Şimdi Ara

Argent Dawn (EU) - Role Playerlar Aranıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Atın ölümü arpadan olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Atın ölümü arpadan olsun

Wrathion bile MoP Legendary questlerinde koca koca laflar edip Black Whelp'e dönüsebiliyodu en fazla,sen düsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ve bi arkadasim da RP yapmak istiyoruz ama lisede oldugumuzdan yapamadik. Universite sinavina da az kaldi 1 ay kadar. O bitince bizde geri donucez oyuna . Araniza katilmak isteriz. Beni b.netten eklernesiz cok iyi olur ama pm emailimi atiyim cunku ben niyeyse sevmiyorum btag ile eklemeyi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: ketoc

Ben ve bi arkadasim da RP yapmak istiyoruz ama lisede oldugumuzdan yapamadik. Universite sinavina da az kaldi 1 ay kadar. O bitince bizde geri donucez oyuna . Araniza katilmak isteriz. Beni b.netten eklernesiz cok iyi olur ama pm emailimi atiyim cunku ben niyeyse sevmiyorum btag ile eklemeyi :/

Sizinle birlikte oyuna dönecek biri olarak sizi aramızda görmeyi çok isterim :) Dogabeey'e pm atabilirsiniz Bnet E mailinizi size yardımcı olucaktır :)

• Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim, wowa daha bugün başladım ilk defa. Hızlı öğreneceğimi düşünüyorum ve beraber oynayarak daha da hızlı olacağı kanaatindeyim. Yalnız battle.net'den arkadaşlık isteği nasıl gönderilir bir türlü bulamadığım için dogabeey'e ulaşamadım. Nasıl yapacağımı anlatırsanız veya o arkadaş bana ulaşabilirse aranıza katılmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erodion

quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Atın ölümü arpadan olsun

Wrathion bile MoP Legendary questlerinde koca koca laflar edip Black Whelp'e dönüsebiliyodu en fazla,sen düsün

Hayallerimi yıktınız, canınız sağolsun Şakası bir yana, ejderha dediğin güçlü bi yaratık, sonra god emoter olup çıkarız mazallah, bulaşmayalım

• An itibariyle game time almış bulunuyorum arkadaşlar :) RPye katılmak isteyen arkadaşlar pm ya da bnet yoluyla ulaşabilir, zaten genel olarak oyunda olacağım artık :D

İyi forumlar...
  • Up,guild oyuncu alımına başlamıştır arkadaşlar :) Girmek için dogabeey#1180 battletag'ini ekleyip iletişime geçmeniz yeterli
  • Guild hala aktif mi arkadaşlar, uzun yıllar wow oynamış ama hiç rp denememiş birisi olarak denemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

Guild hala aktif mi arkadaşlar, uzun yıllar wow oynamış ama hiç rp denememiş birisi olarak denemek isterim.

Valla aktifleştirmek istiyoruz ama daha iletişime geçen 1 arkadaşımız olunca TN Horde oynuyoruz şu an. Siz beni veya Doğa yı ekleyip guilde girin yeterli kişi sayısı çıktığı an aktifleşiriz :)

• Konuyu takip eden arkadaşlar için uplamakta fayda var, RP Guildimiz için ayrıca başlık açtık. Katılmak isteyenler başvurusunu oradan yapabilirler... http://forum.donanimhaber.com/m_107754211/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.