Şimdi Ara

ARGB OLMAYAN ANAKARTTA ARGB FAN KULLANILIR MI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 10 Temmuz Cuma günü Gaming Gecesi indirimlerinden Gamepower Warcry 6 adet argb fanlı olan kasayı aldım. Ancak elimde olan Tomahawk Max anakartın argb girişi(3 pin) olmadığını sadece rgb(4 pin) girişi olduğunu yeni öğrendim. Şimdi sorum şu ben bu kasa ile gelen fanları kullanamayacak mıyım? Kullanabiliceksem nasıl olacak? Şimdiden teşekkürler.

• Argb fanların bir rgb soketi bir de normal fan soketi olur. Fan soketini takarsın çalışır. Rgb kısmını çalıştırman için rgb hub lazım sana. Çoğu fan takım halinde alınınca yanında verirler. Her markanın farklı farklıdır belli bir standardı yok maalesef.
  • L.J kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam iade etmeyi bile düşünmüştüm neyseki aydınlattınız.
  • ixib kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu alınca bütün efektleri kullanabilir miyiz? Yoksa led şerit takmış gibi mi olacak efektler?
  • açıkçası ışıkları kontrol etme gibi bir takıntım yok mümkünse sadece yansınlar yeter şu aparatı alsam kendi başlarına yanarak çalışırlar mı?https://www.incehesap.com/argb-to-rgb-fan-kontrolcu-fiyati-44690/
  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt
    Hazır efektler var üzerinde ama az, anakart yazılımları kadar çok çeşitli değil. argb portu olan anakartlara da desteği var.
  • Kasada zeten kontrolcü geliyor.
    ARGB OLMAYAN ANAKARTTA ARGB FAN KULLANILIR MI YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 13 Temmuz 2020; 20:16:52 >
  • off nasıl rahatladım şuan varya çok sağolun hocam :D
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    bu benim kasanın fotoğrafı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 21 Temmuz 2020; 3:42:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.