Şimdi Ara

Arızalı kombiyi nasıl değerlendirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaç yılı üretimi bilmiyorum ama forumdan biri 2015 öncesi cihaza benziyor demişti. Cihazın 2 sene içinde anakartı ve eşanjörü yenilendi. Birkaç hafta önce de su kaçırmaya başladı ve yoğuşma şarjörü diye bir parça arızalanmış 5500 lira tamiri var denilmişti. Nasıl bir arıza onu da anlamadım; bazen yarım saat geçmeden suyu bitiyor bazen de günlerce normal çalışıyor. Bu cihazı nasıl değerlendirebilirim? Direkt alıcısı olur mu yoksa parça parça mı satılır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• piyasada ikinci el kombi piyasası var. sizin kombiyi aldıktan sonra tamir edilecek durumdaysa tamir edip revizyondan geçirip ikinci elde satılıyor

kombinin marka model nedir resim ekleme durumunuz var mı? cihaz çok eski değilse kombi ustaları amiyane tabirle hemen atlar

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Kutuya koyup kaldırdıktan sonra aklıma geldi fotoğraf çekmek. Bandrollerini çekmiştim sadece.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Baymak star bridge 24 fi

Eski bir kombi değil. İkinci elde ucuza almak isterler ama tamir edip fena bir paraya satmazlar. İkinci elde en az 5000 liraya satarlar. Çünkü eski bir kombi değil ve metal bloklu

Bu cihazın hidroblok grubu pirinçtir

5000 lira nasıl bir arıza fiyatı çekmişler öyle. Bence başka tamircilere sorun

İkinci elde ekmeğini yemiş kombileri tamir edip revizyonlu şekilde satıyorlar

Sizin cihaz onlardan değil

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç yoksa 10 senesi vardır. Evi alalı 9 sene olacak. Aldığımızda takılıydı cihaz. Su kaçırdığından servis çağırmıştım; yoğuşma şarjörü arızalı, 5500 lirayı bulur tamiri dedi.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Birkaç kombi tamircisinden fiyat alın

Kombiyi satmaya kalksanız her türlü alırlar belki ucuza alırlar ama iyi fiyata satarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam hocam öyle yapayım. Teşekkürler 🙋‍♂️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.