Şimdi Ara

---ARİSTON KOMBİ KULLANANLAR DERNEĞİ--- (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
21
Favori
141.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ariston matis var bizde. artık petekleri açmıyor ancak sıcak su hep açık. bir sorum var: ısı ışıkları hep yanıyor 30 derece 40 derece gibi. sıcak suyu açmasak da açık. neden sizce?
  • Ariston yoğuşmasız hermetik kombi kullanan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var. Arsiton Class 24 FF Evo veya Ariston Genus 24 FF Evo modellerini tavsiye eder misiniz? Fiyat farkı çok değil aralarında bu durumda Genus almak daha mı iyidir? Kronik bir sorunu vs var mı?
  • fermat06 F kullanıcısına yanıt
    ikisinin de kronik sorunu yok genus premium özellikleri daha fazla ve lcd ekranı geniş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @disintegration hocam sağolasın, son bir soru sorayım müsaadenle: ariston genus 24 ff evo, Vaillant TurboTEC Pro VUW 242/5-3, bosch class 6000. Bu üçü arasında hangisini en çok önerirsiniz?
  • fermat06 F kullanıcısına yanıt
    ariston hariç ikisini öneririm. aristonun servis yapılanması bazı bölgelerde gevşek

bunların haricinde
    immergas alpha cb 24 tf (koşulsuz 7 yıl garanti)
    airfel integrity (5yıl garanti)
    eca confeo plus
    baymak brötje star extra

• Sağolun hocam bilgilendirmeleriniz için

• Ev sahibim clas evo 24 ff kombi bağlattı . Yerden döşeme tesisat .

Havalar daha çok aşırı soğuk olmadığı için 45i geçmiyorum.

Kombinde auto modu var bunu kullanan var mı ne işe yarıyor .

• Merhaba, Ariston microtec marka kombi sıcak su veriyor fakat petekleri ısıtmıyor. Kapatıp açarken 5.sn gibi yanıp kapanıyor. Su bastım, peteklerin havasını aldım ama işe yaramadı. Kırmızı ışık felanda vermiyor.
  • ariston matiss var bende evde basınç 1,5 da geçen sene petek temizliği yaptırdım filtreleri değiştirdi servis.. Bu sene gene kaloriferlerin yarısı yanmıyor tesisat pislikten filtrelerden olduğunu sanmam, havalarıda aldık neden olabilir ? servis çağıracam geçen sene geldiler bir işe yaramadı 2gün yandı 3.gün aynı bıktık yemin edirim...bu arada tesisat çok eski değil 4 senelik... Bir çözüm bulan olursa Allah razı olsun ne diyim...
  • selamlar herkese,
    140 mt2 10-11 metre de radyatör boyu olan en üst kat evimde kombi değiştirmeyi düşünüyorum. mevcut olan 20 bin kalorilik berretta marka bi kombi. yerine 24 ya da 26 binlik bi kombi takltırmayı düşünüyorum. genel olarka ev soğuk son oda ve mutfak çok soğuk oluyor. ariston clas evo 28 ff nasıldır.
    bunun yanında demirdöküm atron 28 ve lampert 310fi ve baymak luna5 310 fi arasında kaldım. anlayacağınız gibi biraz uygun yollu hermetik bi kombi alacağım. hangisini önerirsiniz. ariston uygun mu?
  • Ariston premium 30 kW lık kombi taktıralı 2 gün oldu. "Isıtma pompası aşırı yoğunlukta çalışıyor" diye ekrana yazıyor.Sabahleyin kombiden lastik yanığı kokusuna benzer bir koku geldi. İnternetten baktım, geri dönüş suyu fazla ısınınca bu yazı ekrana gelirmiş. Halbuki bazen ilk açılışta yazı ekrana geliyor. Trabzonda ki servise sordum. Arıza değil dediler. Tabi ikna olmadım. Aşırı çalışan ve koku yapan cihaz daha sonra arıza yapmazmı. Yani dakika bir gol bir. Bundan sonra ne çıkacak hayırlısı. Kombisinin ekranında bu yazı olan varmı?...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O yazı benim kombide de var arıza değil aslında yanlış tercüme edilmiş yazıdır kombi o yazı çıkınca su belli bir dereceye düşene kadar devir daim yapıyor bende çok araştırdım zamanında
    kombi ariston genus evo 24FF hermetik
  • Teşekkürler. Kombiyi açınca su soğukkende yazı ekrana geliyor. Birde gece çalıştığında sabah ekranda o yazı vardı ve evde lastik kokusu her tarafı sardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu 3. kış çok şükür kombide hiç bir sıkıntı sorun yaşamadım o koku için servise bir sorun isterseniz.
  • Ariston matis 24 ff kombiyi kapatinca barda 0.1-0.2 birim arasi dusme oluyor ama calisirken sikinti yok tesisatta kaca gorunmuyo sikinti nerde olabilir arkadaslar?

• Hiçbir sıkıntı yok su sicakken basınç yuksek olur sogudukta basın düşer normal sogukken bar ayarı yapın ama yuksek olmasın

• Selamun aleykum. Değerli hocalarım benim evde genus evo premium ve rehau 230 oda termostatim . Ev tahmini 100 metre kare mutfakta 1.40m petek salon da 3 metre petek çocuk odası 80 cm yatak odası 1.60 m oturma odası 3 metre petek var. Günlük tüketim 13 metreküp falan. Bunu nasıl düşürebilirim. Kombi 50 dereceye ayarli oda 21-22 arası gece 20.5 ayarli. Evin inşaatını yeni yaptırdım içten yalıtım var taban da dahil. Kombi den görüntülemeye baktığımda dönüş suyu hep 32 33 derecelerde. Ve son petekler ısınmıyor 2 metrelik petekler

• Merhaba @muratdem88,

18.02.2017 dün başka bir marka kombim vardı arızalandı. Servis geldi tutumunu tavrını beğenmedim servisin. Gittim Ariston kombi clas x aldım. Ön paneli çok şık göstergeler kontrolleri kolay. Çift eşanjör var. Farkı kombi ve sıcak suyu aynı eşanjörden kullanmıyor sıcak su eşanjörü ayrı direkt sıcak su veriyor beklemiyorsun. Fiyatına göre kalitesi iyi geldi bana. Comfort modu ve auto modu var. 1 günlük kullanıcısıyım daha. Üzerinde made in italy yazmakta malzeme kaliteli. Kullandıkça yazarım.
  • Ferroli divatop 24ff kombim 10 yıllık ömrünü tamamladığı için yeni kombi alacağım. Ferroli kombinin günlük programlı kablolu oda termostatı ile uyumlu çalışacak kombi arıyorum. Kombi olarak ne tavsiye edersiniz. Bütçe olarak max 1500 tl.

• ogretmen43 O kullanıcısına yanıt
    divatop serisi batan ferrolinin en sağlam serisidir kullanım ömrü diye bir şey yoktur o cihaz 20 seneyide devirir sarf malzemelri deyişince
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.