Şimdi Ara

FERROLİ DİVAtop F 24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FERROLİ DİVAtop F 24 kullanan varsa kombi önerilerini veya şikayetlerini yazarsanız sevinirim

Kombi almak için son 1 ayım kaldı...hala karar veremedim

Wiessman ...Vaillant...Buderus...Demirdöküm.... Bosch...ECA...Baymak...vs..

[simage][/simage]

FERROLİ DİVAtop F 24

• quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

ARKADAŞLAR

FERROLİ DİVAtop F 24 kullanan varsa kombi önerilerini veya şikayetlerini yazarsanız sevinirim

[simage][/simage]

FERROLİ DİVAtop F 24

sayın arkadaşım arkadaşlarımın kullandıgı ve son derece memnun kaldıgı ürünleri size yazayım

wiessman
    buderus
    başkalarına bakmayın demirdöküm,bosch,eca,baymak tavsiye etmem sorunlu ürünler

iyi geceler

• quote:

ARKADAŞLAR

sayın suzi dilara;

Ferroli Divatop F 24 kullanan 2 arkadaşım var. genel olarak memnunlar, herhangi bir sorunlarıda yok. Fiyat performans olarak bakıldığında iyi bir ürün. Bunun dışında diğer ürünlerle ilgili görüşlerim şöyle.
    Viessman, Buderus iyi ama oldukça pahalı ürünlerdir. Ayrıca yoğuşmalı model düşünmüyorsanız bu markalı ürünlerin çok fazla artısıda yok. Yoğuşmalı düşünürseniz oldukça kaliteli ama oldukçada pahalı ürünlerdir.
    Vaillant konusunda fazla bir fikrim yok yorum yapamayacağım. Ferroli dışında bir marka düşünürseniz ben size ECA Confeo modelini önerebilirim. Paslanmaz çelik ısı eşanjörü ve kullanma suyu için çift ejanjörüyle ( buda paslanmaz çelik ) oldukça kaliteli bir üründür ve fiyatıda Ferroli civarındadır. Ankara da birçok arkadaşım 1986 yılından beri ve hala sorunsuz çalışan ECA kombiler kullanmaktadırlar...

• arkadaşlar eca eski ürünleri kombi ve kalorifer olarak iyi bir marka idi ama son 2 senedir bir bocalama geçirmiştir ve kendi üretim yeri yoktur aynı vestel gibi oda manisa bosch fabrikasında üretilmekte ve eski kalitesi yoktur

ama bu sene kendi yerlerini açtılar şu anki ürünlerindeki kaliteyi iyi araştırın öyle alın bu bir sefer alınacak ve yıllarca kullanılacak bir ürün'dür,

iyi geceler dilerim
  • quote:

ARKADAŞLAR

[simage][/simage]

FERROLİ DİVAtop F 24

aşagıdaki linki okumanızı öneririm çok şeyler ögreneceksiniz

saygılarımla

http://forum.donanimhaber.com/m_6473040/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

arkadaşlar eca eski ürünleri kombi ve kalorifer olarak iyi bir marka idi ama son 2 senedir bir bocalama geçirmiştir ve kendi üretim yeri yoktur aynı vestel gibi oda manisa bosch fabrikasında üretilmekte ve eski kalitesi yoktur

ama bu sene kendi yerlerini açtılar şu anki ürünlerindeki kaliteyi iyi araştırın öyle alın bu bir sefer alınacak ve yıllarca kullanılacak bir ürün'dür,

iyi geceler dilerim

Gürcan bey kesinlikle bir yanlışınız var. ECA uzun yıllar ( 5-7 yıl gibi ama emin değilim ) önce Manisa daki fabrikasını Bosch a sattı ve kendiside o satıştan sonra İstanbul da açtığı yeni fabrikasında üretim yapıyor. Ayrıca gerçekten inceledinizmi bilmiyorum, eski üretimlerinden çok daha kaliteli ve teknolojik kombiler üretiyorlar. Hem ısı eşanjörünün hemde kullanma eşanjörünün ikisinin birden paslanmaz çelikten yapıldığı nadir konvansiyonel kombilerdendir. Genelde bu özellikler çok daha pahalı olan yoğuşmalı ürünlerde kullanılmaktadır..Kesinlikle Manisa da kombi üretimleri yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: ege45

quote:

Orjinalden alıntı: gurcan1

arkadaşlar eca eski ürünleri kombi ve kalorifer olarak iyi bir marka idi ama son 2 senedir bir bocalama geçirmiştir ve kendi üretim yeri yoktur aynı vestel gibi oda manisa bosch fabrikasında üretilmekte ve eski kalitesi yoktur

iyi geceler dilerim

Gürcan bey kesinlikle bir yanlışınız var. ECA uzun yıllar ( 5-7 yıl gibi ama emin değilim ) önce Manisa daki fabrikasını Bosch a sattı ve kendiside o satıştan sonra İstanbul da açtığı yeni fabrikasında üretim yapıyor. Ayrıca gerçekten inceledinizmi bilmiyorum, eski üretimlerinden çok daha kaliteli ve teknolojik kombiler üretiyorlar. Hem ısı eşanjörünün hemde kullanma eşanjörünün ikisinin birden paslanmaz çelikten yapıldığı nadir konvansiyonel kombilerdendir. Genelde bu özellikler çok daha pahalı olan yoğuşmalı ürünlerde kullanılmaktadır..Kesinlikle Manisa da kombi üretimleri yok..

2 ay öneki gazete haberleri elimde ve yazımı tekrar gözden geçirirseniz bende yeni fabrikalarını açtıklarını söyledim ama yaklaşık 2 sene manisade bosch fabrikalarında üretim yaptırdılar bunu iyi biliyorum çalışan arkadaşlarım ve gazete'de geçen sene yaptıkları yeni fabrikelerından bahsederken bunuda yazdılar

asla bilmedigim bir konuda emin olmadan yazı yazmam genede uyardınız iyi oldu dediginiz gibi hata yapabilir insan ama bilgilerim dogru,şunuda dikkate alın yazımın sonunda bende yeni yerlerini açtıklarını yazdım ve kendi söylemleri son teknoloji ürünler ile piyasaya gireceklerini yazdı gazeteler bende bu yüzden araştırıp almalarını önerdim yani kötülemedim yeni açılan fabrikalarını

iyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gürcan bey kötülediğinizi düşünmedim zaten... Bende sadece bilgilendirmek istedim. İlave olarak şu bilgileride vermek isterim. ECA Manisa daki fabrikasını Bosch a satana kadar burada yıllarca hem kendi kombilerini hemde Almanya ve Türkiye de kullanılan Bosch kombilerin bazılarını üretmiştir. Ayrıca kendiside Junkers markası altında Almanya ya yüklü miktarlarda ihracat yapmıştır.Bosch bu fabrikayı satın aldıktan sonra aynı üretim bandını kullanarak kendine üretim yapmaya başlamıştır. İyi geceler..
  • quote:

Gürcan bey kötülediğinizi düşünmedim zaten... Bende sadece bilgilendirmek istedim. İlave olarak şu bilgileride vermek isterim. ECA Manisa daki fabrikasını Bosch a satana kadar burada yıllarca hem kendi kombilerini hemde Almanya ve Türkiye de kullanılan Bosch kombilerin bazılarını üretmiştir. Ayrıca kendiside Junkers markası altında Almanya ya yüklü miktarlarda ihracat yapmıştır.Bosch bu fabrikayı satın aldıktan sonra aynı üretim bandını kullanarak kendine üretim yapmaya başlamıştır. İyi geceler..

merak etmeyin biliyorum ben senelerce manisa organize sanayii bölgesinde çalıştım (1986-1993) bilgim var

dedigim gibi orada bir miktar kombi üretilmiştir eca firmasına ve şimdi kendi fabrikalarına geçtiler

iyi geceler saygılarımla

• bildiklerinizi paylaştığınız için teşekkürler

ama çok da ikna olmadım ....sadece,sanırım,galiba yerli malı alıcaaam

---------------------------------------------------------------
      zaten aklımın karışmasına sebep olan link di sizin tavsiye ettiğiniz

biraz daha zaman beklemek durumundayım beylerrrr

YAZMAYA DEVAAAAAAAAAAAMMMM

• quote:

bildiklerinizi paylaştığınız için teşekkürler

Sizi ikna etmek gibi bir çabamız yok zaten arkadaşım. Tecrübelerimizi, bildiklerimizi paylaşıyoruz. Siz Gürcan beyin verdiği Doğalgaz Kombi Önerisi forumunada burayı açmadan önce yazdınız ve 12 sayfayı bulan yüzlerce yazıdan sonra bile orada da;

" Beni daha ikna edecek kadar iyi bi kombi yorumu okumadım o da ayrı bi konu(DİP NOT) "

diyerek ikna olmadığınızı söylediniz. Orada çok ciddi ve geniş bir forum varken aynı konuda başka bir forum açmanız saçmaydı zaten. Aslına bakarsanız bizlerin 12 sayfayı okuduktan sonra ikna olmayan birine burada tekrar hala yardımcı olmaya çalışmamız asıl saçmalık...

İsterseniz siz forumda geçen kombileri sırasıyla teker teker birer ay evinizde kullanın. Ondan sonra ikna olabilirseniz ikna olduğunuz kombiyi alırsınız artık...

• İLGİLİYE NOT : ECA kombide Türkiyenin yıldızıdır. Manisa fabrikasını Bosch a satıp İstanbul a taşındı Fabrikası Pendikte. Adresiwww.emas.com.tr girerseniz ayrıntılı planla gösreriliyor. Birde ECA her zaman başka bir çok markaya üretim yapmış bir marka...Türkiyede satılan bir çok kombi Manisa ECA da yapılıyordu. Bu güne gelelim. Fransanın en büyük kazan üreticisi DE DİETRİCH firmasının Avrupa da ve Fransa da sattıgı De Dietrich marka kombileri kim yapıyor ? ECA yapıyor...2006 Ekim ayında 3 yıllık 65.000 kombi üretmek için ECA ile anlaşma imzaladı. Kim imzaladı ? De Dietrich firması... Polonyada çinde markalarını vurdurup üretim yaptıran ve satan Avrupalı kombi üreticileri gibi Çin yada Polonya yada kolonya yada falanya firmasına degilde ECA ya gelmesi sizce tesadüfmü ? Kombi yaptıracak bir yer lazım hadi Türkiyede yaptıralımmı dediler ? Dünyada kombi üreten yüzlerce firmayı ve ürünlerini aylarca inceleyip ECA yı tercihmi ettiler ? Fransanın en eski kazan firması olsan adını lekeleyecek bir ürün yaptırıp satarmısın ? Yoksa en üst teknolojiyi en uygun fiyatla yapan firmayı yımı tercih edersin ? Dünyada kombi üreten kaç yüz firma var ? Bilmiyorum...ÖZET ; Kendinizi küçük görmekten Avrupa yı alkışlamaktan, ünlü ve eski markaların sagda solda yaptırıp markalarını vurup Türklere salladıkları lay lay lom kombileri ısrarla de devamla tavsiye etmekten vaz geçin...Saygılarımla... ECA CONFEO- ECA FORTİUS- ECA CONFEO PREMİX.... Türkiyede en üst teknoloji bence....SEDBUK A verim derecesine sahip...

• quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

İLGİLİYE NOT : ECA kombide Türkiyenin yıldızıdır. Manisa fabrikasını Bosch a satıp İstanbul a taşındı Fabrikası Pendikte. Adresiwww.emas.com.tr girerseniz ayrıntılı planla gösreriliyor. Birde ECA her zaman başka bir çok markaya üretim yapmış bir marka...Türkiyede satılan bir çok kombi Manisa ECA da yapılıyordu. Bu güne gelelim. Fransanın en büyük kazan üreticisi DE DİETRİCH firmasının Avrupa da ve Fransa da sattıgı De Dietrich marka kombileri kim yapıyor ? ECA yapıyor...2006 Ekim ayında 3 yıllık 65.000 kombi üretmek için ECA ile anlaşma imzaladı. Kim imzaladı ? De Dietrich firması... Polonyada çinde markalarını vurdurup üretim yaptıran ve satan Avrupalı kombi üreticileri gibi Çin yada Polonya yada kolonya yada falanya firmasına degilde ECA ya gelmesi sizce tesadüfmü ? Kombi yaptıracak bir yer lazım hadi Türkiyede yaptıralımmı dediler ? Dünyada kombi üreten yüzlerce firmayı ve ürünlerini aylarca inceleyip ECA yı tercihmi ettiler ? Fransanın en eski kazan firması olsan adını lekeleyecek bir ürün yaptırıp satarmısın ? Yoksa en üst teknolojiyi en uygun fiyatla yapan firmayı yımı tercih edersin ? Dünyada kombi üreten kaç yüz firma var ? Bilmiyorum...ÖZET ; Kendinizi küçük görmekten Avrupa yı alkışlamaktan, ünlü ve eski markaların sagda solda yaptırıp markalarını vurup Türklere salladıkları lay lay lom kombileri ısrarla de devamla tavsiye etmekten vaz geçin...Saygılarımla... ECA CONFEO- ECA FORTİUS- ECA CONFEO PREMİX.... Türkiyede en üst teknoloji bence....SEDBUK A verim derecesine sahip...

acaba okumadanmı yorum yapıyorsunuz anlamıyorum sayın taşkafa,burada kim acaba ECA kötü dedi ha demirdöküm kötü bakın diyorum bosch'ta bana göre alınmaz,vestelde ha ilerde ne olur bilemem ürünler iyileşirse tabiiki tavsiye edilir bugün iyi olan yarın kötü,bugün kötü olan yarın iyi olabilir bu teknoloji ve anlayış meslesi birde yerli montaj firmaları bizi anlasa

herkese iyi geceler

• quote:

quote:

Sizi ikna etmek gibi bir çabamız yok zaten arkadaşım. Tecrübelerimizi, bildiklerimizi paylaşıyoruz. Siz Gürcan beyin verdiği Doğalgaz Kombi Önerisi forumunada burayı açmadan önce yazdınız ve 12 sayfayı bulan yüzlerce yazıdan sonra bile orada da;

" Beni daha ikna edecek kadar iyi bi kombi yorumu okumadım o da ayrı bi konu(DİP NOT) "

diyerek ikna olmadığınızı söylediniz. Orada çok ciddi ve geniş bir forum varken aynı konuda başka bir forum açmanız saçmaydı zaten. Aslına bakarsanız bizlerin 12 sayfayı okuduktan sonra ikna olmayan birine burada tekrar hala yardımcı olmaya çalışmamız asıl saçmalık...

İsterseniz siz forumda geçen kombileri sırasıyla teker teker birer ay evinizde kullanın. Ondan sonra ikna olabilirseniz ikna olduğunuz kombiyi alırsınız artık...

arkadaşım bu ne hiddet bu ne celallll

alt tarafı FERROLİ ile ilgli bilgileri olanlara bi çağrı yaptım

pişman oldum....üzüldüm yazdıklarınıza

sadece karar aşamasında birinin yaşadığı tereddütleri söyledim

sonuçta ne olur bu forumda;;

tabiki bildiklerimi kullanmaya başlayınca yazıcaaam

o zaman görürsünüz bilgilendirme nasıl oluyoooo şikayet nasıl oluyooo

allah o günlere kavuştursun hayırlısıyla

özellikle size yazıcam

hatta

• Ferroli gechmishi olan koklu firmalardan biri... Bence tercih edersiniz pishman olmazsiniz.... Divatop ve New Elite modelleri en iyileri...
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım bu ne hiddet bu ne celallll

alt tarafı FERROLİ ile ilgli bilgileri olanlara bi çağrı yaptım

pişman oldum....üzüldüm yazdıklarınıza

sadece karar aşamasında birinin yaşadığı tereddütleri söyledim

sonuçta ne olur bu forumda;;

tabiki bildiklerimi kullanmaya başlayınca yazıcaaam

o zaman görürsünüz bilgilendirme nasıl oluyoooo şikayet nasıl oluyooo

allah o günlere kavuştursun hayırlısıyla

özellikle size yazıcam

hatta

Henüz karar veremedim deseniz gayet doğal, hepimiz zaman zaman bu tür ikilemler yaşıyoruz ama " çok da ikna olmadım, .... yazmaya devaaaaaaaaaaammmm " dediğiniz zaman sanki karşınızda sizi belli bir markaya ikna etmeye uğraşan satış elemanları varmışta siz ikna olduğunuzda ödül alacaklarmış gibi bir anlam çıkıyor maalesef..

• YOK YOK YOK ARKADAŞLAR BÖYLE TARTIŞILACAK Bİ ORTAM YOK

KİMSE SATIŞ ELEMANI DEĞİL VE ÖNEMLİ DE DEĞİL AYRICA

<< FİRMALARIN KALİTESİ VE SATIŞ SONRASI VERDİĞİ HİZMETİ NASIL

KİM DAHA İYİ ORTAYA KOYUYOR VE DE , ANLATIYOOR>>

BENİM BU FORUMDAN "İKNA OLMADIM" DEMEK İSTEDİĞİM KONUYU ANLATABİLDİM Mİ ?

NEYSE , ÇOK DA KASMAMAK LAZIM ARTIK KİM NE YAZARSA ONA "EYVALLAH"

SADECE OKUYUCU OLURUM BEN DE!!!

• arkadaşlar merhaba. başlıktaki kombiyi kullanıyorum bende. 2 gün önce borulardaki suyu boşaltıp yeniden su doldurdum. tek tek peteklerin havasını aldım. bar ı da 1.4 seviyesine getirdim. kombinin altından 10 sn de bir su damlıyor. basınç 1.2 seviyelerinde. sorun ne olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.