Şimdi Ara

Arıza kaydı bıraktım ve 12mbps hızımı 6ya sabitlediler!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saat 7 den beri int isigim yanmio musteri h. ariyorum surekli mesgul. Benim hizim bugun nasil duzelecek bilmem daha net yok Allah belani versin ttnet ins batarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@ge

Aynısını banada yaptılar 12 bin den 5 bine indirdi kadın konuşurken gördüm arayüzden indirdiğini neden indirdiniz dedim benim problemim bu değildiki diye tamam artırayım dedi 8 bine çıkardı 12 bindi değerlerim dedim daha sonra artar dedi başlıcaktım .... Kapattım telefonu Şimdide kesik çalıyor müşteri "hizmetleri(!)" 3 gündür , Ankara.

sizin bu olay ne zaman oldu hocam
  • Benide 4 e çektiler :) Mayıs ayı son zaten kapattıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b45z89v52

saat 7 den beri int isigim yanmio musteri h. ariyorum surekli mesgul. Benim hizim bugun nasil duzelecek bilmem daha net yok Allah belani versin ttnet ins batarsin

modemi fabrika ayarlarına çevir dostum bi dene
  • banada otamatik 27 mgbit hiz verdiler bende bunu fark ettim o arada netim gitti ttnet aradim bana fazla hiz verdiniz hat kaldirmadi galiba dedim geri düşürün dedim düşürdüler yine düzelmedi sonra bir baktim mudülasyon modu pppoa olmuş onu düzeltim net geldi şimdi ttnet arayip hizi tekrar verin diyecem kaldiriği kadar oda 2 gündür ulaşamiyom cepten ulaşilmiyor ev telefonu yok nette 4 tane şikayet biraktim arkadaşa dedim evden ara diye oda meşgule düşüuor dedi bir türlü denk getiremedim dedi ne biçim bir kuruluş arakdaş 2 gündür müşteri temsilcisine ulaşilamazmi :D valla kafayi yiyecem kahrolsun ttnet yaşaşin vatandaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: n€tw0rK

quote:

Orijinalden alıntı: b45z89v52

saat 7 den beri int isigim yanmio musteri h. ariyorum surekli mesgul. Benim hizim bugun nasil duzelecek bilmem daha net yok Allah belani versin ttnet ins batarsin

modemi fabrika ayarlarına çevir dostum bi dene

3 kere cevirdim. 2 dk butun isiklar yanior fakat nete girilmior sonrasinda hemen gidio int isigi
  • quote:

quote:

Aynısını banada yaptılar 12 bin den 5 bine indirdi kadın konuşurken gördüm arayüzden indirdiğini neden indirdiniz dedim benim problemim bu değildiki diye tamam artırayım dedi 8 bine çıkardı 12 bindi değerlerim dedim daha sonra artar dedi başlıcaktım .... Kapattım telefonu Şimdide kesik çalıyor müşteri "hizmetleri(!)" 3 gündür , Ankara.

Yaklaşık 1 hafta önce.Şimdi oyunumu indiriyodum 6 gb kalmıştı (AKK nin uygulama geçirildiğinden haberim yok) yarın devam ederim dedim sabah baktım 100 kb/s le çekiyo daha dün 1.2 mb/s le çekiyodu.Arayüzden baktım değerim aynı torrenti sildim (10gb indirdiğim şeyi) baştan yaptım gene aynı hız testi yaptırdım 1 mb/s hemen aradım ilk önce bakım çalışması vardır hattınızda dedi ondandır dedim sonra gene aradım kadın konuştum kadın direk çekti aşağıya işte.O günden sonra modemle ilgili bi' ton bilgi öğrendim cmd komutları ezberledim

• quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 1 hafta önce.Şimdi oyunumu indiriyodum 6 gb kalmıştı (AKK nin uygulama geçirildiğinden haberim yok) yarın devam ederim dedim sabah baktım 100 kb/s le çekiyo daha dün 1.2 mb/s le çekiyodu.Arayüzden baktım değerim aynı torrenti sildim (10gb indirdiğim şeyi) baştan yaptım gene aynı hız testi yaptırdım 1 mb/s hemen aradım ilk önce bakım çalışması vardır hattınızda dedi ondandır dedim sonra gene aradım kadın konuştum kadın direk çekti aşağıya işte.O günden sonra modemle ilgili bi' ton bilgi öğrendim cmd komutları ezberledim

seninkini yine 8e çıkartmışlar hocam ben aradım işlem yapamıyoruz dediler ozaman nasıl düşürdünüz dedim santralden yapmışlardır dedi gene santralden yükseltin dedim yarın hızlar güncellenecek ozaman arayın dedi beni başından savdılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

seninkini yine 8e çıkartmışlar hocam ben aradım işlem yapamıyoruz dediler ozaman nasıl düşürdünüz dedim santralden yapmışlardır dedi gene santralden yükseltin dedim yarın hızlar güncellenecek ozaman arayın dedi beni başından savdılar

Asla artmaz o hız illa arıcan uğraşcan santraller desen bizimkini bi kere aradım adam 10 saniye görüşüp hemen kapattı telefonu, gidip basıcan santrali

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Asla artmaz o hız illa arıcan uğraşcan santraller desen bizimkini bi kere aradım adam 10 saniye görüşüp hemen kapattı telefonu, gidip basıcan santrali

bende santrali aradım ilk baş 444 arayın ordan arıza kaydı açtırın bana uyarı gelecek ona göre işlem yapabilirim dedi. eskiden santral hemen işlem yapardı

• iyi yapmışlar.
    ben arıza kaydı bıraktığım zaman 0.88 mbite sabitlemişlerdi.
    aylardır öyle kaldı mübarek.
    kopma falan da yapmıyorki tekrar arıza kaydı bıraksam.
  • bende müşteri hizmetlerini aradım Biri Adsl paso müzik dinletti ardından Mesaj bıraktım 12 mbit kullan kullan sonra 8'e çeksinler ne kadar saçma bir şey yahu hiç 12 mbit yapma o zaman kalsın öyle !!!1
  • quote:

Selam arkadaşlar,

Bugun 13:30da modemdeki internet ışığı söndü ve gelmedi 3 saat. Saat 17gibi arıza kaydı bıraktım fakat bırakmadan önce modemime 12mbps geliyordu neyse ben modemi fabrika ayarlarına çevirdim internet işiği gelmişti sonra ariza kaydı bıraktığım için santralden ayar çektiler modem kapandı açıldı sonra geldiğinde ne göreyim hız 5991kbs Neredeyse 7-8 aydır 12mbps olan hızımda kopma falan asla olmuyordu. Fakat internet işiğim yanmıyor diye bügün arıza kaydı bırakıyorum adamlar hızımı 6mpbs sabitliyorlar bunlar şaka mı arkadaşlar.

Ne yaparızda eski haline çevirebiliriz arkadaşlar tavsiyelerinizi alıyım.

ben 8i tam kullanırken taşındım.. hızı 1 yapmışlar aradım bi ton dil döktüm 1.5 yaptı :)) bide diyoki bana video nasıl açılıyomu şuan takılma var mı valla sıkıldım aramaktan en sonunda kendimi tutamayacam azıma geleni söylicem o kadar oldu... iş için fazla hıza ihtiyacım olmadığı için ses çıkarmıyorum yakında değiştiricem zaten.. ama sen iyi bu zamana kadar 12 mbps kullanmışsın. bi dolu adam var üye oldugu paketin üstünde hızla kullanan önce o adeletsizliği düzeltmeleri lazım

• tarifemi değiştirdim. akk li 8mbit e kadar dan, sınırsız 8 mbit e geçtim. internetim gitti halen gelmedi. bugüne kadar akk ya girmediğimde 950k larla indirme yapıyordum. benim de hızımı düşürürler mi acaba? bir ikincisi arıza kaydı oluşturdum ama 3 saattir internetim yok. normalmi bu kadar beklemem? arıza kaydı takibi yerinde de telefonumla sorgulama yapıyorum herangi bir form göremiyorum???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

tarifemi değiştirdim. akk li 8mbit e kadar dan, sınırsız 8 mbit e geçtim. internetim gitti halen gelmedi. bugüne kadar akk ya girmediğimde 950k larla indirme yapıyordum. benim de hızımı düşürürler mi acaba? bir ikincisi arıza kaydı oluşturdum ama 3 saattir internetim yok. normalmi bu kadar beklemem? arıza kaydı takibi yerinde de telefonumla sorgulama yapıyorum herangi bir form göremiyorum???

1Mbitten 2Mbite ve 2Mbitten 4Mbite geçtiğim dönemlerde hemen geçiş yapmıştım ben. Yani tarifeyi değiştir komutunu verdikten 1-2 saniye sonra değişmişti tarifem. Dolayısıyla sizin halen beklemeniz pek normal değil.

O değil de keşke TTNet'teki 8Mbit sınırsıza geçeceğinize başka ISS'lerden birisine geçseymişsiniz. Çoğu TTNet'ten daha ucuz. Ucuz olmasa bile en nihayetinde TT'den kurtulurdunuz, öyle veya böyle bir tepki olurdu. Ama iş işten geçmiş artık. Gerçi Tivibu falan kullanıyorsanız bir şey diyemem. O durumda TTNet tek seçenek ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimbulamadim

quote:

Orijinalden alıntı: kamalak

tarifemi değiştirdim. akk li 8mbit e kadar dan, sınırsız 8 mbit e geçtim. internetim gitti halen gelmedi. bugüne kadar akk ya girmediğimde 950k larla indirme yapıyordum. benim de hızımı düşürürler mi acaba? bir ikincisi arıza kaydı oluşturdum ama 3 saattir internetim yok. normalmi bu kadar beklemem? arıza kaydı takibi yerinde de telefonumla sorgulama yapıyorum herangi bir form göremiyorum???

1Mbitten 2Mbite ve 2Mbitten 4Mbite geçtiğim dönemlerde hemen geçiş yapmıştım ben. Yani tarifeyi değiştir komutunu verdikten 1-2 saniye sonra değişmişti tarifem. Dolayısıyla sizin halen beklemeniz pek normal değil.

O değil de keşke TTNet'teki 8Mbit sınırsıza geçeceğinize başka ISS'lerden birisine geçseymişsiniz. Çoğu TTNet'ten daha ucuz. Ucuz olmasa bile en nihayetinde TT'den kurtulurdunuz, öyle veya böyle bir tepki olurdu. Ama iş işten geçmiş artık. Gerçi Tivibu falan kullanıyorsanız bir şey diyemem. O durumda TTNet tek seçenek ne yazık ki.

Yeniden aradik ttnet i sebeke desteklemiyor olabilir diyorlar tarifeyi. Bugune kadar 950 k ile download yapabiliyordum ayrica telekomdan intetnet baglatirken sordugumda hattin 9 mbit i destekledigi soylenmisti. Buna dayanarak gecis yaptim. :(

• DSL ışığının gitmesi bende 3 haftadır olan bir sorun. Müşteri hizmetleri bir işe yaramıyor. Dün santrale bizzat gidip arıza kaydı bıraktım. Hızım bugüne kadar hep 2048'de sabitti, şimdi 4128 olmuş. Gerç bu sefer de upload 672 olmuş. Upload niye düşüyor onu anlayamadım.
  • Arkadaşlar saat 10:00 gibi tekrar aradım bir bayan çıktı hızı 8'e sabitledi. Fakat SpeedTest'e tam 8 alamıyorum

Arıza kaydı bıraktım ve 12mbps hızımı 6ya sabitlediler!!

Düzeldikten sonra tekrar aradım Hız testinde tam 8 çıkmıyor dedim bayan tekrar ariza kaydı açtı bakalım ne olacak bekliyorum.

• 2 gündür hem ev telefonu hem de nette sorun vardı. Arıza kaydı bıraktım telefon düzeldi net gelmedi. Onun içinde arıza kaydı bıraktım internette düzeldi ancak hız 1 mbit :(. Tekrar arıza kaydı bıraktım hadi hayırlısı
  • quote:

Arkadaşlar saat 10:00 gibi tekrar aradım bir bayan çıktı hızı 8'e sabitledi. Fakat SpeedTest'e tam 8 alamıyorum

Düzeldikten sonra tekrar aradım Hız testinde tam 8 çıkmıyor dedim bayan tekrar ariza kaydı açtı bakalım ne olacak bekliyorum.

hattınız interlevand mı ne o sisteme geçdiği için hızınız 10 mbit çıkıyodur ancak şuan normal fast patch kullanıyosunuz bence bu daha iyi ping açısından

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.