Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.725
Cevap
161
Favori
102.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tüm aradıklarım aynı set içinde olmuyor mecbur ayrı alacağım ayrıca puretron sıtesınde takım olarak 3 lu fıltre daha pahalı ıken tek tek alınca 230 tl daha ucuza cıkıyor

omnıpure gac yerıne pentek gac alayım dedım ama almayacağım sanırım omnıpure GAC T33 devam fakar bu fıltre cogu yerde yok artık gelmıyor mu tr ye eskı tarıhlı olabılır mı su an satılanlar

membran taptec alkali tatlandırıcı olarak ta cal/ro deneyeceğim bakalım

latiften alma demeniz benim çok araştırmamdan mı yoksa firmaya olan güvensizliğinizden dolayı mı mesela linkini attığınız pentek gac - purtex sediment ve KX CTO 3 lu fiyatı cok uygun ama bılemedım

tek tek alsak purtex 230 kx 460 700 de gac olsa arada baya fiyat farkı var baska sıtelerle ama ıste ne gelır emın olamadım siz latıften hıc almadınız galıba veya forumda alan varsa yazsa siz biliyorsanız uyeyı soylesenız konussam ne geldı dıye

• gs190505 G kullanıcısına yanıt

özel mesaj olarak atmıştı mesajların içinde bulursam üye ismini ve resmini ekleyeyim :)

düzenleme :

hocam vallahi mesajlar o kadar çok olmasına rağmen tek tek baktım ama bulamadım , whatspantan mı attı karıştırdım herhalde .

Ama yüzde yüz eminim aldırdım biri de foto attı bana hocam aldım sorun çıkmadı vs diye. Şöyle yapın hocam özelden firmaya ulaşın bu seti alacağım , bana filtrelerin fotosunu atar mısınız diye , fotoları görünce siz de anlarsınız artık .

omni gac olmuş pentair gac olmuş farkı bizler evselde çok anlamayız ama pentair gac daha ucuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 1 Ekim 2024; 12:31:56 >
    hocam parça parça ordan al ordan al kargo fiyatı da olacak . aynı yere gelir zaten .

gs cal ro yu da bu videodan görebilirsin.
    Galip ARDUÇyoutube
    Pentair GS-10RO ve Pentek GS-10CAL/RO serisi filtrelerin orijinalini nasıl ayırt edebiliriz?
    https://www.youtube.com/watch?v=cGcMaqR0_1E

Sana set olarak ne lazım söyle ben ona göre yardımcı olayım sana

Düzenleme : yazım hatası 🙈

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 1 Ekim 2024; 15:44:6 >

Hazırla Mendilleri Latif Doğan İbrahim Delibaş ve Yağmur Taş Düetleri orijinal taşlardan oluşan alkali mineral filtresi satar, latif doğan gac-10 filtresi orijinal, diğer gs10-ro orijinal olamaz ama gs10-cal/ro yeşil etiketli olan orijinaldir. Sonuç itibariyle GAC-10 alacaksanız Pentair alın orijinal olduğu zaten 42 metreden belli oluyor. Diğerleri için onay veremem.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

c1-teşekkürler. bende kıza karıştırarark veriyorum.

c2-tahminim post karbon çıkarılsa çöpe at demek o. demiştiniz hızlıda bypassla stabil ph alınamıyor diye ama atmak istemiyorum etro yu. o kadar para verdik :)

necip abide gözüküyor swan vana. bu hafta sonu da necip abi ile tanışmaya gideceğiz anlaşılan :)

c3- sitesine de şimdi baktım. debi ayar vanası var gözüküyor. ve 540₺.

c4- hocam saf su alma vanasını mevcut hali (ybs önünde) ile açtım altına sürahi koyup. pompa çalıştı hocam. aynı hat üzerinde oluğu için ybs çalışır hocam zaten. ama dediğin gibi bioetixten ve tanktan su gelme ihtimali var. dediğin gibi bioetixinde önüne de vana koyayım. düzeltme: alkali ile te nin arasını açıp araya bi çekvalf koyarak bionun geri gelmesini engeller, tazzikli de saf su alabilriz. yada membran çıkış çekvalfle mebran arasını açıp saf su alma te sini araya koyup daha az debili pompayı çalıştırarak saf su alabiliriz.

c7-membran önü yılda 1, post daha koymam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptimucinbalta -- 2 Ekim 2024; 20:36:45 >

• Vanaya da o kadar para vermeyin hocam , ben aldım denedim zor oluyor stabil su elde etmek , bir iki hafta sonra su oturur . Baktınız hala yüksek dediğiniz gibi dışarıda sürahiye aldığınız sudan verin , fazla sorun olmaz. Sürahiye de içilecek kadar su alın. en fazla 1,5 iki litre kadar , dışarıda da fazla kalmasın beklemesin taze tüketin.

Afiyet olsun bu arada :)

necip abide swan var 160tl :)

babamlara ve teyzemdem de isteyecek benden görünce yaşlı insanlar yüksek ph dediğiniz gibi uygun değil onlara. ayriyeten alkaliyi de direk sizin "Cihazımı 3lü arıtma sistemime nasıl çevirdim ?" başlığınızdaki gibi yavaş karışıma bağlamak istiyorum. membrandan sonra kendim içindeki alkali taşları ayarlayabileceğim 10" açılabilir kap almaya niyetim var. taşları nereden aldınız? ve neye göre koymak gerek? (2 beyaza 1 siyah gibi)

bu arada ayaklı braket çok hoşmuş. onu da nereden aldığınızı belirtirseniz çok sevinirim.

• alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    https://royalgreen.com.tr/urun/ayakli-metal-braket-siyah/

Bunu 2 sene önce mi 600 e almıştım , şimdi satışa kapanmış .

Taşları da Açık halde bana test etmem için Galip abi yollamıştı . Hazır poşetler halinde , gramajları biliyorum ama söylemem etik olmaz . Ayrıca sizin buna ihtiyacınız yok aslında , alkali filtreniz mevcut zaten yavaş akıma almak o kaba ya da açık taşlara gerek yok , membrandan sonra temiz suyu direk bioetix filtresine vereceksiniz , etix sonrası tee ile tanka ve post filtreye vereceksiniz , post filtre yoksa direk musluğa gidecek . Bağlantı şeklinin böyle olması yeterli , yok ben illa istiyorum diyorsanız ethicwater da kilo ile satılıyor, rica edin bir filtrelik alabilir miyim diye , yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

belirttiğim gibi anne babaya ph ı yüksek su almasın diye idi. kaplarda görmüştüm orada. yaşar abiye sorarım olmadı. tekrar teşekkür ederim.

• Rica ederim.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157640341

Bu linki inceleyerek pH’ı dengelemek adına yapılması gerekenleri gözden geçirebilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 3 Ekim 2024; 14:30:22 >
    Niye kapalı bu, söyle açsınlar abi, braket mi kalmamış stokta.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tersosmos kullanıcısına yanıt
    Abi braket mi kalmadı stokta ? Neden satışa kapalı ürün 😂

Hocam pH nasıl oldu , merak ettim var mı düşüş ? Bir hafta olmak üzere sanırım ?

yok hocam 9 hala. arkadşın robot süpürgesi pilini değiştireceğiz diye necip abiye de gidemedim bugün. onda da bin dert ile uğraşıp halletik şükrolsun. bu hafta içi arkadaşı göndertip alacağım vanayı bioetixten geçen suyu kısmak için. teşekkür ederim ilginiz için.

Rica ederim ne demek gelişmelerden haber bekliyorum 😊

• Ethicwater firmasından FLT-75 cihazını satın aldım,
    Musluğu kapattıktan sonra aşırı gürültülü pompa sesi geliyor. Bunun çalışması mı böyle yoksa arızalı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omerkucuk O kullanıcısına yanıt
    Hocam video vs atma şansın var mı ? Musluğu kapattıktan sonra pompa sesi kaç dk sürüyor ? Arıtma , yaklaşık 1,5 litre su aldıktan sonra pompa devre girerek başlar , yaklaşık 5 dk içinde de pompa sesi kapanır . Aşırı gürültü olması normal değildir .

Ekleme : eğer şebeke basıncı çok düşük ise , pompa düzgün çalışamaz , manometre ile kurulumda şebeke basıncınız ölçüldü mü ? Bilginiz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 6 Ekim 2024; 15:10:37 >
    Bu şekilde bir ses söz konusu.

• omerkucuk O kullanıcısına yanıt
    Yok bu su basıncı gibi değil , titreşimle birşey birşeye çarpıyor gibi üst kapağı açıp , arıtma çalışıyor iken pompaya filtrelere dokunur musunuz ses kesiliyor ya da azalıyor mu ?

Teşekkürler hocam, evde kontrol sağlayacağım. Çeşmeden su içerken sorun yok. Sadece çeşme kapandıktan sonra dolum esnasında çıktığı için ses düz mantık olarak acaba pompa sesi mi diye düşündüm.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.