Şimdi Ara

ariston genus premium 22 ff kombiciler buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 ay önce kombimde 501 arızası oluştu (alev eksikliği) servisi çağırdım fakat servis anakart arızası olduğunu + elektrik gelip gitmesinde kombiyi koruyacak trafaoyla beraber 650 tl fiyat istedi ben şu an kalsın deyip gönderdim. farklı bir servisten yardım talebinde bulundum parametre ayarlanın bozulduğunu söyledi bakımla beraber parametre ayarlarını da yaptılar 1 aydır sıkıntısız çalışıyordu.Fakat sorun devam edince tekrar servis haricinde arkadaşları çaağırdım. İYONİZASYON elektrodunun arızalanmış olabileceğini söylediler. 1.) Ariston iyonizasyon elektrodunu nereden en uyguna bulurum.2.)Birde servislerin ayarladıkları parametre ayarlarını bana gönderirseniz sevinirim. iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: ihdi

Yaklaşık 2 ay önce kombimde 501 arızası oluştu (alev eksikliği) servisi çağırdım fakat servis anakart arızası olduğunu + elektrik gelip gitmesinde kombiyi koruyacak trafaoyla beraber 650 tl fiyat istedi ben şu an kalsın deyip gönderdim. farklı bir servisten yardım talebinde bulundum parametre ayarlanın bozulduğunu söyledi bakımla beraber parametre ayarlarını da yaptılar 1 aydır sıkıntısız çalışıyordu.Fakat sorun devam edince tekrar servis haricinde arkadaşları çaağırdım. İYONİZASYON elektrodunun arızalanmış olabileceğini söylediler. 1.) Ariston iyonizasyon elektrodunu nereden en uyguna bulurum.2.)Birde servislerin ayarladıkları parametre ayarlarını bana gönderirseniz sevinirim. iyi akşamlar

1.iyon elektrodu bozulmaz 2.parametrelerle yetkisiz kişilerin deyiştirmesi patlama ve yanmaya sebebiyet verir senin elektronik kartın arızalı gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

1.iyon elektrodu bozulmaz 2.parametrelerle yetkisiz kişilerin deyiştirmesi patlama ve yanmaya sebebiyet verir senin elektronik kartın arızalı gözüküyor

parametre ayarları ile ilgili bilgi alabilmem mümkünmü yada fabrika ayarlarına döndürülmesi ile ilgili bir durum varmı
    parametre ayarları ile ilgili bilgi alabilmem mümkünmü yada fabrika ayarlarına döndürülmesi ile ilgili bir durum varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihdi

quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

al kullanım klavuzuklavuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.