Şimdi Ara

Yağlı Radyatör 12 dilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba malum kış geldi, kapıya dayandı cuma günü 12 dilim yağlı radyatör alacağım. Infrared ısıtıcı ile yağlı radyatör arasında kalmıştım ancak daha önce yağlı radyatör tecrübem olduğu için tercihimi yağlı radyatörden yana kullanıcam.
    Neyse esas konu arkadaşlar 12 Dilim Yağlı Radyatör kesin özelliklerini tam bilmiyorum daha yani kaç watt fanlımı termostatı felan, 20 m2 odayı ısıtır mı?

• Selam ben hiç kullanmadım tavsiye edermisin radyatörleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_glryz

Selam ben hiç kullanmadım tavsiye edermisin radyatörleri

radyatörleri tavsiye ederim UFO lara göre ev kullanımı için daha ideal daha önce evim de kullanmıştım ancak benim kullandığım 9 dilimdi yanlış hatırlamıyorsam eğer 15 m2 odayı rahat ısıtıyordu. Markasını hatırlamıyorum şimdi 12 dilim alıcam yarın sabah almaya gidicem bakalım 20 m2 odada nasıl bir etki yaratacak. izlenimlerimi yine paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibabacf

quote:

radyatörleri tavsiye ederim UFO lara göre ev kullanımı için daha ideal daha önce evim de kullanmıştım ancak benim kullandığım 9 dilimdi yanlış hatırlamıyorsam eğer 15 m2 odayı rahat ısıtıyordu. Markasını hatırlamıyorum şimdi 12 dilim alıcam yarın sabah almaya gidicem bakalım 20 m2 odada nasıl bir etki yaratacak. izlenimlerimi yine paylaşırım.

Bu hafta içerisinde 3 defa '"ALF" ısıtıcı aldım 2'si termostatlı değildi yanlış sattılar birininde içerisinden vida kırılmıştı ses geliyordu içime sinmedi iade ettim, başka yerden ayaklık aldım oda elimde patladı :) Bende "ZASS" 12 dilim termostatlı fanlı 3000 watt radyatör var ancak çokkk elektirik yakacağını düşünerek daha adam akıllı keyfini çıkaramadım (hala yeni sayılır).Ama yaktımmı üzerine el değmiyor ısısından.Sizce elektiriği nasıl kullanır bunlar ???

• geçen yıl çok araştırdım sobalı eve taşındığımda infrared, yağlı radyatör tarzı ürünleri, sonuç olarak rowenta vectissimo 2400w ısıtıcı aldım. o kadar memnun kaldımki çevremdeki arkadaşlarada aldırdım bu üründen. ısıtacağınız oda fazla büyük değilse kesinlikle tavsiye ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

geçen yıl çok araştırdım sobalı eve taşındığımda infrared, yağlı radyatör tarzı ürünleri, sonuç olarak rowenta vectissimo 2400w ısıtıcı aldım. o kadar memnun kaldımki çevremdeki arkadaşlarada aldırdım bu üründen. ısıtacağınız oda fazla büyük değilse kesinlikle tavsiye ediyorum.

kardeş sen nerelisin ya benimde soyadım ''YALINKILIÇ'' , sanki kendime mesaj atmış gibi hissettim :) değişik oldu
  • Vatanda Fakir RF11 olmalı sitesinden bakılabilir, 196 tl, fiyat güzel geldi bana, cihaz nasıl fikrinizi nedir????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 24 Kasım 2012; 17:48:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alplord

quote:

quote:

Bu hafta içerisinde 3 defa '"ALF" ısıtıcı aldım 2'si termostatlı değildi yanlış sattılar birininde içerisinden vida kırılmıştı ses geliyordu içime sinmedi iade ettim, başka yerden ayaklık aldım oda elimde patladı :) Bende "ZASS" 12 dilim termostatlı fanlı 3000 watt radyatör var ancak çokkk elektirik yakacağını düşünerek daha adam akıllı keyfini çıkaramadım (hala yeni sayılır).Ama yaktımmı üzerine el değmiyor ısısından.Sizce elektiriği nasıl kullanır bunlar ???

ZASS marka yağlı radyatörlerden herkes memnun elektrik konusunda hatırı sayılır bir kullanım söz konusu ancak kullandığı alanıda tam anlamıyla ısıtırsın yani infrared ısıtıcı gibi baktığı tarafı değil tüm odanın ısınmasını sağlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alplord

quote:

quote:

ZASS marka yağlı radyatörlerden herkes memnun elektrik konusunda hatırı sayılır bir kullanım söz konusu ancak kullandığı alanıda tam anlamıyla ısıtırsın yani infrared ısıtıcı gibi baktığı tarafı değil tüm odanın ısınmasını sağlar.

Dün ALF-2300 infrared termostatlı ısıtıcı aldım. Şimdilik çok hoşuma gitti termostat sayesinde durup çalışıyor. Elektrik tasarrufu anlayacağın...Ama bakalım uzun vadede neler olacak SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alplord -- 25 Kasım 2012; 22:21:05 >

• Acaba kullanan varmı aktif olarak, enerji sarfiyatını merak ediyorum

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_glryz -- 27 Kasım 2012; 0:48:53 >
  • quote:

Acaba kullanan varmı aktif olarak enerji sarfiyatını merak ediyorum

Hımm biraz mantık yürütelim ; bende 11 petekli fanlı 3000 watt ZASS var ama ben gittim ALF -2700 termostatlı aldım. Aktif olarak enerji sarfiyatı dünya para :D

• delonghi 12 dilim yada zass olabilir.. ayakları tekerlekli sürükle_bırak yapabilirsiniz.

ısıtacağınız odanın TAM ORTASINA pencerelere uzak bir yere yerleştirirseniz tam verim alırsınız..

klima hasta ediyor,çubuklu ısıtıcılar havayı kurutuyor,alfler-ufolar baktığı noktayı ısıtıyor.arkası soğuk.. kat kaloş-doğalgaz alırken kullanırken pahalı.. odun-kömür ikilisi zehirlenme tehlikesi.. geriye kaldı yağlı radyatör..

üzerinede METAL bi kapta biraz sukoy keyfine bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.