Şimdi Ara

ARIZA KODU OKUYAN ŞEMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arıza kodu okuyan şema bulabilirmisiniz arkadaşlar hani şu araçlardaki arızaları gösteren
    cihazın şeması BMW MERCEDES OPEL gibi birtanede biz yapalım yahu

• Servet bilgisayar anakartlarınının arızalarını dispayyında gösteren bir kart var fiyatı 20 ytl ...
  • arıza kodalrını ekranda gösteren display
    kit olarak satılıyorsa adresini ve ya msn adresini verebilirmisin...!
  • servet dedin devreden bi tanıdım oto tamircisi alıcak fiyatını bilmiorum ama ucuz bişi deilmiş sanırım walla o adamın elektronik bilgisi benden çok eğer o bulamadıysa devre şeması vb. bişi bende bulamam eğer elinde bulunan veya bulabilcek arkadaşlar warsa seviniriz banada lazım olur
  • nerden arıza kodu okuyorsunuz arkadaşlar ben anlıyamadım
  • Sözünü ettiğiniz yazılım, kartla çözemezsiniz. Ancak yurtdışından (Bulgaristan vb.) yazılımıyla birlikte korsan kart edinebilirsiniz. Nasılını sormayın, bilmem..
  • http://www.ozenelektronik.com.tr/?s=urunler&id=1
    bu sitedeki firmada istediğiniz türde bir cihaz yapılıyor
    hem de dünyada tanınan bir cihaz
    sanırım 150 EU civarında fiyatı vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

Sözünü ettiğiniz yazılım, kartla çözemezsiniz. Ancak yurtdışından (Bulgaristan vb.) yazılımıyla birlikte korsan kart edinebilirsiniz. Nasılını sormayın, bilmem..

sade kart deil kardeş bazıları war laptopla birlikte kullanılıo direk bazıları farklı bişi bağlıyomuşsun otolarda elektirik sorunları çözümünde kullanılıo bu arada arkadaşın dediği arıza takip aleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: guveny

http://www.ozenelektronik.com.tr/?s=urunler&id=1
    bu sitedeki firmada istediğiniz türde bir cihaz yapılıyor
    hem de dünyada tanınan bir cihaz
    sanırım 150 EU civarında fiyatı vardı.

ewet kardeş senin werdiğin linkteki cihazdan bilgisayara bağlıosun dier kısmını otoya otdaki arıza tespiti yapmak için benim tanıdığım biri alıcaktı alırsa resimleri fiyatı ve nerden temin ettiğini buraya yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.