şehir çok önemli ben ankaradayım eğer sende ankaradaysan ve istersen aresde (karus) 68 %40 27günlük bronze piemum üyeliğii ile warrior umu takaslarım senin çar ınla...
yer adana ve 68 lvl charının özelliği ne çıplak olarak 68 lvl char işime yaramaz arada 6 lvl var nerdeyse 68 lvl kadar kastığın exleri bulur bu 6 lvl
söylediklerinde bir bakıma haklısın ama sanırım hiç warrior kasmadın...zaten adana olmanla bu iş yatar ama şunu bil ben koxp la bir asas ı 2 ay bile sürmez +70 yapmam,,sen warrior u 68 yapmak için kaç ay kasarsın ,bunu warrior kasan bilir.ayrıca 70 e 1 aydan az sürem var.ki warrior 70 de bütün bossları tek priestla keser.ve bu oyunda para kazandıran iş budur.warrior un değeride bundandır.sana kolay gelsin.
halen güncel
up lamak lazım arada
birader warrior 70 den sora bütün bossları tek priestle keser bunu başkasına söleme millet sana kıçınla güler ayrıca roguede boru değil 74 lwl kesemeyeceği bosslar sınırlıdır
eyvalla patron adam talosu görse yada troll king fellik fellik kaçar item olmazsa ........ kesersin
ben ilgileniorm msn wer konuşalım....
resim koysan tam süper olur
75 lvl mage 1030m np flame ring+0 +8 hp paper set +9 hp takılar birde +9 wizard veriyorum senin çıplak çara! aynı zmnda patriot clanındayım tabi alınca senin tercihin!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme