Şimdi Ara

ariston AQXXL109 ÇAMAŞIR MAK.850 ytl dedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ariston aqxxl 109...arkadaşlar bu nasıl bi makine. yeni diyolar kullanan varmı acaba şık görünüyo ama bilmiyorum. nakit 850 dedi bayiisii.yoksa başka markamı bakmalıyım ..aslında özelliklerine göre fiyatı diğer markalara göre iyi görünüyo ama yardıımmm lütfennnn

• Fiyat aslında iyi ama ben önermiyorum.Ariston kalitesi düşük ürünlerini Türkiye'ye getirtiyor.İncelerseniz o makinede fuzzy control yok.Yani çamaşır miktarına göre su miktarı-program süresini değiştirme özelliği yok.Bu da önemli bir özellik.Ayrıca deterjan çekmecesi tasarımı hatalı,ileride su sızıntısı ve paslanma ehlikesi yüksek.Ayrıca Ariston'lar çok fazla kart arızası veriyor sikayetvar.com'u incelerseniz görürsünüz.Programları da genel olarak uzundur Ariston'un.Bana kalırsa Electrolux veya Siemens-Bosch almaya bakın.Hatta Arçelik'i bile Ariston'a gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.Tercih sizin ama ben uzak durmanızı öneririm.
  • Nakit 850 ytl'ye daha iyisini alabilirsiniz. Siemens'in E serilerine göz atın isterseniz. Ariston'un görünüşüne aldanmayın. size link de gönderiyorum buradan inceleyin.
    http://www.siemensevaletleri.com/?7=1&28=26%3d2304&9=26%3d2304_22%3d1&29=1
    İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 3 Temmuz 2007; 15:24:15 >
  • ilginiz için teşekkürler arkadaşlar bende siemen veya bosch inceledimm güzelll ..ama fiiatlar az daha fazla olsuunnn napalımmm
  • Az bir fark bile olsa değecektir emin olun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aatalar

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar bende siemen veya bosch inceledimm güzelll ..ama fiiatlar az daha fazla olsuunnn napalımmm

İlla 7 kg civarı istemiyorsanız Profilo CM1200HTR (1200 DEVİR 6 KG) Carrefour'da 650 YTL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.