Şimdi Ara

Alarko Seradens 20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kombi araştırmam devam ediyor ve yaşadığım yerdeki servis sıkıntısı sebebi ile bir türlü kombiye karar veremiyorum. Tam tamam artık bakmayacağım DD alacağım diyorum, etraftan eş dost servis için 5 gün bekledik donduk, geldiler yok 1 karış surat falan. Olmadı Baymak alayım 7 yıl garanti diye düşünüyorum hem en iyi teknik veriler de onda. E onunda servisi aynı, 7 yıl garanti ama adama illallah dedirtirler. Bir de Ferroli var onlarda ayrı bir vakka imiş. Hastalık sahibi olursun. Zaten servis olarak bir de geriye Alarko kalıyor. Onun servisi için çok da şikayet yok. Servisin sahibide prensip sahibiymiş öyle dediler. Neyse, servis kısmı kısaca böyle.

Forumdaki araştırmalarım sonucu aslında DD Nitromix, ECA Confeo Premix veya Baymak Premix modelleri aklımdaydı. Ancak servis sebebi ile şimdilerde Alarko Seradens düşünüyorum. Ancak bu kombi ile çok fazla bilgi-yorum bulamadım. Arada yaklaşık 1000TL gibi bir fark da var. O da ayrı konu. Ancak ruh ve beden sağlığım için bunu gözden çıkarırmıyım bilmiyorum.

Sizlere, ustalarımıza sorum. Bu nasıl bir kombidir. Bu aradaki fiyat farkını vermeye değermi? Yoksa git DD al neymiş Alarko mu derler. Bilemiyorum. Bu yüzden kullananlara ve bilenlere soruyorum. Yardım edebilirmisiniz acaba?

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafasayan -- 15 Kasım 2012; 10:49:51 >

• Servis kötü değil DD Nitromiks çok iyi kombi daha iyisini istiyorsan bu işin pi-ri Vaillant 296-3-5 al. ama Nitromiks te vaillant tasarımı.
  • Şöyle DD Servis bizim ilçemizde yok. Yakındaki ilçeden ya da şehir merkezinden geliyormuş. Ancak o da haftada bir gün. Öyle olunca servis ister istemez sorun teşkil ediyor. Belki 1-2 gün belki 1 hafta sorunumuzun hallolması için bekleyeceğiz. Bu da beni düşündürüyor tabi. Yoksa hemen netten siparişi vereceğim inanın. ECA'daki ısıtma suyu şikayetleri, Baymaktaki suyun biraz geç ısınma durumları veya bu kombi ısıtma suyun 50derecenin kart değişimi ile giderilmesi gibi durumlar, sorunlar DD'de bahsedilmemiş, söylenmemiş. Bununla birlikte Şikayet DD yazınca hep servis şikayeti çıkıyor. Cihazımdan memnun değilim, çok yakıyor, banyo suyumu ısıtmadı veya başka kronikleşmiş sorunlar görülmüyor.

Valla bilemiyorum ne yapacağım. Sanırım ben daha çoook düşünürüm. Daha 5-6 ay vaktim var nasılolsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasayan

Şöyle DD Servis bizim ilçemizde yok. Yakındaki ilçeden ya da şehir merkezinden geliyormuş. Ancak o da haftada bir gün. Öyle olunca servis ister istemez sorun teşkil ediyor. Belki 1-2 gün belki 1 hafta sorunumuzun hallolması için bekleyeceğiz. Bu da beni düşündürüyor tabi. Yoksa hemen netten siparişi vereceğim inanın. ECA'daki ısıtma suyu şikayetleri, Baymaktaki suyun biraz geç ısınma durumları veya bu kombi ısıtma suyun 50derecenin kart değişimi ile giderilmesi gibi durumlar, sorunlar DD'de bahsedilmemiş, söylenmemiş. Bununla birlikte Şikayet DD yazınca hep servis şikayeti çıkıyor. Cihazımdan memnun değilim, çok yakıyor, banyo suyumu ısıtmadı veya başka kronikleşmiş sorunlar görülmüyor.

Valla bilemiyorum ne yapacağım. Sanırım ben daha çoook düşünürüm. Daha 5-6 ay vaktim var nasılolsa.

Merhaba, ısıtma suyu şikayetleri genelikle tek eşanjörlü çoğu kombide var sadece ECA'da değil. Baymak ta geç ısınma sorunu derken Novadens Extra dan bahsediyorsanız tek bir sn C@bb@r da sorun var o da muhtemelen tesisat veya basınç sorunu. Kart değişimi doğrudur ama o da büyük bir sıkıntı değil ücretsiz olarak değişiyorlar hatta servise bilgi verirseniz ilk çalıştırma ve garanti başlatma için gelenler değiştirebilir. DD'nin Nitron ve Nitromix modellerinden herhangi bir şikayet yok. Çok yakıyor olayına gelince göreceli bir durum, çok fazla faktör var yakıtı etkileyen, bina konumu, tesisat işçilik ve malzeme, oda termostatı, yalıtım v.s.

Alarko Seradens özellikleri güzel gözüküyor hatta bende almayı düşündüm fakat fiyatı çok yüksek geldi o fiyata Ferroli econsept kombisini almayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 15 Kasım 2012; 20:57:20 >

• vaillant servislerde gezici servis. Bulunduğunuz yerde sabit güvenilir servis daha iyi olur yerli ürünlerin yedek parça bulunabilirliği ve fiyatınıda göz önüne alarak bir seçim yapmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.