Şimdi Ara

ARIZALI G3, KABLOSUZ ŞARJ ALETİ VE KILIFLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ARIZALI G3, KABLOSUZ ŞARJ ALETİ VE KILIFLAR
    Merhabalar,

Turkcell bayiinden Eylül 2014'te alınmış 32GB LG G3 telefonumun anakartı arızalandı. Yaptırmak yerine başka telefon aldım.
    Telefon açılıyor fakat SIM kart olsa bile şebeke bulmuyor, Wi/Fi ve bluetooth çalışmıyor. Film müzik oynatma, kamera fotoğraf çekimi vs. sağlam çalışır durumda, donma kapanma vs yok. Ekranı ve kasası (kronik çatlak problemi yüzünden) ile bataryası yaklaşık bir sene önce yetkili serviste değişti ve şu an iyi durumdalar. Titan rengi.

Telefon için 250 TL fiyat belirledim (batarya dahil). Ayrı ayrı da satabilirim teklif verebilirsiniz.

Aksesuarlar:
    Kablosuz şarj istasyonu (LG WCD-100) var, çok temiz durumda, istediğim fiyat 40 TL.

Orijinal LG CCF-340G Quick Circle kılıf gold rengi (arka kapak çıkarılıp takılan model, NFC ve kablosuz şarj destekli), istediğim fiyat 40 TL.

2 adette Quick circle destekli kılıf var ayrıca, biri nilkin marka mıknatıslı, telefonu alana bir tanesini hediye olarak gönderebilirim. Ya da satabilirim, fiyat olarak sembolik 20 lira diyelim, isteyen olursa anlaşırız.

İnşallah birilerinin işine yarar. Fiyat konusunda teklif vermekten çekinmeyiniz, piyasayı bilmiyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı olsun abi.

• Teşekkürler
  • Telefon satıldı, diğer aksesuarlar satılıktır arkadaşlar.

• pm attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.