Şimdi Ara

ARİSTON GENUS PREMİUM EVO 24 FF (20.000 KCAL) YOĞUŞMALI KOMBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkdada belirttigim ARİSTON GENUS PREMİUM EVO 24 FF (20.000 KCAL) YOĞUŞMALI KOMBİ fiyat performans ve kombi problemleri vs.Durumlari nedir?
    Siz değerli forum arkadaşlarımın düşüncelerini öğrenmek istiyorum
    Sıkıntılı bütçem ile eğer aşırı olumsuz bir durum yoksa bu kombiyi alacağım bu ay inşallah

Fikirleriniz çok önemli firmalar hiç bir şey bilmiyor ne marka sorsam çok iyi diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kombiyi bilen kullanan kalmadı mı forumda

• Arkadaşlar halen sizlerden cevap bekliyorum

• Kullanmadım ama teknik verileri oldukça iyi, kompakt, şık ve sessiz bir cihaz olduğuna dair paylaşımlar olmuştu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_53009140/mpage_3/tm.htm

Özellikle minimum ısıl gücü çok düşük (2,4Kw) olup ılıman bölgelerdeki uygun mekanlarda sezonun önemli bir kısmında diğer cihazlara göre daha yüksek tasarruf sağlayabilir...
  • ARKADAŞIM BEN DAHA 2AY OLDU ALALI SADECE BANYODA KULLANIYORUM ŞİMDİLİK SICAK SUYU GAYET İYİ .TAVSİYE ÜSTÜNE ALMIŞTIM KULLANIMI BASIT BİR ÜRÜN BU DEĞERLENDİRME İŞİNİ GÖRÜRMÜ BİLMEM ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN
  • Teşekkür ederim verdiginiz bilgi icin peteklere termostatik vana takmayi düşünüyorum eca oneriliyordu sanirim. Bunun modeli nedir.
    Birde petegin sadece girisine vana taksam cikisini direk vanasiz baglasam ne olur ne farkeder

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1403

Teşekkür ederim verdiginiz bilgi icin peteklere termostatik vana takmayi düşünüyorum eca oneriliyordu sanirim. Bunun modeli nedir.
    Birde petegin sadece girisine vana taksam cikisini direk vanasiz baglasam ne olur ne farkeder

Danfoss ya da Alarko
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Danfos aldim Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.