Şimdi Ara

Areste 74 LvL rogue satlık veya warrior ile takaslık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• up up up günceldir
  • şehir çok önemli ben ankaradayım eğer sende ankaradaysan ve istersen aresde (karus) 68 %40 27günlük bronze piemum üyeliğii ile warrior umu takaslarım senin çar ınla...
  • yer adana ve 68 lvl charının özelliği ne çıplak olarak 68 lvl char işime yaramaz arada 6 lvl var nerdeyse 68 lvl kadar kastığın exleri bulur bu 6 lvl
  • söylediklerinde bir bakıma haklısın ama sanırım hiç warrior kasmadın...zaten adana olmanla bu iş yatar ama şunu bil ben koxp la bir asas ı 2 ay bile sürmez +70 yapmam,,sen warrior u 68 yapmak için kaç ay kasarsın ,bunu warrior kasan bilir.ayrıca 70 e 1 aydan az sürem var.ki warrior 70 de bütün bossları tek priestla keser.ve bu oyunda para kazandıran iş budur.warrior un değeride bundandır.sana kolay gelsin.
  • halen güncel
  • up lamak lazım arada
  • birader warrior 70 den sora bütün bossları tek priestle keser bunu başkasına söleme millet sana kıçınla güler ayrıca roguede boru değil 74 lwl kesemeyeceği bosslar sınırlıdır
  • eyvalla patron adam talosu görse yada troll king fellik fellik kaçar item olmazsa ........ kesersin
  • ben ilgileniorm msn wer konuşalım....
  • resim koysan tam süper olur
  • 75 lvl mage 1030m np
    flame ring+0
    +8 hp paper set
    +9 hp takılar
    birde +9 wizard veriyorum
    senin çıplak çara!
    aynı zmnda patriot clanındayım tabi alınca senin tercihin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.