle cuma cumartesi geceleri ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni videolar yok mu?
  • elessar26 kullanıcısına yanıt
    2 günde bir video koymak beni çok yordu ara verdim biraz. BF4 de oynamıyorum birkaç gündür, aralıksız oynayınca sıkmaya başlıyor çünkü.
  • Yeni bölüm yayında dostlar!

• Videolarının devamını merakla bekliyorum gg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 günde bir video koymak beni çok yordu ara verdim biraz. BF4 de oynamıyorum birkaç gündür, aralıksız oynayınca sıkmaya başlıyor çünkü.

Bf gibi bir oyundan nasıl sıkılmayı başarıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

40 yaşında olup yaklaşık 30 senedir oyun oynuyorsan çok kolay. :)
    Hele hele BF4'ün büyük problemli bir oyun olması hiç de işimi kolaylaştırmıyor ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jrparazit0

quote:

40 yaşında olup yaklaşık 30 senedir oyun oynuyorsan çok kolay. :)
    Hele hele BF4'ün büyük problemli bir oyun olması hiç de işimi kolaylaştırmıyor ;)

Hmm bayağı sene oynamışsın 40 yaşında olduğunu bilmiyordum abi, problemleri neler bendede varda bf4 ben single player'da cok hata gordum fakat multiplayerda bi hata harici başka hata görmedim?

• hocam epey delirtmişler seni metroda
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    Sorma ekip olarak terelelli olduk. Ama bizim de başkalarını delirttiğimiz bölümler var gelecek onlar da ;)

Bu arada nefes almak için şöyle bir olaya giriştik beğenenler olacaktır eminim. Özellikle eski oyuncular.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.