Senin sistem kaliteli mebran. Sende 1 lt ile test yapınca, yukarıda galip hocanın dediği şekilde kaç atık çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arıtma Cihazı arıyorsun ve kafan karıştı değil mi ? (8. sayfa)
-
-
Bire üç atık koşucu 420 lik hocam açık kasa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zermatt su arıtma sistemi kullanan var mı. Onu da merak ediyorum. Telnokent çıkışlı. Mineralleri koruyarak arıtma diyor. Ayrıca atığa 1:1 diyor. Fiyatıda 5000 civarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba sayın kullanıcı; bahsettiğin kişi hakkında bilgim yok ama hesabım eski 3 yıllıktır. Siz hizmet etmek için Locadan gönderildim. Arıtma konusunda 6 yıllık deneyime sahibim, arıtma cihazı, filtre satışı yapmıyorum, sadece hizmet vermek için eğitim aldım. tekrardan merhaba
-
Faydalı ve seviyeli her türlü bilgiye açız , umarım değerli bilgilerinizi bizimle paylaşırsınız.
Membran filtreye giren suyun basıncı, membran filtrenin günlük su üretim kapasitesi yani 50,75,100 gpd ve flow numarasına göre atık miktarı değişir, örneğin 75 gpd membran 4 bar girişte 300 flow dakikada yaklaşık 0,3 litre ile 0,4 litre arası atık su atar. üretim ise bu şekilde 0,2 litredir.
-
Pompa ile 8 bar mebrana su girişi var , basınç ile orantılı olarak nasıl değişir üretim ve atık ?
zermat dediğin sistem Aquaporin teknolojisi barındırıyor, bizzat aquaporin membrandan çıkan suyun mineral test raporlarına bakmanızı tavsiye ederim, Aquaporin membranları normal membranlar gibi çalışır ama membran katmanları arasında aquaporin mineralleri yerleştirilir bu sayede bazı mineralleri membrandan temiz kısma itilebilmektedir. sizin için bir araştırma yapıyorum 10 dk ya dönüş yaparım eğer mineral test sonuçlarını bulursam.
-
Kendime cevap vereyim, forumda arama yapınca Galip hocanın yorumlarını okudum, 4-5 ay önce yeterince açık yazmış. Biraz abartılı bir firma gibi. Minerallere dokunmadan arıtma. Bu su arıtma işi niye böyle, doğru düzgün firma bulmak samanlıkta iğne aramak gibi
Basınç çok etkili. Yine galip hocanın denemesi. Bu arada çok faydalı içerikleri üretmiş, tekrar tebrik ederim.
Galip ARDUÇyoutube3-4 ve 6 bar da pompasız su aritma cihazının atığa attığı su miktarını karşılaştırdık. 3 barda 4 litre atık su 1 litre temiz su verdi 4 barda 3 litre atık su 1 litre temiz su verdi 6 barda 2.5 litre atık su 1 litre temiz su verdi. Pompasız cihazlarda 70 psi basınç koruyucu kullanılmalı Pompalı cihazlarda 40 psi basınç koruyucu kullanilmali 6 barin üzerinde sebeke suyunuz varsa bu basınç dusuruculeri kullanilmali.https://www.youtube.com/watch?v=uHRIjM-IUXo&feature=youtu.be
Hocam cdc ürünlerle yapılmış bir çalışma ayrıca detaylı herkes kendi toplama su arıtma cihazını yapsın diye güzel bir fiyatla dh üyeleri için hazırlanmış bir üründür.
Aşağı bıraktığım linki incelerseniz f/p olarak nasıl bulduğunuzu merak ediyorum . Yorumlarınızı bekliyorum ?
https://www.ethicwater.com.tr/urun/premium-serisi-toplama-su-aritma-cihazi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethicwater -- 25 Ocak 2023; 22:45:32 >
Warlod hocam bende bu filtreyi merak ediyorum. Daha doğrusu bu filtek firmasın NSF li tüm modellerini. Bunlar bizim kullandığımız cihazlara uyarmı. Yoksa bunları özel kapları mı var. Çubuklu ne demek
Not : çubuklu yazmak için 2 kere edit yaptım. Telefon klavyesi bana göre değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemsul -- 25 Ocak 2023; 22:50:58 >
Aquporin su kanalları ile normal membranlara göre daha yüksek su arıtma yapıldığını buldum, mineral konusunda yapılan çalışmalar ise bitkilerle olan çalışmalar mevcut, en iyi sonuç ve konuya kesin cevap vermek için 1 adet membran tedarik edip gerekli testlerin yapılmasını talep ediyorum. Kendini bu kadar ispatlamış bir membranın Türkiye'de su arıtma pazarında mineralleri koruduğuna dair test raporu almadığı için açıkçası şüphelerim yok değil. konuyu daha detaylı araştırma yapmak için bana 90 gün süre vermenizi rica ediyorum.
-
Hocam CDC ürünlerde forum üyelerine özel nakit (havale) ve tek çekim ödemelerde %20 İNDİRİM …
İndirim kodu için pm atmanız yeterlidir.
Hocam iyi olur. İddiası büyük bir firma. Keşke kendileri buraya gelse de bunları cevaplasa. Yarın ben bunlara bir mail atıp, davet edeceğim. İlk ağızdan duymak daha kolay olur
Teşekkür ederiz hocam . Başa eklerim bunu da .
Harika fikir , deneyebilmemiz adına uzman arkadaşa ya da burada belirleyeceğimiz arkadaşlara denemesi için bir iki tane membran yollasa bile olur .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 25 Ocak 2023; 23:4:59 >
Mantıken böyle bir şey olmadığı için de böyle bir rapor alma derdine de düşmemiş olabilirler . Yanılıyor da olabiliriz tabi ki .
Firmaya yazdım ve konuya davet ettim. Gelirlerse soruları sorar, belki de ürünü deneriz
Teşekkürler hocam .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X