Şimdi Ara

Argent Dawn (EU) - Role Playerlar Aranıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nefarius

Sen ana bosslardan bahsedince girdim hocam, burda yazarken kimse vaazı kes de demiyo sonuçta

Şunun şurasında yaza ne kadar kaldı ki

Her gün sınava çalışmaktan emin ol geçmiyor benim için zaman :/ Bir yaz gelsin hele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RP'ye hiç yapmadım ama oyuna ilk başladığım aylarda WoW evrenine olan hayranlığımla böyle grupların farkında olmadan kendi kendime küçük tiyatrolar çeviriyordum. Bazı mekanlar o kadar güzel hazırlanmış ki RP'ye çok uygun. Örneğin Lakeshire çok huzur verici yer ve arada gelir gezer, normal insan gibi takılırım. Gider biramı alır, balık tutanların yanına geçer, satın aldığım lore kitabını açar okurdum.
    Tabi bunları PvP realmlerinde yaptığım için sosyal olamıyorsun. Argent Dawn'a bakıyorum insanlar belli karakterlere bürünmüş, kaynaşıyorlar. Hoş gerçekten.

Oyunun her yerinde RP var aslında ama insanların bakış açılarıyla görüp yakalamaları lazım. Örneğin herkesin kurduğu garrisonlarda tamamen bir hayat dönüyor. Her NPC'nin rutin işler yaptığını, göreve yolladığınız followerın kapıdan çıkıp gittiğini veya askerin haberler getirdiğini görebiliyorsunuz.

• Açık konuşmak gerekirse; aga bunlar napıyor bi bakıp çıkam, dediğim olay
  • Nefarius kullanıcısına yanıt
    haklısın.bosslara haftada bir pull atılabilse ve kesene kadar bu devam etse bir miktar işin lore kısmı ağırlaşabilir, en azından uff 200 pull oldu hadi keselim şunu da progress devam etsin demez kimse, kişisel mesele haline gelir o bossu kesmek.kestiğin bossta bir daha karşına çıkmaz gerçekçi olur.

loot olayı da raidlere mini bosslar koyularak çözülebilir.mini bosslar şimdiki bosslar gibi random epic drop atar, bu sayede gearlanamadık demez kimse.bosslar da token atar garanti, herkese bir tane, gider vendordan istediğin parçayı satın alırsın.

• Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi; RP yapmak isteyen ya da yapmamış, daha önce yapmış fakat yapacak kişi bulamayan ya da sadece RP'in nasıl birşey olduğunu bilmek isteyen biriyseniz Erodion arkadaşımızın verdiği adresten benimle iletişime geçmenizi ısrarla rica ediyorum :) Eğer katılacağını söyleyen çok kişi çıkarsa daha erken bile başlayabiliriz (Özür dilerim Sir Erodion sana artık ihtiyacımız yok, YGS'de başarılar). Herkese iyi oyunlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogabeey

Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi; RP yapmak isteyen ya da yapmamış, daha önce yapmış fakat yapacak kişi bulamayan ya da sadece RP'in nasıl birşey olduğunu bilmek isteyen biriyseniz Erodion arkadaşımızın verdiği adresten benimle iletişime geçmenizi ısrarla rica ediyorum :) Eğer katılacağını söyleyen çok kişi çıkarsa daha erken bile başlayabiliriz (Özür dilerim Sir Erodion sana artık ihtiyacımız yok, YGS'de başarılar). Herkese iyi oyunlar dilerim.

Erozyon is love,erozyon is life.

Dönüşüm muhteşem olacak

• khalef kullanıcısına yanıt
    Ben şu an mevcut sistemin bi alternatifi olduğunu düşünmüyorum. Blizzard'ın da politikası her zaman "gameplay>lore" olmuştur, ki doğru olan da bu. Yoksa eskiden fire elemental'lara Fire damage atamıyoduk, ne kadar can sıkıcı bi durum. Dediğim gibi çoğu sıkıntı oyunun MMO olmasından kaynaklı(Yazar burda Warcraft IV görmek istediğini söylüyor)

• quote:

Ben şu an mevcut sistemin bi alternatifi olduğunu düşünmüyorum. Blizzard'ın da politikası her zaman "gameplay>lore" olmuştur, ki doğru olan da bu. Yoksa eskiden fire elemental'lara Fire damage atamıyoduk, ne kadar can sıkıcı bi durum. Dediğim gibi çoğu sıkıntı oyunun MMO olmasından kaynaklı(Yazar burda Warcraft IV görmek istediğini söylüyor)

Warcraft artık RTS olarak gelmez , lore zaten WoW ile gidiyor . Rts olarakta SC2 var şuan blizzardın elinde zaten .
    WC4 hiç bir zaman gelmeyecek gibi şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoKOmolitan -- 21 Şubat 2015; 8:53:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

wc devri kapandı artık, warcraft hikayesi wow ve kitaplarla genişliyor.bu arada konu rpden nerelere kaydı, kusura bakma erodion

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

wc devri kapandı artık, warcraft hikayesi wow ve kitaplarla genişliyor.bu arada konu rpden nerelere kaydı, kusura bakma erodion

Keşke konuyu "Warcraft Hikayesi ve WoW'un geleceği" diye açsaydım diyorum artık iletişime geçen de olmadı

• @khalef Ya imkansız değil , bi duyursalar ortalık yıkılır bence. Hikayenin kitaplarla devam etmesi de ayrı bi problem, insan bazen ne olup bittiğini anlayamıyor, bu nerden çıktı diyebiliyor. Ya da kitapta olan şeylerin oyunda bi yansıması olmuyor. Açıkçası kitapların kalitesi de pek iç açıcı değil. Çizgi romanlardan bahsetmeyeceğim bile.

@Erodion Hocam artık bu iş benim kontrolümden çıktıSınav süreci sonlandığında bu konuyu uplayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefarius -- 21 Şubat 2015; 17:09:52 >
  • quote:

@khalef Ya imkansız değil , bi duyursalar ortalık yıkılır bence. Hikayenin kitaplarla devam etmesi de ayrı bi problem, insan bazen ne olup bittiğini anlayamıyor, bu nerden çıktı diyebiliyor. Ya da kitapta olan şeylerin oyunda bi yansıması olmuyor. Açıkçası kitapların kalitesi de pek iç açıcı değil. Çizgi romanlardan bahsetmeyeceğim bile.

@Erodion Hocam artık bu iş benim kontrolümden çıktıSınav süreci sonlandığında bu konuyu uplayın bence

imkansız değil tabi, yapsa yapar da şirket politikası işte, bana kalsa bende yaparım wc4ü, etkisi büyüktü bende wc3 ve tftnin ama bana soran yok

erodion bende yazın geleceğim, sen yazın upla çünkü unuturum ben, okuldan gelirken ekmek almayı unutuyorum diye her gün dayak yerdim annemden, hatırlatılmazsa beyin biçimlendiriyor kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: khalef

quote:

@khalef Ya imkansız değil , bi duyursalar ortalık yıkılır bence. Hikayenin kitaplarla devam etmesi de ayrı bi problem, insan bazen ne olup bittiğini anlayamıyor, bu nerden çıktı diyebiliyor. Ya da kitapta olan şeylerin oyunda bi yansıması olmuyor. Açıkçası kitapların kalitesi de pek iç açıcı değil. Çizgi romanlardan bahsetmeyeceğim bile.

imkansız değil tabi, yapsa yapar da şirket politikası işte, bana kalsa bende yaparım wc4ü, etkisi büyüktü bende wc3 ve tftnin ama bana soran yok

erodion bende yazın geleceğim, sen yazın upla çünkü unuturum ben, okuldan gelirken ekmek almayı unutuyorum diye her gün dayak yerdim annemden, hatırlatılmazsa beyin biçimlendiriyor kendini

İyi bakalım yazın uplarım eğer iyice aşağılara düşserse

• İşte aradığım topluluk bu, uzun zamandır sizin gibi online oyunda rp yapan adamlar arıyorum. Bilmiyorum belki izlemişsinizdir "The Guild" bana bu dizi artık single player'dan çıkıp multi player platformlarında rp aramaya sevk etti. Durumumu biraz düzene sokmam lazım size katılmadan önce -gerek parasal gerek dersler malum- daha sonra gerçekten aranızda olmayı çok isterim.

Fakat söylemek isterim WoW deneyimim yok ve yeni başlamak için çok geç gibi yorumlar okuyorum, peki sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 22 Şubat 2015; 2:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaty123

İşte aradığım topluluk bu, uzun zamandır sizin gibi online oyunda rp yapan adamlar arıyorum. Bilmiyorum belki izlemişsinizdir "The Guild" bana bu dizi artık single player'dan çıkıp multi player platformlarında rp aramaya sevk etti. Durumumu biraz düzene sokmam lazım size katılmadan önce -gerek parasal gerek dersler malum- daha sonra gerçekten aranızda olmayı çok isterim.

Fakat söylemek isterim WoW deneyimim yok ve yeni başlamak için çok geç gibi yorumlar okuyorum, peki sizce ?

Şu anki durumu bilmiyorum,ama üç yıllık wow geçmişimle size rahatlıkla söyleyebilirim ki wow a başlamak için hiçbir zaman geç değil ve ayrıca şu anki genişleme paketi öncekinden daha iyi diyenler de çoğunlukta.
    Acele etmenize gerek yok yaza kadar yolu var bu işin,tabi oyuna ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi olur oyun mekaniklerini kapmanız ve aklınızda canlandıracağınız karakterin profilinin oluşması açısından.
    Hayatınız düzene girdiğinde ve bir World of Warcraft hesabı açtığınızda dogabeey ile iletişime geçebilirsiniz,hem oyuna da yeni başladığınız için size guildimizdekiler yardımcı olacaktır her konuda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erodion -- 22 Şubat 2015; 3:11:07 >

• Günceliz arkadaşlar. Geçen gün iki arkadaş daha mayısın başından itibaren katılabileceklerini söylediler. Burada da o tarihlerde başlayabilecek bir-iki arkadaş var. Yani Haziran'dan biraz daha erken başlayabiliriz. Dediğim gibi, katılmak isteyen varsa çekinmesin :) İyi forumlar.
  • Aklıma takıldı birden bire, bu konudaki arkadaşlar hala faal mi merak ettim.
  • quote:

Aklıma takıldı birden bire, bu konudaki arkadaşlar hala faal mi merak ettim.

ejderha olunamıyor ama haberin olsun, sonra tutturma black dragonflight üyesiyim diye

• khalef kullanıcısına yanıt
    Sen de bizi iyice şeyaptın

Hiç mi olunamıyor?
  • quote:

Sen de bizi iyice şeyaptın

Hiç mi olunamıyor?

bir habbe olunur fazlası zararlı diyor doktorlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.