Şimdi Ara

Ariston Genus Premium EVO Kullanıcıları... (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
36
Favori
185.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kombi parametreleri içinde ısıtma sistemi min oran kaç ayarlı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasakbölge kullanıcısına yanıt
    Benimki genus premium evo bende dahili yok ama bildigim kadariyla sizinkinde vardi

• XnetaS kullanıcısına yanıt
    Bu nasil isdir anlamiyorum ben 2017 de 400 tlye aldim napacagiz simdi cope atip yeni mi alacagiz acaba

• gktgsyn G kullanıcısına yanıt
    Hocam ama simdi soyle birsey var insan vucudunun sicakligi 36-37 derecedir 42-43 dereceye ayarlayip o suyu tekrar sogutmanin anlami yok bence. Cunku para veril isittiginiz suyu ayni anda para veril ilistiriyorsunuz. Ben 38 derecede kullaniyorum sicak bile geliyor denemenizi tavsiye ederim

• Sevkett67 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde ısı sabit gelmiyor dalgalanıp duruyor.

Bir de şu herkeste mi oluyor, mutfakta sıcak suyu açınca banyoda da soğuması normal midir?
    Isıtma sistemi 35. Kullanım suyu 36 idi 40 yaptım.
  • Sevkett67 S kullanıcısına yanıt
    Kışın 37 yaparsam hem geç ısınıyor hem sadece sıcak tarafında su aktığı için debi fazla oluyor ve tüketim değişmiyor. Ayrıca iki kişi duştayken veya mutfakta sıcak su kullanılırsa 40 derece altı yetmiyor. Şuan 43 ayarlı hem ekonomik hem tüm koşulları karşılıyor, yazında 37 yapıyorum.

Sormak istediğim servis parametrelerine girdiğinizde kombi parametreleri menüsünden ısıtma sistemi 1 içinde ısıtma sistemi min. Oranı değeri hocam?

Burayı mı diyorsunuz hocam? Hepsi 35.
    Bu binada iki daire olunca farklı dairelere gidecek suyu ayarlama yeri değil mi? Isıtma sistemi için yani alt ve üst katı kontrol eden yer.

Ayrıca mutfakta açınca banyoda soğuması normal midir?
     Ariston Genus Premium EVO Kullanıcıları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 4 Aralık 2018; 14:7:40 >
    Hayır siz servis parametrelerine hiç girmemişsiniz anlaşılan. Geri ve ok tuşlarına basılı tutun şifre ekranı gelene kadar sonra 234 şifresiyle servis parametrelerini açın, dediğim menülere geçiş yapabilirsiniz.
    Düşük sıcaklıkta normal iki yerden akan suyu ısıtamaması çünkü max alev boyunu ayarladığınız sıcaklığa kadar çıkarıyor ama iki yere bölünmüş oluyor normal yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktgsyn -- 4 Aralık 2018; 14:11:29 >
    1 hocam.
    Ne demek oluyor bu kısım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 4 Aralık 2018; 16:25:41 >
    Min. Oranı 0 yapın, kullanım suyu max. Oranıda 80 yapın dalgalanma olacakmı yine kontrol edin değişen birşey olmazsa şuanki ayarlara dönersiniz tekrar.

En düşük ve en yüksek alev gücü ayarları.

Tamam hocam

Kardeşim bu oda termostatı kullanım kılavuzunda yazıyor ki çift burgulu telefon kablosu veya blendajlı bir kablo ile kullanın. Bunları bulunduğum bölgede aradım ancak kimsede istenen şey yok. Normal telefon kablosu parazitlere neden oluyormuş aldığım çocuk öyle söyledi.

Bende şunu buldum. Uykun mudur bilginiz var mı?

CAT6 ağ kablosu işini görür.
  • x-calibur kullanıcısına yanıt

Bu tarz bir şey olur mu?
    Cat 6 baya kalın çünkü. Evin içinde dolanması hoş gözükmez.

Termostat ile kombi arasındaki kablo elektrikli kablosu olmayacak değil mi normal sinyal kablosu olacak. Ağ geçidi nin kablosu elektrik kablosu olacak herhalde?

Zaten telefon kablosu ile de bağlayanlar oluyor, telefon kablosuda elektrik için kullanılmıyor sanırsam? Peki termostatın gücü nereden gelecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakbölge -- 5 Aralık 2018; 17:59:21 >

Hiç kullanmadım hocam ama youtu.be videolarda 2li kablo görmüştüm herhalde enerjiyi de haberleşmeyi de o kablo üzerinden yapıyor. Ayrıntılı bilgim yok. Gösterdiğiniz kablo olur büyük ihtimalle

Benimki 2x0.75 bildigin hoparlor kablosu ile bagli bir sikinti yok

Peki hocam.

Valla hem mutfakta hem banyoda acip deneme yapmadım ama fark etmedim hic. Benimkinde hicbir sekilde dalgalanma yok allaha sukur o konuda cok memnunum bendeki 30 kw belki ondan olabilir mi sizdekiler kac kw ?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.