Şimdi Ara

Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.725
Cevap
161
Favori
102.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet ben sormuştum. bide robot süpürge konusunda mesajını gördüm hocam. ne yaptın aldın mı süpürge?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptimucinbalta -- 7 Ekim 2024; 22:47:57 >
  • alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    Robot süpürge eskidi bile hocam 😂 t8 aivi almıştım çalışıyor hala sorun yok . Cihaz mı alacaksınız ?

Taş işi tamam siz sorunca ethicwater sormuştum satışı olur mu taş olarak diye , konuşup düşünelim , size dönelim demişlerdi , bugün döndüler , gramajlı olarak satış olacakmış .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hiç bilgim yok, kapalı kasa dahami iyidir? Öyle ise kapalı tavsiyesi bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AsoBey kullanıcısına yanıt
    Yok tam tersine ben açık kasa severim , bazen hanımlar açık kasayı beğenmiyor , derli toplu dursun diye inatla kapalı kasa istiyorlar da 😂 ondan sordum hocam ,

İl ilçe neresi ?

İstanbul Sultangazi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AsoBey kullanıcısına yanıt

https://www.ethicwater.com.tr/urun/ro2050-en-iyi-su-aritma-cihazi//

Pentair filtre setli bu cihazı alabilirsin hocam , alkali de istiyorum dersen bioetix filtreli fiyat alınabilir.

İstanbulda basınç genelde yüksek , ilk kurulumda hangi cihazı alırsanız alın mutlaka ilk kurulumda şebeke basıncınızı ölçtürün , 6 bar üzerinde ise cihaz girişine bir tane 70 psi ,keşke olsa 80 psi swun chyan basınç düşürücü takın . Firmada yoksa

https://royalgreen.com.tr/urun/swun-chyan-z-lv-fpv-0104-70-psi-basinc-dusurucu// buradan alıp bi basınç düşürücü takmanızı öneririm.

firma nakitte yüzde 20 taksitli alımda yüzde 10 indirim yapıyor foruma.

kapalı kasa isterseniz flt 75 modeli olur https://www.ethicwater.com.tr/urun/flt-75-su-aritma-cihazi//

Bu arada flt 75 modelinde kasa pompalı ses yapıyor diye kasa ya da pompa değişikliği olacaktı. Sizinki pompasız olacak sorun olmaz , eğer farklı bir kasa ile gelirse bu ne diye şaşırmayın.Satın almadan önce firmaya sormanızı tavsiye ederim.

ya da puretrondan

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159573605 bu cihazı tayvan alkali olmadan bir fiyat alın . sanırım nakitte 6500 gibi o cihaz da alkalisiz verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 8 Ekim 2024; 16:21:53 >

Ben de şu an 2 adet vontron takılı. Bu hafta ölçümde 2 yıl olmuştur çift mebran kullanımında olmasına rağmen 290 giriş değerini 15 olarak çıkış veriyor. %95 verimlilikte yani. Az su akıttım. Belki biraz daha beklesem 12-13 lere düşerdi. Bence vontron'da tam bir F/P ürünü.

• chemsul kullanıcısına yanıt
    İl ilçe neresiydi abi sende ?

istanbul bayrampaşa

• chemsul kullanıcısına yanıt
    İstanbul’un taşı toprağı altın abi 😁orada çoğu membran uzun gidiyor , orada pek membran derdi yok .

bwt hakkında bilginiz var mı ?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Konu içinde konuşuldu , konu içinde arama yaparak ulaşabilirsiniz . Direk akışlı uf membranlı kireç oranı düşük tds değerinin düşük olduğu bölgelerde kullanılabilir . Suyun tadı tatmin etmeyebilir . Brita sürahiye yakın özellikler gösterir .

tds kaç çıkması lazım ? bir alet edinip bakayım olmadı .

İl ilçe neresi ?

tekirdağ merkez

Tekirdağ ve ya Edirne o taraflarda tds genelde düşük ama şu kesintileri fazla oluyordu , bu da su kesintisi olduğunda eğer arıtma cihazına gelen su hattı vanası kapalı tutulmaz ise , ilk su geldiğinde oldukça çamurlu ve tortulu oluyordu , bu da sediment filtre dediğimiz ilk filtrenin erken dolmasına sebep veriyordu . Hangi arıtma cihazı olursa olsun , önüne bir tane şeffaf inline sediment filtresi takıp , süreci bir gözlemleyin. Çok çabuk renk değiştiriyor ise , 1-2 ay gibi , önüne bir tane housing kabı ve housing sediment takmanızda fayda var .

Piyasadan ucuz yollu bir tds aleti alın 200 ppm altında ise sorduğunuz ürünü kullanabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Ekim 2024; 10:30:21 >

baba bugün yarın bize gelecek ikna olsun ona taşını kendim ayarlayabileceğim bir cihaz toplayacağım. teşekkür ederim sorduğunuz için. süpürge başlığının son 100 sayfasını okudum. orada gördüm sorunuzu :) roborock düz S8 almaya niyetim var bakalım düşürebilirsem uygun fiyatlı yapışacağım. ecovacsın yazılımından biraz tırsıyorum bide x serilerini önermişler o paralara da çıkmak istemiyorum. keza t30 f/p diyorlar oda 30 küsür binlerde

• alptimucinbalta A kullanıcısına yanıt
    Cin serverine bağlı olanlarda sorun vardı , onları da çözmüş gibi görünüyor hocam , biz 4 sene önce direk cinden ali üzerinden almıştık , server cin olarak seçiliyor mecbur t8 aivi de , çünkü Tr ye gelen bir ürün değildi . Artık eskisi kadar sorun yok önceden onda 7-8 hata varken şimdi 20 de 1 anca , n3 Max almıştık 4 sene önce yine , onda direk Tr serverine
    bağlı olduğu için , onlarda hiç sorun yoktu . Roborockta da sorun yaşayacağınızı pek sanmam , garanti işine dikkat etmek lazım .

roborock türkiye garantili bi düz s8 indirime girsin diye bekliyorum bakalım.

• omerkucuk O kullanıcısına yanıt

Hocam ne oldu bu sizin ses olayı çözüldü mü ?

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.