Şimdi Ara

Aresmar TV - Battlefield burada izlenir! :) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
517
Cevap
8
Favori
17.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

değişik oyun modları güzel oluyor, aynen devam.

Obliteration da koyacağım yakında ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

hocam commander merak ediyorum onunla ilgili kısa bir video koyarsanız güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

quote:

quote:

hocam commander merak ediyorum onunla ilgili kısa bir video koyarsanız güzel olur

Valla olabilir eğer yine oynarsam videoya çekip yayınlarım, bir iki kez oynadım ben de ama fazla haz etmedim.

• Yeni bölüm yayında! Rastgele!

• güzel bir bölüm lakin takımlar çok dengesizdi, bu kadar fazla ticket farkı olunca pek zevk vermiyor bana şahsen.
    keşke oyunu iyi bir oturtunca buna da bir el atsalar, takımları daha dengeli oluşturmaya yani.
  • quote:

güzel bir bölüm lakin takımlar çok dengesizdi, bu kadar fazla ticket farkı olunca pek zevk vermiyor bana şahsen.
    keşke oyunu iyi bir oturtunca buna da bir el atsalar, takımları daha dengeli oluşturmaya yani.

Dengelemek imkansız gibi birşey. :)

Neye göre dengeleyeceksin? Birbiriyle arkadaş olup girenler var squadlarını bozamassın. Kalan kişilerin hangisinin iyi olduğunu değerlendirip (nasıl olacaksa o da) dağıtsan bile yine bir çok değişken var olacak iş değil pek.
  • en azından bir sonraki maçta bir öncekinin puanlarına göre takımlar karıştırılabilir.
    BF3'de vardı bunu yapan sunucular, epey de işe yarıyor.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    BF4'de de bazı sunucularda var hocam. Özel bir eklenti ile yapılıyor sanırsam.
  • quote:

en azından bir sonraki maçta bir öncekinin puanlarına göre takımlar karıştırılabilir.
    BF3'de vardı bunu yapan sunucular, epey de işe yarıyor.

Evet yapıyor sonra da squad ı bozduğundan az küfür yemiyor bizden. O tip sunucular tek başına oynayanlar için iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 24 Ocak 2014; 15:22:36 >
  • Yeni atıştırmalık mini klip yayında!

https://www.youtube.com/watch?v=AHhQV06MRCo
  • Youtube ve dh den takip Aresmar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet yapıyor sonra da squad ı bozduğundan az küfür yemiyor bizden. O tip sunucular tek başına oynayanlar için iyi.

kazanan takımda olduğun sürece yazdığına hak veriyorum ama ya 3-4-5 kez art arda kaybeden takımda isen?
    bazı Operation Locker sunucularına 4-5 maç arka arkaya 1000 ticket farkla kazanan takımlar gördüm.
    o sunucuda kaybeden takımda olunca hep aynı squad korunsa ne yazar, zevk alınır mı öyle oyundan?
  • quote:

quote:

kazanan takımda olduğun sürece yazdığına hak veriyorum ama ya 3-4-5 kez art arda kaybeden takımda isen?
    bazı Operation Locker sunucularına 4-5 maç arka arkaya 1000 ticket farkla kazanan takımlar gördüm.
    o sunucuda kaybeden takımda olunca hep aynı squad korunsa ne yazar, zevk alınır mı öyle oyundan?

İyide senin söylediğinle benim söylediğimin bir ilgisi yok ki? Takımlardaki dengesizliği squadları bozmadan dengeleme yöntemi varsa yapsınlar. ama sonuç olarak tamamen dengelemene imkan yok onu demeye çalışıyorum.

1000 ticket fark ne yahu bu arada öyle bir server da zaten oynanmaz ki. :)))

Onu bunu boşverinde harika bir montaj hazırladım yaparken ben çok eğlendim :D

• Bomba montaj yayında hem de hafta sonu binbir dertle upload edebildim!

• Silah eklenti rehberi yayında!

• quote:

Silah eklenti rehberi yayında!

Sağlam rehber eline sağlık aresmar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel kanal videolar güzel abone sayınız inş daha fazla olur bence 400-500 bin aboneli kanallarda iyi tavsiyem böyle eğlenceli videolar yaparsanız baya tutar gibi ne çok uzun ne çok kısa 4-5 dakikalık eğlenceli videolar baya tutar gibi bu arada grafik rehberide işe yaradı gerçi gene mediumda takılıyordum ama övünmüyorum yalnış anlaşılmasın donanımdan vs.iyi anlarım ama options ile hiç uğraşmazdım direk medium yada low yapıp geçerdim betada medium yapınca fps düşüşler oluyordu sağol dediğin gibi 3-4 ayarı düşürdüm 6-7 ayar mediumda çok rahat 50-60 fpslerde oynuyorum Allah a şükür :) bide ayıptır sorması acaba böyle önemli anları kaydedebileceğim 720p de (en düşük) vede çok yer kaplamayan bir program varmıdır çekim programı ? 4-5 saat kesintisiz çekim yapacak belki daha çok 50-100 gb yer kaplasada olur toplamda birde video editleme programı olarak ne kullanıyorsun merak ettim doğrusu

• quote:

quote:

quote:

İyide senin söylediğinle benim söylediğimin bir ilgisi yok ki? Takımlardaki dengesizliği squadları bozmadan dengeleme yöntemi varsa yapsınlar. ama sonuç olarak tamamen dengelemene imkan yok onu demeye çalışıyorum.

1000 ticket fark ne yahu bu arada öyle bir server da zaten oynanmaz ki. :)))

Onu bunu boşverinde harika bir montaj hazırladım yaparken ben çok eğlendim :D

Öyle server lerde oyunumu oynanırmış. Çekişmeli olacak maç azıcık misal geçen gün bir Alman serverinde 4 ticket fark ile kaybetmiştik ama nasıl eğlenmiştim anlatamam.1000 ticket ne yahu o sunucun fişini çekip ateşe versinler
    Eklenti rehberinin 2.ci videosuna bekliyorum en önemli kısım olan sight kısmı işimize baya yarıyacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 28 Ocak 2014; 0:06:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• shoot5 kullanıcısına yanıt
    DXtory kayıt için, Sony movie studio montaj için.
  • quote:

DXtory kayıt için, Sony movie studio montaj için.

hmm edit programı iyi program kayıtı bilmiyorum ben tabi sizin kadar olmasa böyle önemli anları kaydetmek için dxtory olurmu yani 4-5 saat video çekmek için ? meşgul ediyorum kusura bakmayın bu arada kaç aydır arıyorum kesin sonuç bulmadım o yüzden soruyorum burdada konu açtım ama pek bilen yokdu heralde :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.