Bildirim
Arıza hakkında yardım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Elektrikli değil de herhangi bir elektronik tamirci yapabilir. Masraf ne kadar tutar bilmiyorum malesef. Ayrıca servise gitmediği için de garanti dışı kalacak cihazın. Bence sen faturasını bulmaya çalış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazın seri numarasından kaydını bulup, servis işlemini başlatabilirler. Teknosa ile bu şekilde konuşun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: m__kaygisiz
Elektrikli değil de herhangi bir elektronik tamirci yapabilir. Masraf ne kadar tutar bilmiyorum malesef. Ayrıca servise gitmediği için de garanti dışı kalacak cihazın. Bence sen faturasını bulmaya çalış.
Yok hocam bulamadım garanti belgesi var da oda doldurulmamış felan garanti dışı kalması da zaten önemli değil de elektrikçi yapıyım derken daha çok bozarsa sıkıntı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X