nsf sayfasındanda bakmak lazım yoksa herkesin kullandığı ürünler nsf onaylı zaten tr de :) ayrıca devlet sırrı değil ki bunlar neden saklıyorlar ya da saklıyorsunuz ki , varsa ekleyin buraya hep beraber görelim . Sorgulama ekranına uğur yazınca herhangi bir karşılığı şimdlik yok mesela . Ayrıca nsf onayı olması gereken en önemli filtreler neredeyse karbonlar. Dört çeşit kaynağı olduğu gibi kaliteyi belirleyen önemli filtreler bunlar. Bahsedilen onaylar henüz görünmüyor. |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (42. sayfa)
-
-
Ben de ilk bulamamıştım Uğur diye aradığımdan. Benim bahsetmek istediğim şey merdiven altı muameleyi hak etmediği. Umarım yakın zamanda tüm sistemin onayı çıkar, sonuçta bir çabaları var komple girmek için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 15 Haziran 2023; 16:1:7 >
-
bunlar yeni alınanlar değil hocam , farklı firmanın nsf onayı alınmış ürünlerini kullandığı için ugur un da adı geçiyor. En azından nsf onayı olan bazı malzemeler kullanıyor olması güzel. Darısı Tüm filtre ve parçalarına inşallah .
-
cihaza gelen basıncı ölçmek için manometre çarşıda nerede satılır? royalgreen 260 lira diyor. pahalı geldi bana. çarşıdan bulabilir miyim 100 lira altına acaba? (denizli)
-
Sanmam hocam yakınlarda arıtma işi yapan biri varsa binama giren suyun basıncını öğrenmek istiyorum deyip fiyat alabilirsiniz . Ya da arıtmayı kimden aldıysanız onlardan da servis hizmeti isteyebilirisiniz .
Şunu buldum hocam ama siteyi bilmiyorum . Yani salatalık gelebilir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 17 Haziran 2023; 17:34:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Manometre hidrolik malzeme satan firmalarda bulunur. Kombi servislerinde bulunur. 260 liraya manometre mi olur. Cruwa Hidrofor Basınç Saati 0-10 Bar Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com) burada 98 liraya satıyorlar 10 bar.
al 12 bar hem hortumu arıtmaya göre uyumlu 90 lira Ø 50 MM - 12 BAR 1/4 ARKADAN ÇIKIŞLI KUR TİP MANOMETRE Fiyatları ve Özellikleri (n11.com)
maliyeti 1 dolar 2 dolarlık ürünleri 260 liraya satmak nedir insaf arkadaşlar
-
Millet olarak aynı ürüne çok daha düşük fiyata almak varken neden 3,4 katına satın almaya kalkıyoruz anlamış değilim, devir ekonomi devri arkadaşlar, aynı ürünü daha ucuza almak varken ne gereği var PEHHH. 90 LİRA NERESİ 260 LİRA NERESİ. 90 LİRAYA 3 ADET ALIRIM 2 SİNİ DE HAYRIMA BİRİLERİNE VERİRİM
-
-
Estağfirullah gayet güzel değerler iyi günlerde kullanın .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, hocam, slm lar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şebekeden gelen suyun tds değeri kaç hocam sizin ?
186 hocam
3-4 sene kullanırsınız bu membranı :)
Teşekkürler, hocam...https://www.springwater.com.tr/spring-water-ph-9,5-alkali-12-litre-tankli-omnipure-teknoloji-made-in-usa-su-aritma-cihazi-su-kacagi-sensorlu?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber....Birde bu ürün için kısa bir değerlendirme alabilirmiyim, hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 10 Temmuz 2023; 21:25:43 >
https://www.ethicwater.com.tr/urun/murica-75-su-aritma-cihazi/ 2/3 daha ucuza daha iyisi bence desem ? Sadece post filtresi swun olsa yeter ya da biocera .
Teşekkürler, hocam... omnipure filtreler daha iyi diye düşünmüştüm
İnline filtre olarak tabi ki çok iyi , ama diğer cihazdaki Pentair olsun kx matrikx olsun çok rahat aynı işi yapar . Galon cinsinden de neredeyse 3 katı daha fazla zararlı yakalama kapasitesine sahip açık kasa sistem .
İnline filtrelerin galon cinsinden kapasiteleri daha düşüktür , omnipure Tr de gereksiz pahalı . Nsf onaylı inline filtre iki markada mı ne var . Housing sistemde alternatif daha fazla vs . Yoğun kullanım varsa özellikle açık kasa candır .
Likuan musluğa cdc fitting parçalarına gelmedim bile daha .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 11 Temmuz 2023; 0:0:24 >
Teşekkürler, hocam
Arkadaşlar selam,
Hepinizin eline sağlık oku oku bitmedi :) kafam çok karıştı bana atık su üretmeyen ve üreten, düşük-orta fiyatlı birer model tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler,
-
Arkadaşlar merhaba. Biraz araştırdım ve okudum ama okudukça kafa daha karışıyor. Aklımda bir model vardı okudukça arttı. Ravent Smart, Puretech optima, overwater savora hangisini önerirsiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X